Prijava

Ne, drkanje levom je levorucionalno.

Još jedan lep dan za pirateriju. Dve od tri najgotivnije grupe koje nas snadbevaju krekovima za Denuvo su se udružile (nfo).

Stigao nam je SOUTH.PARK.THE.FRACTURED.BUT.WHOLE-CODEPUNKS

Jel gejmplej na foru proslog dela?

Trebalo bi da je slično, ali ja sam malo skeptičan, prošli deo su radili majstori iz Obsidian-a, a ovaj glupavi Ubisoft. Trebalo bi da su priča i dijalozi na nivou, ali sam načuo da postoje neke zamerke na borbu.

Ala su je ukenjali po Steamu... obavezan Uplay, Denuvo, Microtransactions, kupovina DLC-a.. u čemu je fora sa visokim requirementsima, prošli dio sam igrao sa 256mb grafičkom, ne djeluje mi ništa vizuelno jače od prošlog dijela. A borba jeste malo drugačija, krećeš se kao po nekim poljima, skinuću je svakako, jebaji ga.

Goran92 niste li matori malo za igrariju po 24 sata???

И мој ђедо био је Космајац
вратио се рањен у Братунац

divinity original sin 2
najbolje iz ove godine.

Jel moze ovaj novi assasins da se igra?

Au jel ispratio neku onu dramu oko EA sto se napravila?

psihologinjo
Jel moze ovaj novi assasins da se igra?

Ne može. Ima zaštitu koju štiti Denuvo (Denuvo ne štiti direktno fajlove igre), a koji zatim štiti još jedna zaštita. Suludo nešto za krekovati, trebaće im još vremena. Zaštita zato najverovatnije debelo podiže procesorsku zahtevnost.

PuppetMaster
Au jel ispratio neku onu dramu oko EA sto se napravila?

Onaj odgovor na Reddit-u, nakon čega su spustili cene?

Jebote koja zaraza onaj Car Mechanic Simulator 2018. Niti prostije igre niti boljeg nacina da stavis mozak na rezervu. Topla preporuka za sve Srbende sto vole da cackaju po autu i salju sina po pivo.

Изашла саут парк игра за андроид

Izašla ekspanzija za titan quest