Prijava

L.A. Noire

I matori Urban Chaos, ako to i radi na novim mašinama.

Ne igram AC. Probao prvi deo odavno, nije mi leglo. Možda jednom uzmem i odigram svaku, ali malo je verovatno.

ac posle blek flega su govno

https://www.youtube.com/watch?v=AGTifuEu6hw
Za ljubitelje strategija. Opasno sam se napalio zbog ovoga, valjda neće da bude sranje.

AC samo trojku imam, i nešto mi nije legla igrica, čuo sam da tehnički jedine dve koje su odlične su dvojka i black flag, drugo sve ili je meh ili je relativno loše.

Jeste stara igrica ali, ja igram Call of Jarez(keca), stigao sam do onog dela kada Billy donosi tri orlova pera onom starosedeocu(Indijancu) ali ga zatiče mrtvog.

samo da ne bude kratka kao ona rim total war

Uvek kada se zabrinete kako se previše ložite na video igre, pustite sebi reakciju publike na iznenadnu premijeru trejlera za Sajberpank 2k77.

https://www.youtube.com/watch?v=Um3QzpW9fMM

EDIT: Bolji snimak, ali iz press-a, pa je reakcija nešto mirnija...

https://www.youtube.com/watch?v=J8XRXsPE__o

Ima li neka igra tako slična Half-Life dvojci?Ta igra me je sa ovom rastućom političkom situacijom u kojoj se narod budi i počinje da shvata kako biva opljačkan od strane ovih što su na vlasti, i kako se javljaju već razni protesti godinama veoma me ta igra zaintrigrirala uopšte i sadržinom i pričom jer i u toj samoj igri građani izlaze na ulice i počinju da se pobunjuju protiv okupatora, tj. armije kombajna jer su već dovedeni do kraja i pukli su i onda tu građani organizuju odrede slične našim partizanima.Igre same po sebi nisu samo bezvezna isprazna stvar za decu igre imaju i veoma ozbiljnu sadržinu u sastavu same igre.

UPDATE: Uhapšeni Bugarski haker je ostavio tutorijale za krekovanje Denuvo-a. YouTube ih je naravno odmah sklonio, kao i PornHub, hah. Ali širi se nenormalno. Na ruskim sajtovima video niko ne dira. Naravno da ne razumem ništa, ali ako nekog zanima - evo:

https://ok.ru/video/950352808463

Jebe bugarin sa ledja vidim

Ova moze da bude zanimljivo samo ako si wannabe fanboi lavrkrafta.

игро сам ово пре десет година

ovo neki rimejk vrv, sto kaze marko odavno sam ovo igrao, mislim da nisam zavrsio, bio pri kraju, neki bag sta li, fina kombinacija horor fps sunjalice cini mi se

skini je da bude gola
a onda daj deje gola