Prijava

скинуо ми се ред дед ридемпшн 2 ух једва чекам да играм вечерас дигнут ми курац од јутрос

Od igara meni se dosta sviđa igra neka koja tako ti opisuje dosta kroz razgovore sa NPC-ovima socijalne situacije iako se radi o RPG igri sa fantastičkim motivima pa sam razmišljao tako o nekoj dobroj RPG igri novijoj.

zar nije red ded ridemsn ps4 ekskluziva?

e da, krekovan novi menadzer, cisto da znate

https://www.youtube.com/watch?v=5WPTuvrUnEI
Vrh deluje. Topla preporuka za ljubitelje strategija i istorijskih. Izlazi prekosutra, biće torent odmah sigurno.

Ajde okači link za menadžera ako ima stvarno krekovan.

купио сам сони па играм

превише комплексна игра, више времена проведем хранећи коња и човека, купајући се, бријући, једући и док подижем шешир кад падне него на акцију, иначе осим тих баналности које ме спутавају на друго немам замерке

destiny 2 je džaba još malo, solidna igra, pogoto jerje džaba preko betle neta, ako krntije mogu da vam poteraju.

titanfall 2, dobar, al priča previše kratka, tu ga

ELEX najbolja igra koju sam igrao od Vičera. Preteška na početku, proveo sam prvih deset sati igranja u bežanju od neprijatelja, ali isplati se. Ignorišite šta recenzije kažu.

U witchera je najjači momenat kad platiš kurvu pa kad vidiš witchera kako trsi ti stvarno mu postaješ zavidan što nemože jebeš ko on :( .

fit girl izbacio instalaciju dzonimire, ne znam jel jos uvek zabranjeno kacenje piratskih linkova, a imas i na skidrow and reloaded

Hvala, Manijače. Konačno neko i da mi odgovor kad pitam za link lol.

Pojavio se neki FCKDRM kraker igara, kapiram da će uskoro sve Denuvo igre biti krekovane. Koristi se istim metodama kao što je radio uhapšeni Bugarin Voksi. Ovo nisu zvanični "scene" krekovi, pa nisu toliko rasprostranjeni po torentima, zato čekirajte ili "crackwatch" na Reddit-u, ili FitGirl repakove.

A ne kapiram ti sto krekuju i kao kače na torrente, jel imaju oni neku zaradu od toga ili je to cisto altruisticki?

Idu komentari ja plidu kako si glup, pa ko danas radi za dž, samo pitam kako ide to i ima li koristi poduzimati rizik i krekovati te igre

Agilni sta bi sa Hitmenom 2? Ima krek al kao nesto ne stima..

Kakav rizik plidu haha

Izbacili su crackfix za Hitman 2, ali ni on ne valja. Kapiram da će brzo ispraviti.

Plidu, krekuju ljudi kojima je to razonada, takmičenje ko će pre... merenje kurca i šta ti ga znam. Zato što mogu, ili iz ubeđenja kako je časno nauditi velikim korporacijama. Verujem da njima nije nikakav problem da zarade na druge načine, da otkriju neku sigurnosnu rupu, kontaktiraju onda imenom i prezimenom one kojima će na sigurnoste propuste ukazati.

U principu, njih zabole uvo za nas koji ćemo da se igramo, takmiče se međusobno. Zato se uvek i krekuje samo osnovna verzija igre, ignorišu kasnije pečeve koji pogoduju igračima, osim ako taj peč ne donosi i novu verziju zaštite što im je ponovo izazov. To dotle ide da će pablišeri izbaciti bagovitu igru, pa čim je ovi krekuju, oni će izbaciti zakrpu koju će imati samo kupci originalne igre, zato što ove boli uvo da opet krekuju istu igru.

Hvala na odgovoru Agilni