Prijava

Izguglajte malo ako ne vjerujete

Sad opet zavisi kakve vi pakete imate ali generalno internet kod nas nema nikakvu zamjerku

madden posle x godina izašo za pc pa ko oće da proba
Jeste još prošle godinee al ja sam koštunica jbg

Ja bi voleo sad da igram GTA5 sa skinom od kristijana golubovica za onog majkla, to bi bilo strava da mi lik izgleda ko kristijan.A umesto onog trevora tu mozemo ovu pornicarku andjelu vesticu da stavimo jer ona isto ima problema sa besom ko sam lik.

Apgrejdujte mašine do aprila sledeće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=-r400je7QFs

Da, vrhunska stvar. Testirao sam konekciju pre neki dan, piše da će kidati... ali još uvek nema Srbije kao podržane države.

A Cyberpunk je već moguće unapred kupiti, ali samo za Steam i GOG, tako da Stadia za sad otpada.

Čeka se doom eternal...

Kupio sam Forzu Horizon 4, kida, jos je neki popust sad

Apropo Google Stadia, na ovome su radili i ovi nasi iz Nordeusa

https://www.youtube.com/watch?v=j4rWfPyf-hk

Galantni kosovac
Kupio sam Forzu Horizon 4, kida, jos je neki popust sad

Ne znam koliko si je platio, nadam se ne po "našoj" ceni, pošto trenutno postoji verovatno najbolji legalni deal u istoriji gejminga. XBOX/PC game pass.

Za $1 prvog meseca, a svakog sledećeg 4 dolara dobijaš pristup biblioteci od trenutno 100 igara. Uključujući Metro Exodus, Vampyre, Sea of Thieves, ARK: Survival Evolved, State of Decay 2, Prey, kao i pomenuta Forza 4. Znači ne neke jadne igre, a najbolje je što će svakog meseca dodavati nove u tu listu.

Jedino sranje je što trenutno nije dostupno u Srbiji kad odeš na regularni Microsoft Store, ali kažu da će biti u narednih mesec-dva. Mada ne prave problem ako koristiš VPN i platiš preko PayPal-a.

Trenutno je velika ofanziva raznih platformi koje za cilj imaju da sruše monopol koji ima Steam. Tako da se sprema Stadia, u ofanzivi je Epic Game store koji do kraja godine svakog meseca daje po jednu besplatnu igru da je dodaš u library i čuvaš zauvek (takođe solidne igre), a sad ima i ovo što fura Microsoft.

Igram ja i piratske igre, ali sam sve veći zagovornik legalnog gejminga iz mnogo razloga. Ponajviše zbog funkcionalne onlajn komponente i uvek najnovije verzije igre koja se automatski apdejtuje. Realno, 400 dinara za ovaj game pass mesečno su smešne pare da se cimaš sa skidanjem CODEX igre, pa CODEX Update 1, 2, 3... 9, da bi imao poslednju ispeglanu verziju igre, pa još kad se desi da za jedan od apdejta nema dovoljno seeder-a, pa se cimaš da nalaziš onaj koji ti fali. Ili preko FitGirl koja ima apdejte, ali kad izbace jednom igru, posle im se jebe za naredna ažuriranja... sranje sve u poređenju sa legalnim gejmingom za sve smešnije i smešnije pare iz godine u godunu.

Cekaj, pricas o strimingu igara?

Jok brate. Igras igru preko neta, igra se vrti na serveru, ne na tvom kompu. Fazon remote desktop.

I sto Agilni rece, kao negdasnji veliki zagovornik piraterije sve vise sam pobornik legalne kupovine. Narocito sam zagovornik legalne kupovine od indie timova i kompanija koje to zasluzuju svojim kvalitetom naslova i odnosa prema musterijama. Redovno piratizujem sve EA, Paradox i Ubisoft naslove, jer su te kompanije govna profiterska, ali vazda cu dati pare za dobru igru koju je spravio mali tim ili recimo CD Projekt Red ili neki drugi tim iz Istocne Evrope. Cak i u Early Access fazi na Steamu. Trenutno svrsavam na ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=6nNzFwbwSIg

Pa nije bas stream, vec se zakacis na virtuelnu masinu i na njoj igras igru. Jeste, tehnicko sam zakeralo, pa me jebi. :) Ali kapiram sta si mislio.

31 neznih godina imam, i 0 kupljenih igrica zasad... ali. Sve ste u pravu što pričate... pirateriju vredi igrati ea i ubisoft jer su demoni

Galantni kosovac
Cekaj, pricas o strimingu igara?

Ako si mene ovo pitao... Trenutno je Forza Horizon 4 dostupna za 1 dolar ako se registruješ na Microsoft game pass. Nije striming, nego lepo instaliraš igru na računar. Tj. to što ti već imaš, reče da si je kupio, jbg. Posle toga možeš otkazati pretplatu (i onda morati da odigraš igru u narednih mesec dana, posle toga nećeš moći da je pokreneš), ili ne otkažeš pretplatu i plaćaš 400 dinara svakog meseca (i onda je igraš kad hoćeš, koliko hoćeš, uz još 100+ sadašnjih i konstantno novih igara).

Samo Google Stadia koju pominjemo je streaming, ali to još uvek ne postoji. Biće.

ГС и генерално стриминг игара је и будућност, а и реално, до јаја је да на клауду имаш лепо све што ти треба, а и саме апликације се све више каче на браусере, не мораш их скидати да би их користио....
А и свакако Армор Гејмс и слични мањи произвођачи већ годинама увелико и користе сличан фазон....