U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Дум Етернал јебе јако баш
Ја сам се јебено одушевио Зелдом БОТЊ и уложио сигурно 200 сати у игрицу. А што је најјаче нисам 20 посто садржаја комплетирао
А не могу да играм игрице као Холоу Најт, сви га јебено хвале али не могу да играм у 2020 години игрице које изгледају као да су рађене за Сегу јебену
Има ли неко овде да игра Џенералс да цепамо на Танглу, нисам играо сто година
Civ6 dz na epicu
mislm da Tangl više ne radi, od tih divljaka jedino GRendžer je još uvek u funkciji, igrao skoro Titan Quest s drugarima preko rendžera dok vladaše karantin. Odličan hek en sleš je TQ sa ekspanzijama.
imaš nitendo a pičko ili neki prejeban komp za emulaciju?
od zelde jedino sam igrao Ocarina of Time na N64, jedna od omiljenih igrica ikada, ne prave više takve
dajte neku dobru novu igru sto nije pucacina sa crevima i mozgom, nije sport/f1/voznja, nije rpg i nije kerbal spejs program.
pasijans
Portal 2
dajte neku dobru novu igru sto nije pucacina sa crevima i mozgom, nije sport/f1/voznja, nije rpg i nije kerbal spejs program.
Journey to the Savage Planet
cuisine royale velika preporuka
ovaj portal nije losa ideja. kao koncept mi izgleda malo blesavo al cenim da je dobra kad vec toliko hvaljena, mislim da cu to da probam. ove druge su sigurno dobre, al mi se ne ulazi u taj tip igre.
jel igrao neko ovo? https://warthunder.com/en
kolko vidim miks je avioni, tenkovi kurac palac, pa bi mozda to probao sobzirom da imam svu aparaturu za avione. jedino tipa da je realno letenje, da se ne jurcam sa decom.
planiram nekad da probam digital combat simulator, al to mi previse sad, ne uci mi se svako dugme u jednom avionu.
jel su sve igrice sad play for free, daj nam pare posle za stagod? posto mi se cini da jesu.
Kako prolazi vreme sklon sam misliti da je Doom Eternal najbolja igra ikad napravljena.
Mada svi smo gangsta u Doom Eternal dok ne dodjes u arenu koja ti spawnuje u isto vreme i Maraudera i Archvilea, tu vec malo pogledas sebe u oci i kazes ok, nisam bas ja za nightmare difficulty
Manijak imam Switch i mogu reci da je odličan i kao konzola, a pogotovo kao handheld. Nema bolji handheld na tržištu
Nije baš da se igra Witcher ili Doom (iako ima za Switch), ali ima solidnu kolekciju igara. Msm Bayonetta 2 je eksluziv, Astral Chain isto (takođe Platinum radio), a BoTW je sam vredan kupovine konzole
ja sam igrao war thunder i iskreno nije loš ali nije za svakoga
preporučujem mount and blade warband ili bannerlord ako imate bolji komp, kao neka rpg/simulacija srednjovekovne politike i rata/turn based na mapi ali ima 3d combat znači i igrate, haos
ja se navukao
Gamby kakav toj switch pominješ ja znam switch je onaj stvarčica što koriste u igraonici za umrežavanje u kombinaciji sa ruterom?
Celt, portal 2 u top 10 najboljih igara svih vremena sig (sig)
Inace, pogledajte Family Man. Ja juce poceo da igram. Duzni ste novce zelenasima, i morate svaki dan da vratite odredjenu sumu. Onda imate izbor u gradu da li cete da pecete burgere ili da dostavljate drogu. U odnosu na izbore menja se i prica u igri i sam izgled grada. Za sada deluje zanimljivo, a ne bi trebala ni da je predugacka. Postoje navodno i razliciti krajevi igre, u odnosu na izbore.
gledao sam na jutubu malo, i poprilicni majndfak je portal :)
probacu to sigurno.
kako nabavljate ove igre, pogotovo ove tipa war thunder gde se igra onlajn. jel odma kupujete ili tipa ima nesto da probas itd, ili moze i kod njih:
https://www.youtube.com/watch?v=dkQF30SobaA
Ova family man mi deluje zanimljivo na osnovu price, al ova minecraft grafika malo bode oci
Je zanimljiva, ali grafika je vise Unturned nego mc
Edit:
Jel neko igrao Ghost Recon Breakpoint
war thunder je besplatna na Steam kelte :D
neke online kupim jer uglavnom ne možeš da igraš piratizovane online, ili čekam da te prodavnice igara naprave popust ili razdele ih besplatno. imaš na fejsu grabfreegames, objave kad god je neka besplatna