Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
nešto malo starije, komp mi je krš. inače omiljeni svih vremena oblivijon, dragon ejdž jebe, dvojka je govno, hm, šta još... morovind folaut skajrim...
Igraj Fejbl.
Koja konfiguracija je potrebna?
Igraj Star Wars: KOTOR 1 i 2.
Ako pitaš za Fejbl to možeš da teraš i sa 256mb RAM-a fazon.
Za to pitam
Daj u pvt totrent da skinem
Ahahaha Lari! Učiš li ti?
Hahaha čuš, naravno da učim, sad pravim pauzu.
Imaš pvt Bohore.
stavio sam da se skida sacred i knights of honor( ne mogu bez strategija pa to ti je). Saću čekiram fejbl, fala vi.
2.12 giga? taj?
Završio sam novu epizodu Voking deda. Odlična je, bolja je od prve epizode, baš se zahuktava radnja.
hmmm, dal da cekam celu sezonu il da krenem sad da igram, pitanje je sad.
Jebem li ih sa tim fazonom da izbacuju epizodu po epizodu...
Jel igrao neko Sacred 2?
Nisam igrao ni keca ni dvojku, ali me zanima valja li to... kontam da je to neki fazon dijabla, ali sa turn-based borbenim sistemom?
Sacred kec je dobar, odličan. A dvojku nisam ni ja igrao.
Kida sacred, uzeo sam vampiricu, dobra je čka. Mogao bi da skinem dvojku izgleda naprcano. ako mi je radio skajrim, jedva doduše, radiće i to kapiram.
Sacred 2 je izgleda iz 2008-e, kontam da je poprilicno manje zahtevan od skajrima...
Nisam igrao ni keca ni dvojku, ali me zanima valja li to... kontam da je to neki fazon dijabla, ali sa turn-based borbenim sistemom?
Nisam igrao dvojku, ali kec sam obožavao. On nije trn-bejzd.
Sta mislite da li ce last of us izaci nekada za pc? A ako nece dal moze na pc da se igra pomocu nekog emulatora?
A setih se sada igre neighbours from hell i znam da ima dva dela a trazih na netu malo i po guglu ispada da ima sedam delova, posle trazih na svetu kompjutera i ostali delovi se ne pominju al vidim da na guglu ima da se skine svih sedam pa jel neko igrao te ostale delove? Cini mi se da to kao nisu zvanicni nastavci vec su ih pravili igraci b
Zaboravi na emulatore za PS3.To će možda izaći za 10 godina
Valja li to?
Igra mi se nešto, a mislim se između toga i Saints Row. Ima neko savet?
Kupi soni
EDIT: Mo'š i dvojku. Ja imam već 5 godina i imam još igara koje hoću da igram. Nabaviću sad još malo i trojku kad izađe persona 5.
EDIT2: Ako već nećeš da poslušaš ovaj vanserijski savjet onda skini sacred umjesto saintrowa, mada bih prije preporučio diablo 2 ili torchlight a ako oćeš da igraš multiplayer onda path of exile jer je vrhunska igra i tako bi trebao diablo 3 da izgleda realno da ga nijesu usrali sa aukšn hausovima i sl. sranjima.