Nisam probao, ali još je to Early Access i prilično nedovršeno. Predviđam da će u skorije vreme završiti u nekom Humble Monhly-u, pa će se broj igrača opet naglo povećati.
Igra mi se s nekim na 2 dzojstika upravo sada super contra npr. na nitendo ili mocni rendzeri na super nintendo.Stare igre ali su mnogo dobre za svoje vreme.
"Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."
Ovako od gejmerske industrije cini mi se da Poljaci nekako proizvode najbolje igre i oni kad ih proizvedu to je kvalitet i sadrzina koju nemogu da opisem, a i oni mi se cine da ne proizvode igre zbog marketinga i zbog para vec jednostavno to rade zbog sadrzine koju igre imaju.A ovako cini mi se nekako graficka s 256 bita magistrale ima vecu jacinu i sa 512mb memorije nego li neka sa 2gb memorije i 128 bita magistrale.
Ti znam sta volis da igras pa half life 2 normalno.Nego ta igra je interesantna mnogo zbog politicke sadrzine jer opisuje zivot u policijskoj drzavi.Igrao li si mozda lambda wars takodje, to ti je besplatna strategija bazirana na half life 2 i svidja mi se mnogo.
Мање више је препорука. Ко год је волио ту игру некад да игра на Сеги, има прилику колико толико да се врати у та времена.
Agilni sta bi sa hrvatskim Scum-om? Kad je izasao bio par dana najstrimovaniji na tvicu i samo nestade.
Nisam probao, ali još je to Early Access i prilično nedovršeno. Predviđam da će u skorije vreme završiti u nekom Humble Monhly-u, pa će se broj igrača opet naglo povećati.
Zna li neko gde može da se nađe hotfix za ovaj zadnji peč za Krusejder Kingse Holi Fjuri? S njim izgleda konačno rešili sve bagove što su imali.
Igra mi se s nekim na 2 dzojstika upravo sada super contra npr. na nitendo ili mocni rendzeri na super nintendo.Stare igre ali su mnogo dobre za svoje vreme.
Probaj Overcooked. Najbolje za od 2-4 igrača, pičkaranje i galama zagarantovani.
ставио сам емулаторе за сони кеца, двојку и псп на телефон, повезао џојстик од четворке и купио неки држач да то стоји заједно
усро сам се од играња год оф вора и креш трка
Koji emu za ps2 koristis?
Fina lista za sve ljubitelje sajberpanka. Taman sve da se odigra do kraja godine kada stiže najbitnija igra ovog podžanra.
https://www.gamersdecide.com/pc-game-news/best-cyberpunk-games-pc
Na listi je i ona domaća igra koju sam pominjao, što je baš lepo.
"Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."
Bulletstorm mi je pružio vrhunsku zabavu zadnjih nedelju dana. Sad skinuo Timeshift.
Тајмшифт убица од игрице, није ни лака морам признати, булетсторм играо пре 6 година фазон нисам прешао мрзело ме.
Дарк соулс 1 2 или 3
Preteško za mene taj darksoulz.
Ovako od gejmerske industrije cini mi se da Poljaci nekako proizvode najbolje igre i oni kad ih proizvedu to je kvalitet i sadrzina koju nemogu da opisem, a i oni mi se cine da ne proizvode igre zbog marketinga i zbog para vec jednostavno to rade zbog sadrzine koju igre imaju.A ovako cini mi se nekako graficka s 256 bita magistrale ima vecu jacinu i sa 512mb memorije nego li neka sa 2gb memorije i 128 bita magistrale.
какав дарк солз хахахахах
E mora probam konacno dark souls i imam okacene na mega.co.nz modove za skyrim sto sam pravio kolekciju.
Igram sad timeshift... mnjeh. Mrzim sive igrice... gde je sve nekako sivo i monotono. I kontrole su shit
Ti znam sta volis da igras pa half life 2 normalno.Nego ta igra je interesantna mnogo zbog politicke sadrzine jer opisuje zivot u policijskoj drzavi.Igrao li si mozda lambda wars takodje, to ti je besplatna strategija bazirana na half life 2 i svidja mi se mnogo.
Ej nisam. Jel treba jaka makina za to?