Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
+1
Pazi, nisam neki fan serije, ali igra sabija. Priča je odlična; retko koja igra je uspela da me natera da me bude briga za likove.
hmmm, aj videću ako nađem vremena od morovinda i rajz of nejšensa.
Manki ajlend jebe, osim onog koji je odrađen u 3d, taj deo zaobiđi. Ostali su prva liga.
Može li mi poslati neko link za morovindov krek fajl najobičniji, ovih 10 što sam probao su go kurac, gubim živce polako...
Je l' igrate South Park, bičari?!
Upravo skino Juzni Park, i igro 20 min. Igra jebe keve, za sve ljubitelje serije pod obaveznu literaturu je predlazem. U 20 min. igre pokido sam se ko budala od smijeha...
Trenutno sam 8. lvl, gotivno je, ima mnogo fazona iz serije, a i borbe su solidno urađene. Bolje je nego što sam očekivao.
јел то има негде на нету да се скине већ?
Ima na svim torent sajtovima, već 5 dana.
Izašao prvi trejler za novog Betmana.
Koja je fora sa South Park-om? Je l' to mora online da se igra tipa Lineage i ta govna?
Ne igra se onlajn, obrno sam ga, nemam riječi čista desetka, ako si pratio seriju biće ti do jaja (bukvalno, u jednoj misiji), jedino su mogli da ubace malo više sajd-kvestova, i mr.towelie se pojavljuje samo u loading skrinu. :(
Hint: Al Gore (ManBearPig) sajd kvest je meni bila najteža borba u igri sačuvajte to za malo kasnije.
Je l' mogu da završim sajd kvest posle glavnog ili igra prestaje tada?
Jest dobar saut park
Dobra igra, solidan borbeni sistem, gotivna prica, dobri fazoni (mada u pocetku su mi bili malo lejm i ono, jurenje stare slave, ali ipak je to south park humor...).
Nisam jos presao igru, ali jeste zajeban manbearpig, ostavite ga za kasnije...
Mene najviše jebala neka četiri vuka u kanadi nisam imo keša da kupim ono sranje za helte
Kad izlaze ove nove epizode Wolf among us ?
Има ли ко торент за саут парк да ми бачи
Evo stiže
Davajte neki gotivan rpg.
nešto malo starije, komp mi je krš. inače omiljeni svih vremena oblivijon, dragon ejdž jebe, dvojka je govno, hm, šta još... morovind folaut skajrim...