Windows aero theme probaj da ugasiš meni je pravio problem kod nekih igrica.
Ima logike. Znam da su Aero teme pravile problem nekim programima tipa Fraps,a i znam da kad je ukljucen EVR renderer na nekim plejerima on mi automatski vraca na Windows Basic. Probacu, verovatno pomogne.
EDIT: Sad pogledah na Google-u , mnogo ljudi kaze da pomaze zbog 200 razloga koje ne znam da objasnim. :D Nego, je l' moze da se namesti da Windows sam gasi Aero pri ulasku u igricu i da je pali nakon gasenja iste?
Skinuo sam preko torenta Battlefield 2 i krekovao međutim izbacuje me iga posle par sekundi. Proverio sam, sve je u redu što se tiče req-a mislim da je torent problem. Ima li ko kakav direktan link il tako nešto ?
Igrao bih Monkey island, potpuno su mi promakle sve te point klik avanture jerbo sam zaluđen bio za strategije. Gledam sad na torentu, koji najbolje da skinem, ima ih više?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ima logike. Znam da su Aero teme pravile problem nekim programima tipa Fraps,a i znam da kad je ukljucen EVR renderer na nekim plejerima on mi automatski vraca na Windows Basic. Probacu, verovatno pomogne.
EDIT: Sad pogledah na Google-u , mnogo ljudi kaze da pomaze zbog 200 razloga koje ne znam da objasnim. :D Nego, je l' moze da se namesti da Windows sam gasi Aero pri ulasku u igricu i da je pali nakon gasenja iste?
EDIT EDITA :D : ResiJo sam.
Izašao Saut Park RPG opaaaa!
Skinuo sam preko torenta Battlefield 2 i krekovao međutim izbacuje me iga posle par sekundi. Proverio sam, sve je u redu što se tiče req-a mislim da je torent problem. Ima li ko kakav direktan link il tako nešto ?
Da l' je neko igrao Lock On Modern Air Combat?
Igra' ja.Jos sa onim dzojstikom/palicom.Ne secam se tacno sta i kako,ali mislim da mi nije bilo previse zanimljivo...
Čitam nešto o njoj, kao rat između Amera i Rusa oko Krima, pa reko da vidim kako bi izgledalo...
Ja sam cuo da je jedna od najboljih simulacija modernog dogfajta i da je odlicna, ali i da je teska.
Da simulacija je, i zato može bit dosadna. Dok ti uferčiš kako se poleće zaboli te kurac za igrom.
Onaj HAWX, nešto tako. Čista akcija.
Kacmo već kod avijona:
HAWX - Ok nije loše.
HAWX 2 - Nije loše ali je kec bolji.
Ace Combat 3 Electrosphere - Najbolja od vremena do sad. Jebo grafiku, gejmplej je zlo.
Izašao Saut Park RPG opaaaa!
Sta mu dodoje ovo, stavio sam da se skida, iako znam da mi nece raditi na kompu lolo
Zato i siba na maximumu download lolo
Potezni RPG u Saut Park svetu, svi likovi su tu, Met i Trej su pisali priču. Mislim da ima četiri klase, ratnik, lopov, čarobnjak i jevrej. lololo
Sreten ne bi igrao kao jevrej.
Sabija Saut Park za sad, mnogo su dobro uradili.
Ја кренуо као јеша хахаха
Haha ja sam uzeo borca, lik mi izgleda kao panker pa mi bilo žao da bude ješa.
Izašo walking dead
Igrao bih Monkey island, potpuno su mi promakle sve te point klik avanture jerbo sam zaluđen bio za strategije. Gledam sad na torentu, koji najbolje da skinem, ima ih više?
DO JAJA, odigram taman još malo SP dok se skine, uhvatim pređem noćas Voking ded pa nastavim. :D
A fakultet će sam da se završi.
imaš onih par rimejkova manki ajlanda, skini ih sve.
Hvala manijače.
Leri šo bre taj volking ded u čemu je štos?