Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja sam veliki fan košarke. Igram kad god mogu. Kad nisu za to uslovi napolju igram u kući. Mislim da su simulacije NBA sve lošije. Zanima me sta vi mislite koja je najbolja. Moje mišljenje je da je to NBA LIVE 2003.
Total NBA 98 za Sony playstation :D
Zar ima nesto pored nba live da valja ?
Mes'cini da sam najvise igrao nba live 06 mada dobri su svi, ne prave velike promene.
Po meni, najbolja je ova simulacija na xbox - u, verzija 2010, ne znam ima li novija, grafika odlična, poprilično realna, mogućnost kreiranja igrača, a ono najvažnije - ima Džordan jebote! :)
Meni, ubedljivo najbolji NBA je NBA Live 07. Izgazio sam ga...
E, sad što ima 2K11. On je dobar, jer je super grafika i sve.
Ali najviše sam igrao sedmicu.
Имам још увијек цд НБА Ливе 2000 јако је кул:)
Али брате што се тиче реалности http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/db/Nba2k11_pc-dvd_fob-w800.jpg :)
Ja igram ovaj 2k11 i to My Player i jako sam zadovoljan jer je realno.
2к11, наравно.
Igra koju sam najmanje igrao je definitivno 2k9 a novi 2k11 je jedan od boljih jedina mana mu je što je previše lako napraviti dobar trejd u asocijaciji
2k10 и 2k11
2k11 je po mom mišljenju naj naj, jedina zamerka mi je što je sve u znaku Džordana. Aj nek me prosvetli neko, jel ovo neka njegova značajna godina ili nešto, ili im tako dunulo ? :)
Кол'ко ја знам дунуло :)
Можда трип неки да се присјете старе славе, можда је нека годишњица откад не игра, ко зна :)
Можда следећа буде у знаку Онила :)
2k11 definitivno
Је л' правите ви оне кастом тимове?
jok,NBA se igra samo kad se skupi ekipica kod nekog gajbi,pa onda random timovi :)
Dobar je 2k11. Ima sve te kurce: grafiku, dobru animaciju... Sve kao da gledas tv prenos. Ali LIVE 2003... Jeste praistorijska, ali gameplay je po mom misljenju najbolji. Da ne pominjem da je tu legendarna ekipa Sacramenta sa Bibijem, Kristijem, Pedjom, Veberom i Divcem.
Мој омиљени је свакако Лајв 07, а протекле три године играм 2к и уопште није лоша игрица, деветка и једанаестица су одличне.
2k11, nenormalno je gadan, najvise mi se svidja My Player opcije, otkinou sam na to, evo me u Bulsima, sutam trojke ko optiku da imam. :)
Meni više odgovara 2k10 po gejmpleju, ne sviđa mi se šta su uradili u jedanaestici. Ne kažem da nije realnija igra, samo mi je više ležala nekako desetka, i ostaje mi omiljena simulacija definitivno.
A kad videh kakav je kontrolni sistem u 2k12, i ako se samo krene u tom pravcu, ostaće 2k10 dugo dugo neprevaziđena.
Što se tiče saundtrekova, i tu desetka šije, s tim što je i 2k9 bio super. U 2k11 je očaj, što se men' tiče. :)
2K10 je prekopiran 2K9. Zato sam ga slabo igrao. Stoji da je 2k11 najbolji od skorijih naslova. Glupo je sto nisu u modu Blacktop napravili da se igraju pickup games na dva kosa. To su trebali da prenesu iz prethdnih naslova. Glupo je da igras 4 na 4 na jednom kosu, pa i sa manje igraca. Velika se guzva napravi i zajebano je igrati.