Jel zna neko kod koga bih mogao da odnesem sat ili deo nakita da se napiše posveta? Kod kakvog majstora to treba da nosim, tj. koji zanatlija to radi?
Još ako neko zna i gde ima to da se odradi u NS...i koliko uopšte košta to?
pa, petre, kol'ko ja znam to rade u svakoj zlatari.. bar kod mene. i ili ne košta ništa ili je cena simbolična.. bar kod mene.
ako je rezbarenje onda je u drvetu ako je u zlatu ili kakvom drugom metalu onda je graviranje
e to pajko, graviranje, nisam mogao da se setim reči jebote. Znači Kristina, kupim sat, odnesem u neku zlataru i mogu tu da mi odrade to?
da, bre.. graviranje.. :D a može linoleum da se rezbari? :)
petre.. pokušaj tako :)
e dobro onda, hvala ljudi :)
Nego kako, to mi je ceo jedan ispit :))) rezbarenje i "štampa"
rezbarih ja to u srednjoj, to nam je bilo za ocenu iz likovnog.. pa se posle štampalo na nekoj mašini. baš kul :D
Kako sam ja mrzela da rezbarim linoleum..
sad sam se setio još nešto...svaki sat nazad ima neke gluposti već izravirane, tipa logo firme i tako to. Kako onda da se ugravira posveta?
to se ukloni poliranjem
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Jel zna neko kod koga bih mogao da odnesem sat ili deo nakita da se napiše posveta?
Kod kakvog majstora to treba da nosim, tj. koji zanatlija to radi?
Još ako neko zna i gde ima to da se odradi u NS...i koliko uopšte košta to?
pa, petre, kol'ko ja znam to rade u svakoj zlatari.. bar kod mene. i ili ne košta ništa ili je cena simbolična.. bar kod mene.
ako je rezbarenje onda je u drvetu ako je u zlatu ili kakvom drugom metalu onda je graviranje
e to pajko, graviranje, nisam mogao da se setim reči jebote.
Znači Kristina, kupim sat, odnesem u neku zlataru i mogu tu da mi odrade to?
da, bre.. graviranje.. :D
a može linoleum da se rezbari? :)
petre.. pokušaj tako :)
e dobro onda, hvala ljudi :)
Nego kako, to mi je ceo jedan ispit :))) rezbarenje i "štampa"
rezbarih ja to u srednjoj, to nam je bilo za ocenu iz likovnog.. pa se posle štampalo na nekoj mašini. baš kul :D
Kako sam ja mrzela da rezbarim linoleum..
sad sam se setio još nešto...svaki sat nazad ima neke gluposti već izravirane, tipa logo firme i tako to. Kako onda da se ugravira posveta?
to se ukloni poliranjem