Jugopatetika

1. Drugovi staljinisti i kasniji titoisti, komunisti i socijalisti, poželjni elementi u našem postsocijalističkom društvu, evo vam teme u kojoj možete bez ikakva sputavanja uzdisati nad Mirkom i Slavkom, Vučkom, sisatim partizankama, partizanskim filmovima i slično bez postova o Draži, američkim pilotima, komunističkim zločinima, Golom Otoku...

Spemeri i hejteri stop (stoga se ja udaljavam od teme)

Jugonostalgičari-uživajte.

2. @buttinacookiejar
    Ha! Neće oni to. Oni hoće da se osjećaju kao da su normalni.
    Dobar pokušaj, ali nema šanse da uspije.

3. Šta bre ima da im fali. Neka ih, neka se ižive ovde.

Evo gesta dobre volje s moje strane...

http://www.youtube.com/watch?v=7sMD6W0qhYk

4. Nedostaju mi ta vremena- povremeno bez struje, kafe, osnovnih životnih namirnica, nedostaju mi uspomene s Golog otoka, nedostaju mi sve one divne marame i kapice, nedostaje mi 88 ruža u svakom parku sađenih Njemu u čast, nedostaje mi Njegova elokvencija i rečitost, nedostaje mi ona politička korektnost Srba da se stide jer nije politički korektno biti pripadnik najbrojnijeg naroda, nedostaje mi da na svakoj autobuskoj i železničkoj za dž. šiptari dobijaju najbolje lokale, nedostaju mi jagnjeće brigade, nedostaje mi NAŠE sinje more, nedostaje mi da se zadužujem kod MMF-a u ime i drugih a ne kao danas ovi; samo u ime Srbije, nedostaje mi da mi usele tri nova člana neke porodice jer imam sobu viška, nedostaje mi da što radim, jal na njivi, jal u privatnom lokalu nesebično podelim sa svima, nedostaje mi da se nema pojma ko je vlasnik preduzeća, nedostaju mi informativni razgovori u SUP-u zbog ispričanog vica, ma brate nedostaje mi GVOZDENA ZAVESA.

5. Nedostaju mi ta vremena-

Aurora, priti pliz...Ozbiljan sam...Potrebna je ovakva tema da bi se mi ostali (koji ne žalimo za Jugoslavijom) osećali manje zatrpano jugonostalgičarskim ispadima na ozbiljniijm temama...Neka ih, neka uživaju barem ovde...

6. Primljeno k znanju buttinacookiejar, evo i od mene jedan, čisto da im tema ne zamre odmah i odoh
    http://www.youtube.com/watch?v=SfaAse3Uvs4

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.