South Park

1. Sve mi diraj, Saut Park mi ne diraj. :)

2. Kako vas Samhain lozi vidi se da je die hard fan sp-a a stavlja ova sranja iz zajebancije

3. Nisam gledao, a ni nemam želju kad je ovako gej nacrtano.
    Futurama nije loša, mada sam bio koma kad sam gledao pa me boleo kurac baš nešto da pratim.

4. Реално, умеју да се сјебу али кад убоду неку епизоду, могу да униште с њом целу сезону СП-а. Мада су бацили само 2-3 такве епизоде. Овако обично нешто кењ, нешто врх али јбг. Футурама је геј али је кулијана. Симпсонови су тотал геј али су исто кулијана, само их не бих поредио са овим осталима. Још и ХТФ мада ту готивим само музику и гледам искључиво кад сам одваљен... то је моје искуство са тим новијим цртаним филмовима.

Kako vas Samhain lozi vidi se da je die hard fan sp-a a stavlja ova sranja iz zajebancije

Њах и нисам неки... у ствари нисам уопште. Иде ми Картмен на курац и ти педери, не знам, јбг... ал' оно кад немам ништа паметније да радим и убодем онда и узмем да одгледам. Можда.

5. Youuuuuuu scoooored 1000000 points in Guitar Hero.

Congratulations, you are GAAAAAAAYS !

Wtf, that's it, we're gays ?

6. Nije gays nego FAGGSSSSS!! :D

7. Hahah Kenny je Misterion, told ya

8. Eto vam kurac, ja lepo kažem Keni. :)

9. To samo neki debili mislili da je Klajd Misterion :D
    Mnogo mocna epizoda, i bice nastavak! :)

10. Meni je najjači deo kad Kartmen jaše Ktulua, a cepa muzika iz nekih Pokemona, pičaka materina. :)

11. Aha i mene podsetilo na onu spicu iz Digimona :)

12. Kako sam znao da ce ovo neko da okaci :)

13. Hehe, pogodio sam, Keni je Misterion.

14. I da, epizoda je odlicna...u stilu Imagination land.

15. Ja sam rofl-ovao (doslovno) kada se Timi po prvi put oglasio u prvom delu... Vraćao sam pet puta.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.