Najduhovitija osa na sajtu

1. Najveci jebac u zdrav mozak.:D

2. Ono što reče Korleone, Eternal seljak, ali ima konkurenciju. Ali neću nikoga da navodim sad, možda neki drugi put, zasad samo Eternal seljak. A ja znam njegovu tajnu za uspjeh! Eternal seljak nije jedna osoba, no trojica njih. Jedan pije rakiju nonstop i smišlja provale, drugi sedi za kompjuter i piše što čuje od ovoga p'janoga i čita ko je što na sajt napisa', a treći donosi rakije onome p'janome, da se slučajno ne rastrijazni. Samo da rečem, Obeliks uopšte nije smiješan, jer smajli na kraj rečenice ne znači i da je ta rečenica smiješna. :)

3. ja znam ko je ljuti rival eternal seljaku, al neću da kažem

4. Tasmanijski, jadan li je taj što Eternalu staje na crtu... Eternalu treba da se stane na čašicu, ne na crtu.

5. ja znam ko je taj što bi voleo da eternalu staje na čašicu al mu se ne da pa mu staje na crtu:)

6. Ja sam čuo da je jedan Eternalu bio sta' na čašicu, pa ga Eternal flašom po glavi. I to skoro punom, pa viđi ti kako je opasno kad Eternalu staješ na čašicu.

7. taj je od tada lud, čula sam i ja

8. Barracuda i sevast su meni najbolji

9. Jes', njih dvojica su baš duhoviti, provide se. :)

10. Mensur,seljak i Azis

11. meni je onaj cica sa slike sa brkovima

12. Zirou, kome ti "Mensur seljak"...?

13. nije te nazvao seljakom nego misli na eternal seljaka.

14. Mislio sam na eternal seljaka,Mensure

15. Znam, zajebava' sam se bio. :)

16. al te ne kapiraju ovi a :)

17. Kapiraju, ali nešto sporije, mora da im je procesor u glavu usporio. :)

18. Гвозденовић. Дао бих му да ме поседује.

И Опт1мус, њега знам одраније додуше.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.