Srpski Rap & Hip-Hop

1. Godinama čekam ovu vest.

2. Beogradski sindikat smrdi jako, kapiram da se samo rasni ekipa przi na njih i neki studenti mozda.

Struka izuva rimama a furio djuntu slusajte isto.
    I nislije uglavnom, odlicna andergraund scena. Kul su mi oni stereo banana likovi

A N D E R G R A U N D
    N
    D
    E
    R
    G
    R
    A
    U
    N
    D

3. Ko je furio đunta?

4. Sjajna vest ovo za BS, vozači skutera od 49ccm će imati šta da stave za melodiju na mobilnom

5. Haha Kineskih skutera vrste Keewey

6. Dionysio

Ko je furio đunta?

Mejsijev drugar

7. Crux je najjači, ostali su pozeri.

8. Furio je kul ako zanemarimo onu prelošu pesmu sa Demoniom, Mejsi snima trep i ide mu baš fino, a i da se ne lažemo ima taj trep flow

9. БС - СРАЊЕ

Мејси кида, одличан је и Римски

10. ух ух ух док неизађе нумера та, слушаће се овај олдскул ђе је москри матерјеб издоминиро

https://www.youtube.com/watch?v=d1XP-VkFMQU

11. http://i.imgur.com/ut3PIHn.jpg

Dajte te manijake nikad čuo ni za jednog od tih.

12. Gotivi li iko Ajzija?

13. ја сам слушао само пар песмица, превише ми некако мрачан лик - ја више готивим ложење

но чуо сам неку причу да је киндаповао марчеловог ортака и да је због тога завршио на мардељу љољољоољ

14. Meni Ajzi nekako odgovara. Ko god ga je slušao kaže da smara, da ubija u pojam, al Ajzi je vrh.
    Čuo sam i ja da je bio u nekim opakim sranjima al se kao izvukao.

15. A otkud tebi pravo da kazeš bilo šta o Marčelu?? Kada Marčelo prolazi ti treba da mu se pokloniš!! Da li se ti ubrajaš u rep scenu time što se narkomanišeš, izbacuješ dupe i sise, a pesmama omladinu učiš da se drogiraju?? Pogledaj malo šta je Marčelo sve postigao i kakvu karijeru ima iza sebe! Njemu se poklanjaju i mnogo veći ljudi od tebe! Radi šta hoćeš, ali bih te samo jedno zamolila! Ne izgovaraj ime "Marčelo" ni onog dana kada budeš shvatila koliki je on čovek! Toliko.

16. марчело прво говно сербске музике, ја га чак неби ни назвао репером љољ

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.