Srpski Rap & Hip-Hop
  • Лупус фром купус

Марчела кад видим моментално ми се присере. Одвратнији ми је од Цвије и осталих малоумника....

• Verbalni GzV

Marcelo , ubedljivo najgori reper u nasoj sceni . Njegovo ime nisam hteo ni da navedem samo sam napisao "de facto" jer ima neke dobre obozavaoce pa je realno zasluzio , Ali ne moze da se poredi sa Marlonom , Skabom, Ogijem , Fedjom , Zoblom , Ajronom i ostalim likovima , sto se tice Prti bee gee momci su sve najbolje ali nisi oni jos BS liga..

• Petar Pan Pezo$

A od koje političke stranke je projekat BS?

• Nata4Mika

Мени Марчело скроз ок.. Има пар песама са онако баш добрим текстовима.

• NikaBez

Ovako, nas rep trenutno i nije toliko los. BS bez komentara, momci kidaju. A na sceni ima i gomila onih koji nisu losi: Marlon, Sick Touch, Sale tru, THCF iz te klase, a tu su i PRTI, FTP, Bauk squad, Blind Business i Ajs iz sprdackog repa i hardkora. Mnogima se ne svidja al ja gotivim i Monogamiju. Mnoge nisam naveo, al sve u svemu, srpski rep ima buducnost.

• Verbalni GzV

Brate ove dve prvi put cujem xDD ! Naravno da srpski rep ima buducnost jes da zvuci glupo al ja vise volim nas rep nego bilo koji drugi na svetu...

• Ј

Повраћа ми се, али ПОВРАЋА од целокупне домаће реп сцене, а и репа уопште. Највише ми планинаре по курчини бс и марлон брутал (не заслужују велика слова јер су сисачи курца), и сви ти што трипују као неку озбиљност. Једино што ваља је Прти Бее Гее, Нигрутин (и то махом старије ствари), Бед Копи (Орбод Mебеј и онај други албум, забораио сам му име), Бвана и Блајнд Бизнис, јер су до јаја болесни. Свим осталима реперима пишам по фаци и свршавам у капуљачу.

http://www.youtube.com/watch?v=l6BVDYZFFQk&feature=channel_video_title

http://www.youtube.com/watch?v=dZ7E6ORx6YY

http://www.youtube.com/watch?v=1nvMbG7_ps0&feature=channel_video_title

• NikaBez

Prozivka iz kraja, andergraund foreva, likovi isto kidaju.

• Soad_psyho

Niko ne pominje Struku, Vip?:)

• Verbalni GzV

Aj provali ovog Jogurta sto spemuje xDDD Brate te klipove sto si obesio mozes da obesis o MARLONOV kurac ;)

• Petar Pan Pezo$

Napoleon i Tatula i daVid. Top 3.

• NikaBez

struku i pola bivseg basivitija uopste ne gotivim, iako ne poricem njiov znacaj za srpski rep

• Ј

Aj provali ovog Jogurta sto spemuje xDDD Brate te klipove sto si obesio mozes da obesis o MARLONOV kurac ;)

Је л' би волео да одеш на пикник са њим, да једете заједно сендвиче и тако то?

• Verbalni GzV

A , da li bi ti decko voleo da budes u sobi punoj Ajsovih gasova posto vidim preferiras da slusas njegovo podrigivanje.. ?!

• Ј

A , da li bi ti decko voleo da budes u sobi punoj Ajsovih gasova posto vidim preferiras da slusas njegovo podrigivanje.. ?!

Бих, што да не, нисам ја гадљив на те ствари. И сам упражњавам прдење и подригивање кад год имам инспирације. Него, ниси ми одговорио на питање.

• Petar Pan Pezo$

Meni je ovaj rep nekako klinačka muzika...i nekako mi sve proseravanje, poluinteligentni likovi kao otvaraju oči narodu kroz svoje pesme pevajući o problemima društva bla bla, otkrivanje tople vode.
    Al volim da slušam Ajsa kako se glupira, nije lako smisliti ni ono što on baljezga u pesmama, nekako me uvek nasmeje kad ga čujem, a ovi su mi svi nešto tmurni u pičku materinu ko da čitav život kopaju po rudnicima.

• Rosoneri

Meni je ovaj rep nekako klinačka muzika...i nekako mi sve proseravanje, poluinteligentni likovi kao otvaraju oči narodu kroz svoje pesme pevajući o problemima društva bla bla, otkrivanje tople vode.
    Al volim da slušam Ajsa kako se glupira, nije lako smisliti ni ono što on baljezga u pesmama, nekako me uvek nasmeje kad ga čujem, a ovi su mi svi nešto tmurni u pičku materinu ko da čitav život kopaju po rudnicima.

Odlicno sroceno.