ПРИЈЕДОР: Проширивање одељка БАНОВАНИ

1. Za. To svaki dan pratim.

2. Cim je to Prijedor, mora nesto da se sjebe...

3. За.

ЛУЛЛАБУ ЗА КАИЗЕНА!

И да,

Nema on je samo paravan velike zavjere malih internet botova koji su nakon samoprogramiranja vestačke inteligencije uz pomoc podataka koje su prikupili od strane korisnika interneta konstruisali spor ali zagarantovan plan pomoću kojeg će zavladati svetom!

То ти је нека теорија завере?

4. Za. Luli, ajd podrzi i moj predlog :trep, trep: :)))

5. Ne bih da spamujem,al' jel' vidite vi postere?:S

6. @Vita

da da

btw. od sinoc imam osecaj da mi neko motri kretanja na sajtu!

7. Ovo sam ja predložio čim se uveo novi sistem banovanja.
    Samo klikneš na ono "Banovani", i otvori ti se prozor 'de mož' da vidiš sve.
    Za.

8. Ok, ubačeno u tefter.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.