Prijava

Jel će još neko na Vuki osim mene masturbirati 11.11.2011 kada pokrene ovu igru ? Šta mislite da li će prevazići Oblivion ?

Nisi jedini. Prešao sam Oblivion jedno četiri-pet puta (al sam bio zaludan). Par puta kao Nord:)

Jel ima neko da okači skrin šotove, mrzi me da tražim na netu?

Haha jebeš skrin šotove.....od ovoga mi krv ključa ! http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M

I da.....3 meseca kada je Oblivion izasao ja nisam imao socijalni život ! Sada stvarno ne znam šta će biti sa mojim ispitima xD

Sada stvarno ne znam šta će biti sa mojim ispitima xD

Zaledi godinu :p Vadi se na lečenje zavisnosti.

Što se tiče trejlera, neću da grešim dušu, al već mi se čini da će prevazići Elder Scrolls. Jedine mane obliviona su mi bile što mu je malko falilo duše u glavnom kvestu i pejzaži generalno su mi bili ok, al ne da mi stane dah. Sve ostalo je jebalo kevu. Obožavao igricu.

E, da, već vidim da ću prebaciti soundtrack na mob:) Ne mogu da prestanem da slušam atmosphere 6 iz Obliviona.

Slažem se za glavne questove :) Ali kao što kažeš tako i ja verujem da će 5 deo prevazićo sve do sada
Devojko meni pričaš....u mobu su mi samo EPIC soundtrackovi xD Postajem agresivan od "warrior" tema. Išamaraću neku gospođu u busu ako mi zatraži da sedne ! A što se tiče mirnijih varijanti kao što je atmosphere dušu dalo za pred spavanje :D

Sećam se, kad sam prvih dana igrao ono deset-dvanes' sati bez prestanka (kol'ko ima godina-četiri, pet?), ladno sam tripovao kad izadjem na ulicu-jebote, vidi morning glory, treba mi potion za fatigue i onda se setim da nisam u Oblivionu, da zapravo živim, i da u stvarnom svetu ne možeš da fasuješ helte od baštenskih biljaka. Imao sam ja još vakih tripova. Koj sam ja retaj bio, majko mila.

Kad bolje razmislim, ni dušmanu ne bih preporučio Oblivion xp

Hahaha dobari si.........i ja se dobro sećam kakav je osećaj bio kada sam izašao na sunce posle 5 dana neprestanog igranja....bez pauza većih osim nuždi.....i spavanja po 3 sata najviše ! Posle 5 dana izađem na ulicu i zamalo što se nisam onesvestio ! HAha kao da sam bio zatvoren u nekom drugom svetu :D Pričaj mi o tripovima xD Ali to je Elder Scrolls :) I nije mi žao ni jednog potrošenog minuta za tu igru.....ali bome neće mi biti koliko vidim ni zA Skyrim

@buttinacookiejar
Sti muško il' žensko?

Tranvestit, zapravo. Volim da se povremeno obučem u ženinu odeću, napijem k' o majka i masturbiram na koncerte Lepe Brene.

Jel' neko primetio kako je ženska odeća udobnija od muške? Sve neke svile, baršuni, kurci i palci...Nisu one lude...

ја се само надам да ће ми радити... А обрнуо сам и Обливион и Моровинд, пар пута. Једино је глупо што се чини да Обливион није довршен, или да су га избацили на брзину (не мош' се бијеш на коњу, нема копаља, самострела). Надам се да ће боље одрадити Скајрим.

Jaja tranvestit ili ne trebaće nam dobra mašina :D

Tranvestit, zapravo. Volim da se povremeno obučem u ženinu odeću, napijem k' o majka i masturbiram na koncerte Lepe Brene.

Jel' neko primetio kako je ženska odeća udobnija od muške? Sve neke svile, baršuni, kurci i palci...Nisu one lude...

Bogami, ženske pantalone mi uopšte ne odgovaraju! Stežu previše, naročito u onim zonama!

Stežu previše,

Vidiš, zato ja nosim suknje.

Žena me bije, al vredi batina.

Vidiš, zato ja nosim suknje.

Žena me bije, al vredi batina.

Nisam probao, kažu da lepo pirka...