Prijava

раде реко лујсу да не вози после наступа.
посаветовао ејми да престане са гудром.
забранио пушке кобејну.

Видите како пролазе неверници РАДОВИ.

Tureti, sjajna ideja, ali teško izvodljiva :D

Раде је доказао да се не само може најести леба од певања, него отхранити, школовати и обући пола Индокине са целим Блиским Истоком.

Meni Rade reko da okacim neke lijepe noge na avatar i da cemi skor porasti i ja uradih kako mi Rade rece i stvarno poraste..... od sad samo Radu slusam

Rade jednom pišao u buriće i neka budala dala Baš Čeliku da popije. Baš Čelik se zapio ko guzica, pokido lancekatance, polomio saksiju i skidao znakove sa mercedesa po kraju. Žena posle skočila da bije Baša, al Rade dobar čovek reko, neka, i seli popričali malo i Baš se izvinio i reko da neće više. Eno ga sad, još dva ispita ima na mašincu.

Rade nije došao u školu 1. Septembra jer je 30. Avgusta imao tezgu na Maldivima i previše je zapio te noći... A imao je samo 12 godina u tom momentu. Rade je građanima Maldiva otpevao svoje bezvremenske hitove, otišao u kafanu, naručio duplu cisternu špricera, prikačio je intravenozno i zaspao na šanku.

olololololololo ko je to napisao da mu popušim? :D

Ja sam. Realno, jel ste raspoloženi za malo kulturnog uzdizanja vikipedije?

Ajde neka neko stavi link Radove wikipedie,ne mogu da nađem.

Nisam našo link, al' evo izmenjenog članka o Frediju.
http://i53.tinypic.com/2vlurtk.jpg

ААААААААААА То хујо смраааде! :ДД Јел ти реко хеки мод нешто на њикипедији ко силном? Ако, ако нека знају то су предзнаци другог доласка Радовог!

Šta mož' da mi kaže?
nemam nalog, nema gde i kako da mi kenja.

EDIT:LAdno još stoji, ono za mocarta su mi uklonili posle pet minuta, a ovo se neda! jaka je volja Radova, ne da da obrišu Svjatu Istinu Njegovu.

hujo što te namu u školi? Tamo treba da širimo Radetovo učenje...

možda promena naslova? Rade Lacković - Izvorna sila Velikog Praska

hujo što te namu u školi? Tamo treba da širimo Radetovo učenje...

Špijunčino jedna kako znaš da me nema u školi, suprotna smo smena lolo
Elem, operisao neku uraslu dlaku na dupetu, pa ne mogu da sedim. Ako je volja Radova, proći će me do ponedeljka.

šapnuo mi jedan mali Rade... :D

to nije open group da svi mogu da vide :/

Они који треба да виде, видеће.