Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. priča trinaesta, autor roki:
    Jednom je drug Tito prolazio kroz Mačvu i čuo mladog momka kako peva. Naredio je svima da stanu i slušaju a kada je momak završio Tito je rekao 'E sada mogu da umrem

2. Данас написана прва прича на тњитер Радетовом профилу.

3. Slabo je prošao ovaj tviter profil, samo ljudi sa vukajlije ga prate koliko vidim.
    Trebalo bi da počnemo ponovo, sa nekom žešćom reklamom.

4. рецимо да нас кајзен ритвитује, да пратимо остале лажне профиле типа слободан милошевић и сл.

5. kajzen, kostić i ekipa baš pomažu koliko vidim. Ljudi oni sabotiraju Radeta!

6. ИДЕМО РАДЕЕЕ ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕД АИ ТИТУЛАААААААААААААААА

УФ87

7. Добра идеја за твитер, само рокни линк у први пост да виде људи кад год уђу на тему.

8. Радеова религија има највише храмова, кафана је на сваком кораку!

9. РАДЕЕЕ ЛЕЕ РАДЕЕЕ ЛЕЕ

10. Радеова религија има највише храмова, кафана је на сваком кораку!

Подхитно записати негде ове мудре речи Радеизма! Нешто најјаче икада изречено на овој теми!

11. Једном Раде био позван да пева на чачанској свадби која траје три дана. Домаћини, као што је и обичај приставили у велики казан свадбарски купус са јагњећином да се крчка. Раде је при уласку под шатру прошао поред казана и додирнуо га кажипрстом. Стари сват, коме је специјалност била праћење кувања свадбарског купуса није могао од чуда да дође к себи. Купус је стигао у року од пола сата! Јагњећина се лепила за непце и распадала после само пола сата крчкања. Сви присутни се сложише да је то било још једно у низу чуда Радових. Окитише га еврима као што доликује...

12. Dobro ovo za kupus...
    Sad ću Dvajte da metnem to u naslovnu...
    fck, aj kaži kog da pratimo...
    Žnjijeva fora je za tvit dušu dala...
    Nego mislim da bi morali radeisti da uvek budu u toku sa novim vestima, kao na primer s ovim: http://www.svet.rs/najnovije-vesti/zlocin-i-kazna-natasa-bekvalac-u-ulozi-prostitutke

samo meni ne pada ništa na pamet, vama?

13. ja ću da upratim Vukajliju i tako neke stvari...ako vam se ne sviđa, kažite mi da unfollowujem...

14. Rekli su o Radu 2894 deo:

Natpevali se Rade i ja, on ti pusti glas koliko je mogao, ja stadoh i viknuh "Au ljudi, ja mislim da sam obnevideo" - Andrea Bočeli

Stavljao mi je rakijane obloge na koleno kad sam bio mali, i malo posle toga provalim da ne grešim u pasu, kasnije sam odveo i svog prijatelja Andresa kod njega - Ćavi Ernandez

He rolled me in the deep - Adele

Neven Subotić nas je odveo jednom na njegov koncert, i odjednom smo počeli da igramo fantastično, ne znam šta se desilo - Šinđi Kagava i Mario Gece, igrači Borusije Dortmund nakon osvajanja Bundeslige

Zvao sam ga, nije hteo da učestvuje - Silvester Stalone na snimanju Plaćenika 2

Hi iz souuuuuuuu seksi end hoooot, end hi promisd mi tu tejk mi tu Holivuuuuuuud - Yana Novak

Nakon Indirine pesme ozbiljno smo razmišljali da vas bombardujemo ponovo, bio je dovoljan jedan njegov telefonski poziv da me ubedi da to ne činimo - Nikola Sarkozi

Zar stvarno mislite da crnac, i to još sa ovakvim srednjim imenom može pobediti na izborima u Americi? U pravu ste, pomogao mi je, He's got a dream - Barak Husein Obama

Družili smo se svojevremeno, obećao je da će građevinama koje su njemu od velike dragocenosti davati moje ime - nordisjki bog Tor

Znao sam da nije trebalo da pokušam da uhvatim njegovu ženu za dupe, a tako smo se nekada lepo slagali - Muamer el Gadafi

Ja dignem ruku da mu mahnem, kad ono gol, a sudija ništa! - Dijego Armando Maradona

Ulete ti on kod nas u svlačionicu, i reče "Mile Kitić je igrao X, sad me zvao, da ste ih stigli kako znate i umete, boli me kurac što ste primili 3 gola", i jebiga, mi morali da izjednačimo - Džejmi Karager o čuvenom finalu Milan - Liverpul

Posle dugog i prijateljskog razgovora s njim, rešio sam da podelim sa javnošću nešto što sam dugo krio i što će vas sve šokirati, ali molim vas, razumite me. Ja sam ciganin - Dragan Kojić Keba

15. Džoni, Srbine, sad ću te eksploatišem, ako neko nije već od ovih sa šifrom. :)

16. Хахаха ови цитати су генијални, то треба гурати на твитер! Само полако, без журбе.

17. daj ti Dvajte neki leba ti...

18. Био сам млад, нисам знао шта ћу са животом, чекао сам да ми сине нека идеја, а онда ме је Раде гађао јабуком у главу.
    Sir Isaac Newton

19. daj ti Dvajte neki leba ti...

немам инспирације, свакако има доста материјала за твитер на теми, само треба копати. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.