U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Е, ово су прави СрБи и СрБкиње...Раде чак употребљава скривену Вукајлијашку поруку: Пратите ме!
На овом задњем снимку Раде носи Фред Пери мајицу! Која реклама, човече
pa da Rade je zaštitno lice
rade jebe epileptičnu drolju na ivici grotla vulkana i svršava joj lavu po stomaku
Grofe to je sam krem esterajha
http://vukajlija.com/dzek/169601
Ова дефиниција више не важи, јер је Џек у односу на Радета обична слина и пичкица. Зато кад је неко много кул и до јаја лик каже се: Који си Раде!
Раде Лацковић
Симбол кулоће и идеал сваког човека. Бити назван Радетом(Лацковићем) је највећа част на свим планетама са ове стране универзума.
Пример
- Е брате исеко сам ти двајес метара дрва, опрао кола, донео картон чиваса и уплатио месец дана на Бахамима и спаковао две киле најквалитетнијег кокса у пртљаг.
- То бре, стварно си Раде!
ahahahahhahahahahahahahha dobraaaaa :D
Rade Lacković i Mile Ignjatović su nekada bili najbolji prijatelji, onda je Mile pokušao da zajebe Rada. Ne mogu da vam kažem šta se dalje desilo, obećao sam Milu, ali rećiću vam samo da je Rade danas gospodin čovek i domaćin, priznat i poštovan umetnik, a Mile prodaje piliće po selu, toliko o tome. U znak prijateljstva Rade mu je čak i ovu pesmu pokloniJo i progurao ga međ zvezde ali Mile to nije znao da ceni.
http://www.youtube.com/watch?v=J5nUs_JElcQ
Pričajte vi šta hoćete ala Lacković i nije toliko savršen kao što pričate.
Nikada neću zaboraviti taj dan, bio sam mali, bila je '96 godina, i bio sam sa roditeljima na moru.
Kao i svi, obožavao sam Radeta i znao sam sve njegove pesme napamet.
Šetali smo pored pristaništa za brodiće i jahte, i najednom je iz vode izronio neki čovek i u vidno pijanom stanju krenuo da se penje na jahtu, kupaće gaće su mu bile spuštene do kolena i jasno mu se videlo dupe i genitalije. Počeo je da rastura sve po jahti iako nije bila njegova, i kad je odlučio da siđe sa jahte, ja sam naravno odmah pritrčao da ga zagrlim jer sam se obradovao pošto ga vidim jer sam mnogo voleo Radeta, i nisam mogao da verujem da je to stvarno on, sav sam bio ushićen, vikao sam njegovo ime, a on mi je samo lagano odgurnuo glavu i prokomentarisao nešto tipa ''ajde mali odjebi da ti ne jebem mamu''...otac ga je na to upitao zašto se tako ponaša, i rekao da samo želimo njegov autogram i da se fotografišemo sa njim na šta je on grubo odbrusio da će mu jebati mater ako pokuša da ga slika i rekao je da mu je pun kurac više, citiram, ''napaćenih fanova koji mi ne daju mira i non stop me drkaju'', i samo je produžio onako spuštenih kupaćih dalje u vidno alkoholisanom stanju
Petre, nemoj da blasfemičeš :)
Oni će Austriju da vrate na put slovenstva i srBstva.
Petre ja ne želim da u to poverujem.
Kako nezvanično saznajemo, Rade se sprema da započne internacionalnu karijeru. Zbog ove informacije Rijana se zabezeknula, Lejdi Gaga je još u šoku, Pitbul razmišlja da završi karijeru, a Dejvid Geta juri Rada da mu radi remix. Po svemu sudeći počeće sa ovom pesmom
http://www.youtube.com/watch?v=KraIOhMFxfQ
a tekst će glasiti ovako
You're Calling Me
There's no point in lying
that you still love me
Everything you say hurts me
Don't you lie to me, please
Like a bird with one wing
the love has been left
and nothing can be forced
Do not lie, let me be
Hey, do not lie, let me be
You're calling me with sunshine
but you're cooling me down
you're calling me sweetheart
taking out my soul
You're calling me my love
but you don't love me
You're lying, lying
that you love me
Tonight even the stars
are closer than the truth
I wish you would love m
but you don't love me, let me be
And we're losing everything under the sky
there is no salvation
there's you, there's me
but admit it, there's no us anymore
but, hey, admit it, there's no us anymore
ahahahahahaha...
i vezivao je zenu za drvo i traktor...mogu ti reci da mile ne jebe gramazu,dzek je jebes dva tri pileta kad si stalna musterija...
Arbeite Lackovič funfzehn jahre mit uns
1.Magical woman
2.Ganze Stadte Hochzeite mir mit du
3.Lebending war nicht
i vezivao je zenu za drvo i traktor...mogu ti reci da mile ne jebe gramazu,dzek je jebes dva tri pileta kad si stalna musterija...
Za traktor i ženu znam, a piliće nisam od njega kupovao, ali su kupovale neke moje komšije. A inače prvo je bio kasapin pa je onda otišo u pevače. Elem, da ne širimo jeres i da ne hulimo, ipak je ovo tema o jednom jedinom Radetu, otvoriće se valjda neka i za Lemija.
Jelena Broćić je bila mnogo zaljubljena u Rada te je svoj najveći hit "Bele rade" posvetila upravo njemu, ali onda je shvatila da bi mogla da Radu napravi problem, a nije pametno sa Radom se kačiti (videti primer Mila Ignjatovića) pa je originalnu verziju izmenila. Original je oglasio ovako:
Bio je za mene moj jedini Rade
koliko ga volim svaki cvetak znade
kitu Rade meni dade
i druga ga tad ukrade
Dragi Rade, dragi Rade
ko li mi ga sada krade
kome svoje srce dade
s kojom li je moj jedini Rade
Sada Rade nekoj drugoj kitu nosi
sperma sija sad u njenoj kosi
moj Rade drugoj nosi
a mom srcu bol nanosi
Moje srce voli samo Rada
uzalud ga volim, uzalud se nadam
moga Rada nemam više
jer s njim druga sad uzdiše
Jes more.
Rade Neimar je u stvari Rade Lacković kroz vekove.
Rad je stvorio čoveka - Misundertanding, ljudi - Rade je stvorio čoveka.
RadeJacija je pojava pri kojoj bivate izloženi umilnim zračenjima iz Radetove eustahijeve trube i na taj način poboljšavate svoj genetski potencijal. Deca će vam biti i lepa i pametna.
Radeon grafičku je izmislio Rade da bi pravi Srblji videli istinu kroz nju.
Rade pruža ljudima radove u glavi bez drugih stimulansa.RADE LJUDE RADUJE JEL JE JEDAN PRAVI VITEZ SVETOSAVLJA I PRAVOSLAVLJA,DIREKTNI POTOMAK MILOŠA OBILIĆA I NAROD TO PRIMEĆUJE.RADA ZA OPCIJU NA IZBORIMA,ALI NE DA BUDE PREDSEDNIK NEG KRALJ DA OBNOVI CARSTVO
http://www.youtube.com/watch?v=ne64MeTmDgU&feature=related
http://img163.imageshack.us/img163/5445/11555224600712007151941.jpg
Pravo prezime Radetovo je Rotšild ali on se ne kurči time nego tiho pomaže i humano deluje na pučinu. Rade Rotšild Lacković FTW!