Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. http://i46.tinypic.com/2u8w6c6.jpg Dobro je sto se ne vidi da su ga ispeglali u fotosopu..

Rade ozeni mi nekoga iz familije!!!!!!111222

2. Analizirao sam nadimak Grofa Vlatka Paskačića i došao do frapantnih rezultata.
    Kada u imenu Vlatko zamenimo slovo t slovom c dobijamo Vlacko, odbijemo V i dobijamo Lacko što je Radetov nadimak od malih nogu. Idemo dalje, Grof je jedna od titula koje Rade poseduje, a šta radi Radetova publika na njegovim nastupima? Pa skače, u transu opijena njegovim pesmama. Pa skače = Paskačić.
    A grofe, grofe, provalio sam te, od početka si mi bio sumnjiv, ti si Radetov apostol i zadatak ti je da nama slepima pokažeš put.

3. раде је један породичан човек, домаћин старог кова.

4. Analizirao sam nadimak Grofa Vlatka Paskačića i došao do frapantnih rezultata.
    Kada u imenu Vlatko zamenimo slovo t slovom c dobijamo Vlacko, odbijemo V i dobijamo Lacko što je Radetov nadimak od malih nogu. Idemo dalje, Grof je jedna od titula koje Rade poseduje, a šta radi Radetova publika na njegovim nastupima? Pa skače, u transu opijena njegovim pesmama. Pa skače = Paskačić.
    A grofe, grofe, provalio sam te, od početka si mi bio sumnjiv, ti si Radetov apostol i zadatak ti je da nama slepima pokažeš put.

ahahahaha...Ja mu dođem ko onaj Savle što je postao Pavle...

Pa da krenemo, više nema zastajanja, jer moje ime dade meni put, i ne samo meni nego i inima i mnogima:

"Tako da nas ljudi smatraju kao sluge Radetove i upravitelje tajni Radetovih. (-) Zato ne sudite ništa prije vremena, dokle ne dođe Rade, koji će svojim glasom osvijetlati što je sakriveno u tami i objaviti namjere srca..." (Poslanica Vukajlijašima)
    to i još mnogo toga u pravoj verziji Biblije, koja objašnjava, jer carstvo Radetovo nije jelo ni piće, nego pravednost i mir i radost u srcu ozračenom radejacijom.

5. Znači subotom uveče ide liturgija gde svi slavimo Radetovo postojanje i pojemo njegove pesme, naravno, pričest je obavezan.
    A pazi sad, sve ovo je proizašlo sa komentara na pesmi "Nova religija"
    Rade Lacković = Nova religija

6. Све је тако, а ватиканска гамад је сакрила праву верзију Библије, како би нас удаљила са правог(Радетовог) пута. Зато је један од наших највећих противника и дан данас Папа и зла машина која га окружује.

Ево и Свети Сава говораше слично:

И појављиваће се разни демони и заводљиве сатанине слуге, да наводе чељад српску и осталу честиту на пут неморала, блуда и разврата, али ви децо само Радета једног поштивајте и пратите, јер он је пут, светлост и једина вам нада

Па ви сад видите.

7. Znači subotom uveče ide liturgija gde svi slavimo Radetovo postojanje i pojemo njegove pesme, naravno, pričest je obavezan.

Upravo tako, vrli Radetov sledbeniče...sad ću ja da pogledam da izdvojim koja bi beseda bila adekvatna za ovo danas (mada subota je pipava tema, Rade kao čuvar vrednosti svakako nije subotar :) )

Tako je Dvajte, "ko udara tako pozno u dubini noćnog mira, na kapiji zatvorenoj austrijskog manastira...ja sam Rade, draga braćo, evo luka, leba i slanine, da utolite žeđ za znanjem i razumete istinske dubine"

Rade Lacković = Nova religija

Rade je propovodao dolazak lažnog proroka: plave šeherezade!

8. Mogu nešto da pitam glavne i odgovorne urednike teme?

Ko je pijan zaspao za stolom?

9. Mogu nešto da pitam glavne i odgovorne urednike teme? Ko je pijan zaspao za stolom?

ahahahahahaha...da Tulume, Željko Gnjatović je još jedan od vrhunskih proroka...edit: Mada Rade to bolje izvodi, da dodam :)

Kad pijani zaspete pod stolom Rade vam stavi jastuk ispod glave i flašu kisele pored.

10. Rade ima drvo na kom rađaju novčanice u apoenima od 500 evra, kažu da mu ga je sam Bog poslao jer rade veliki čovekoljub i samarićanin beše, nikada nije žalio da pomogne sirotinju, čak i kada se švorc vrati sa bauštela. Zbog toga on ne naplaćuje nastupe.

Zašto Rade ne peva na Marakani? Pa gde da stane 4 milijarde ljudi na Marakanu???

11. Merač pregleda klipova na jutjubu je graviran na milijardu, Rade ga je sa pesmom Da ima ljubavi 3 puta obrtao.
    Jedan čovek je u testamentu napisao da želi da mu na sahrani peva Rade Lacković, čovek umro, Rade došo da peva na sa'rani, i to za dž normalno. Završio pop svoje i na scenu stupa Rade, čim je počeo da poje svojim anđeoskim glasom, mrtvac ustade iz kovčega, pozdravi se i izljubi sa Radetom, i reče "E sad mogu da umrem", vrati se u kovčeg, leže i umre opet.
    RADE OŽIVLJAVA

12. mrtvac ustade iz kovčega, pozdravi se i izljubi sa Radetom, i reče "E sad mogu da umrem"

HAHAHAHAHAHA najjaca tema !

13. Rade ima plućni kapacitet, da gume na kamionu naduvava bez pumpe.

14. mrtvac ustade iz kovčega, pozdravi se i izljubi sa Radetom, i reče "E sad mogu da umrem"

ahahahaha

15. Радета толико поштују да кад суди фудбалску утакмицу осме бетон лиге Србије (то му је исто хоби, мало се опусти после напорне ноћи) најватренији навијачи га не псују и не прете му него навијају за њега и товаре играче. Тако се са трибина може чути:

"Шта се ваљаш по терену, Раде није свирао фаул. Раде црвени одмах!"
    "Ууууа, играч нема пишу. Играчи, јебемо вам матер. Раде Колина!"

16. Čarobna ženo ko ti jednom ljubav da
    na kolena baciš, dovedes ga ti do dna
    čarobna ženo dal' si ikad volela
    ako si svakog ko mene za dan prebolela

17. Rade se jednom kao mlad momak potukao sa Čak Norisom na ispraćaju u vojsku Stivena Sigala. Rade, šmeker kakav jeste, čim je stigao pod šator počeo je da odvaja ribe što je Čaku veoma zasmetalo pa mu je prosu jagodinsku ružicu na njegovu omiljenu košulju. Odjednom je pod šatrom nastao haos i Čak je počeo da izvodi neke njegove kerefeke ali ga je Rade vašarskom fintom zakačio preko bele džigerice te je Čak pao kao sveća na zemlju zapomažući. Kasnije su njih dvojica postali veoma dobri prijatelji i dan danas se prepričavaju njihovi provodi i bekrijanje po prištinskim kafanama u vreme Ramazana.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.