Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Miroslav Klose i Lukas Podolski su bili na jednom Radetovom nastupu u Minhenu, pošto su Poljaci tu ih je napala grupa skinheda, bilo ih je oko četres', hteli bili da ih slome, tu je Rade uleteo i pomlatio tu gamad, a ovoj dvojici platio piće i posle nastupa ih odveo na roštilj. Prošlo od tog događaja nekoliko godina, i došlo na red SP u Južnoj Africi, pred utakmicu sa Srbijom, u Nemačku svlačionicu ulazi Rade Lacković, pozdravlja se i ljubi sa Kloseom i Podolskim, Marko Marin ih moli da ga upoznaju s njim jer mu je idol iz mladosti, Lev popizdeo, Rade se samo okrenuo ka Levu i rekao mu "Pst, tišina", a ovoj dvojici je samo namignuo, na utakmici Klose dobija crveni a Podolski promašuje penal. Kad su se vratili u hotel ispred vrata sobe čekalo ih je iznenađenje u vidu pečenog praseta sa sve mašnicom, i stajao je natpis na njemu "Momci uživajte, vaš RL".
Greška! Rade ne utišava.
RADE DOBROĆUD
Ја сам Алфа и Омега, Почетак и Свршетак, говораше РАДЕ, Који јесте, и који беше, и који ће доћи, Сведржитељ.
И говораше великим гласом: Бојте се РАДА, и подајте Му славу, јер дође час суда Његовог; и поклоните се Ономе који је створио небо и земљу и море и изворе водене.
http://bt.wrzru.com/covers/556213194fda7c7b0ce75.jpg
не знам како смо пропустили нови албум радов
1. Харизма - РАДЕ има харизму, то је овековечио овом песмом, у инат раду јоровићу
2. Туга и Кафане - решио је да једном за сва времена напише дисертацију из области кафанског живота
3. Шта ће рећи дечко твој - осврт РАДОВ на све жене које је вратио мужевима
4. Хотел Мотел - потреба да се изгради један мотел у чокешини, ваљда ће га послушати
5. Ко је пијан - уз шеретски осмех радов, овде подјебава све алкохоличаре, прича се да је вињак убризгавао у вену и играо моравац
6. Не старим ја - Прича о свом хиљадугодишњем постојању
7. Што је моје ником недам - Упозорење црном да не пушта трачеве
8. Загрли ме јако - И РАДУ је потребна љубав, веровали или не
Koliko god Rade pokušavao da sakrije svoju gigantsku palamarčinu, ne uspeva mu. 1:08
http://www.youtube.com/watch?v=pkSqxiMuZNk
Kada Rade peva i crnogorci se dobrovoljno prihvataju posla.
Rade pokretač.
Једном тако Раде шетао по Риму тражећи бунар дубаци једно 32850 еврића, чисто безвезе. Видела то деца што просе на тргу лево од Колосеума, те почеше да ишћу новце од Рада. Добричина каква јесте, Раде шаком издели сваком детету по 1837 еврића, ал му беа криво што не имаде Кики бомбоне да раздели приде. Просјачићи му замерише јако, те рекоше како њима један старији чика стално даје кики бомбоне, додуше, после тога они мало крупније каке, веле.
Раде, радознао како га бог дао, распиташе се мало више о целом случају и сазнаде за ватиканске оргије под покриветљством фабрике кондиторских производа Јосип Краш.
Бесан као рис, оте први мопед који наиђе, стицајем околности, возио га је Фабрицио Раванели, Раде му лупи једну заушку, јер му је ишао на курац одавно због оне његове седе косе и знојника по рукама, и кад је оно омашио пенал да Раду дође 3+ на Јувентус - Перуђа те му пропаде добитак од 1323 динара. Елем, нагази Раде веспу, зачас разви 260, упаде у Ватикан, те гласом од кога се затресоше стубови Партенона на југу Европе, процеди:
- Којекуде, марво педофилска, који ли је главни међу вама?
Сви показаше на Бенедикта, који је већ био мало упустио у мантију. Како је папан нешто клечао, Раде извади мочугу и клепи га од себе, што је могао лакше, да му не би главу одрубио.
Од овог ударца, Бенедикту се заманта најстрашније, а манта му се и данас, ако се није представио. Даде неопозиву оставку на место папе, те оде на Кубу да пије рум и слуша о комунизму.
Тако Раде искорени педофилију из Ватикана, а ено га баш сад, грохотом се смеје док чита ЦВ-јеве од апликаната за новог папу и прави шорт лист.
Hahahahahha Mile kralju!
Kako si samo kvalitetno iskoristio dogđaj opaaaa
Kad je Rade bio u Njemačkoj (a kad nije da se razumemo) pozvao njega dugogdišnji obožavatelj Oliver Leverkuzen, onaj što drži lekove i što je Rade njegovoj sestri Gertrudi uzeo nevinost i nije ništa naplatio, da idu u neki mega klub u Obersdörfu. Prihvatio Rade poziv i odu oni tamo. Sjeli za separe i odma idu pičke ovo ono - bilo je tu svega, i poljakinja i švabica, i ukrajinki, i crnkinja, i bogapitajštasvene.
Predloži Oliver Radetu da proba malo klabing se njim. Rade se složi na prvu pošto je i sam uvijek bio znatiželjan. Probali oni tako klabing i Rade poče da pjevuši svoje hitove, a ove ribe koje su se u međuvremenu nakupile pođoše da se skidaju i diraju rukama svoja manje ili više obrijana međunožja. Rade tada napravi što je morao, i omresti sve ribe za separeom. Oliver se jedva izvuče. Otad, jednom godišnje žitelji Obersdorfa prave feštu u čast Radeta, a više i ne klabuju pošto je Rade rekao da to ne valja.
Акорди за чика Радетову песму су постављени на углавном рокерски сајт. Ваљда неће зле металике које уређују сајт да га избиршу. Свака част дечку који је поставио рад, ја сам дао свој скромни допринос постављајући акорде за форшпил, а и рекао сам како се ова култна чика Радетова песма стварно зове.
Раде Лацковић - Ко је пијан заспао за столом
http://2akordi.net/akordi.net?a=uploads&t=v&id=130303204637
Inače Rade je doživeo manju saobraćajnu nesreću obih dana, vozeći svog fiću. Prošao sa lakšim povredama, vozač kamiona kritično.
http://i.imgur.com/vQrDL9X.jpg
ево једне давно заборављене, господин јоровић са ванбрачним сином, лацковићем, илити радетом другим
Misliš Rade Lacković, kao dete, sa svojim vanbračnim sinom Jorovićem?
не мислим
Kako je Vjerica Radeta dobila ime i prezime?
Враћајући се са својих патриотских похода на хрватске и босанске беле технике, војвода Шешељ у својој канцеларији ухвати неку жену како чучи ко вјеверица и задовољава Рада, иначе војводиног великог пријатеља.
Пита је како се зове, она му рече да је Вјештица Грознић.
Не свиде се то војводи и рече јој да ће се од сада звати Вјеверица Радета Задовољава, али је у странци прозваху Вјерица Радета.
Наравно Раде јој је одмах средио да буде у врху странке. Раде запошљава и сређује социјални хаос у друштву.
----------------------------------------------------------------------------------------
Елем, моје питање је, ко су ови нови админи на страници, јесул са Вуке или шта?
Džoni Auditore i Grof Vlatko su najnoviji admini meščini.
E, momci imam ideju. Trebali bi da ubacujemo slike na stranici, kao što rade na Puji.
Ajde da utvrdimo osobine Radove, pošto Pujo sjekira, psuje, jebe, komata i tako to.
Šta bi Rade trebao da radi?
Da prosvetljuje.
Као велики поштовалац Радета, хтео бих да питам да ли би могле да се направе неке мајице са сликом Радета и испод натпис "РАДЕ БОГОТАЦ", а назад да се испише Радетова дискографија? Ако би неко био вољан, само неки нацрт да направи. :)
+100000000000000