Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Ко води страницу на фејсу?

2. Devetare, svaka ti čas' za ovo.

3. Ко води страницу на фејсу?

Gospodin čoek, Devetar, Projektant, Tandrčak, Sreta Šteta i ja.

4. Значи ко год да има страницу неку на фејсу, нек рекламира лололо

5. Ево, мени друг дао админа на страници од 7000 људи ал она задњи пут паљена 2010, нико на њој нема лололо

6. Rade zajebo Cigane pijačare i uvalio im pokvareni Grunding za 50 evra jer su ukrali Milu Ignjatoviću novčanik na vašaru u Aranđelovcu.

7. Koji Sreta Šteta? Ja ne vodim ništa na Fejsu. Ko mi to krade nik? D:

8. ja sam vi dao kao što ste videli šifru i za twittera...samo furajte ljudi.

Rade nema zimske gume, on kad zapeva, svaka letnja guma dobije potrebne šare.

9. Деветар Цокулић
    Ако имате какву фб страницу, шерујте Рада! просто морате !:)

Zasto sa tog vaseg profila ne komentarisete nesto Pokojnoj Milevi, Panetli i tako tim "selebritijima"? Ali onako vasim humorom. Videce vas ljudi i imacete sigurno vise lajkova.

10. Zato sto brisu komentare, geysture.

11. Inače, Mile Ignjatović je skoro otvorio pečenjaru (živa istina), na svečano otvaranje su bili pozvani svi koji nešto znače na našoj estradi, Beki Bekić, Vendi, Rade Jorović, Sejo Kalač, Šerif Konjević, Sneki, Đani, itd., takođe bio je pozvan i Miletov davno izgubljeni brat blizanac Endi Kerol AKA Andrija Karajlić, naravno, među zvanicama je bio i Rade Lacković, koji je svojim mercedesom zapucao iz daleke Nemačke specijalno za tu priliku. Rade tako reši da svrati do svog starog prijatelja Srećka Šušića (koji je inače tu, 3-4 sela daleko od Mila), i da sa njim ode na proslavu, međutim, kada je došao do Srećka saznao je da Srećko nije pozvan, iako je Milu pozajmio lance za mangalo sa svoje stare Lade 1200. Tu se Rade žestoko razočarao i rešio da ni on ne ide na tu proslavu već da ostane sa Srećkom. Mile i gosti su se toliko odvalili od dragosinjačke rakije da nisu primetili da Rada nema, Rade Jorović hteo čak Đanija da stavi na ražanj, pomešao ga s prasetom. Prošlo od toga neko vreme, Milu posao nikako nije išao, međutim bližio se Božić pa se tu Mile nadao da razbije s poslom. Došao Badnji dan, nigde nikog nema, Mile ozbiljno počeo da razmišlja da batali posao s pečenjarom, a pošto mu je i prethodni posao s kokoškama (takođe živa istina) propao i samoubistvo je postala opcija. Tek predveče začu se zvono, Mile izlete ispred kuće i zateče prase sa 3 noge, istog momenta kad ga je video lupi se po čelu i reče "Jao, Srećka sam zaboravio!", odmah je pozvao Srećka i izvinio mu se, usput ga je pozvao da mu bude položajnik, na šta mu je Srećko rekao "Mislim da je jedan čovek to zaslužio više od mene, pogledaj prase i shvatićeš". Mile je pogledao prase koje je bilo na zlatnom ražnju, a na ražnju su bili ugravirani prepoznatljivi inicijali RL. Mile je odmah pozvao Rada, Rade je pristao da mu bude položajnik, došao je sutradan sa Srećkom i sva trojica su u zdravlju i veselju proslavili Božić, Rade je normalno džarao i blagosiljao Miletov dom i pomoćne objekte, među kojima je bila i pečenjara, a epilog toga je da je Mile već za Svetog Jovana sam snabdeo ceo Raški okrug prasićima.

12. Taj sam Cokulo, lepo sam ti kaz'o pre neki dan da ću da ti reklamiram stranicu, samo sam bio sa drugog naloga. :)

13. http://tekstovi-pesama.com/g_img2/1/r/10127/rade%2520lackovic-4.jpg

РАДЕ ЛЕГЕНДО

РАДЕ ЛЕГЕНДО

РАДЕ ЛЕГЕНДО

14. Е јеси је изрекламирао, не можемо 600 да пређемо :)

15. Jepse, reklamiram je cela dva dana. :D

16. Rade plodio Seku na vreme ali prikriva se kurva!!!!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.