Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Rade za vreme građanskog rata na prostorima bivše Jugoslavije bio neutralan. Bilo je to 95 godine kada je zaginuo u jednoj kafani u Apatinu i tu držao filipike o besmislenosti ratovanja. Međutim, hrvatska oluja je išla pravo ka Apatinu. Rade, mirotvorac kakav jeste, otkinuo je prutić sa drveta i poterao Hrvate nazad do Zagreba.

2. Раде, добротвор и ГОСПОДИН какав јесте, даноноћно дежура на Трошарини (свакој понаособ, пошто је Раде вишедимензионални ентитет) и спречава сваку вукајлијашку тучу. Сачека странке у конфлинкту и само запева. Посвађане части ракијом и врућом јагњетином, и материјализује их натраг за компове.

3. пошто је Раде вишедимензионални ентитет

ahahahaha

4. Rade za vreme građanskog rata na prostorima bivše Jugoslavije bio neutralan. Bilo je to 95 godine kada je zaginuo u jednoj kafani u Apatinu i tu držao filipike o besmislenosti ratovanja. Međutim, hrvatska oluja je išla pravo ka Apatinu. Rade, mirotvorac kakav jeste, otkinuo je prutić sa drveta i poterao Hrvate nazad do Zagreba.

+6499, тад сам га упознао, имао сам 5 година!

5. Rade Lacković je odrao Boltonove.

6. Раде Лацковић, за разлику од Тивина Ланистера, заиста кења злато.

7. Rade, za razliku od Džejmija, ima ruku.

8. Зима каже: Раде долази.

9. Rade za razliku od Maradone, ima Božju ruku.

10. Dolazi ti jedan dan meni u dvorište crni mercedes sa prikolicom, nemačke table. Izlazi iz mečke čovek, ma lep ko lutka, nosi kesu, a u kesi 200 grama kafe i kilo šećera, vidim ja zna čovek za red. Dobar dan, dobar dan, kaže čovek "Ja sam čuo da vi imate neke prasiće na prodaju", ja odgovorih potvrdno, rekoh ima 10 komada, on htede da ih pogleda, krenemo ti mi ka štali, ja ga pitam "Izvinite, jeste li vi Rade Lacković?", on se samo nasmeja, gledam ga ja, jeste Rade, nije Rade, ma jes, ma nije... Ulazimo ti mi u svinjac, stao on, ćuti i gleda, i samo reče "Uzimam svih 10", ja rekoh "U redu, sad ću ja da vam ih navatam", kaže on "Nema potrebe", ulazi on kod njih i poče da peva, i samo vidiš izlaze polako prasići jedno po jedno, penju se sami na vagu i sami se mere, i odmah nakon toga se penju u prikolicu, niko ih pipnuo nije, ja gledam i ne verujem, al po glasu videh odma jeste Rade, slušaju ga prasići ko pacovi frulaša, opijeni njegovom pesmom, ma šta prasići, krenuo i ja na vagu da se merim kolko me opilo. Popeše se svi prasići u prikolicu, prilazi meni Rade i kaže "Koliko?", ja rekoh gospodine Lackoviću, za vas ništa. On se samo nasmeja, sede u mečku i ode, meni puno srce, video sam svog idola, al nešto kontam, čudo Rade tako da ni ne ponudi ni evrić, čisto radi reda, ulazim ja u kuću, kad nasred stola 1000 evra i cd Rada Lackovića sa potpisom "Ja nikom ne ostajem dužan, u zdravlju da ih potrošiš".

11. @dzoni auditore
    koja je to veličina od čoveka

12. aahahhahahahahahahahah, najbolja tema :D

13. Компакт дисци света писма биће,
    свака шатра својеврсни храм,
    где год дођеш, и јело и пиће
    љубитељу песме доћи ће на дар.

Погледај нас, запламтела звездо,
    песка грофе, принче бауштеле,
    концертно нам ти састави гнездо,
    купи пиве, скрати дане вреле.

Ти естрадом владаш, доминираш, такорећи,
    и још није рођен нико бољи, а ни већи,
    Армани ти мајице вазда добро стоје,
    на мечкама можеш фурат од смарагда спојлер.

Величино, Лацковићу Раде,
    ти, пророче, племенита гласа,
    неверници муда да ти гладе,
    глувонемом неће бити спаса.

Ко је Србин и српскога рода,
    и од српске крви и колена,
    мора слушат Рада Лацковића,
    какве пичке, каква Лепа Брена.

Мали и недостојни омаж.

14. imaš pivu za ovaj hit :)

15. ^

ПЉУС И ОМИЉЕНО!

16. Rolleru, ubilo ovo za spojler :)

Džoni, odrađuje ko po običaju...

Rade kad dobije zamenu na Bingu, odma daje napaćenoj raji da umesto njega iskoristi blagodeti novog tiketa.

17. Већ видим хорде младих фанова Радета Лацковића како хрле у салоне за тетовирање да баце који стих, а неки кршнији богами и целу песму на плећи и прса јуначка.

18. JEBOTE, SAMO JE MOJA PRIČA ISTINITA! SAMO JE MENI RADE STVARNO KUPIO PIVO!

POŠTUJTE ME, JA SAM IZABRAN, JEBEM LI VAM SVECE SVE!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.