Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Džoni OBJAŠNJAVA!
hahahaha Dzoni umro sam od smeha! i probudio babu koja spava preko dana
Radetova poslanica moderatorima: Definicije o meni mi ne brišite i pozitivno ocenjujte ih, ne radi protivno Radetu svome inače muškome se neće dići kada mu najviše bude trebao a žensko će isto tako kao barut suvo biti i propade snošaj, i ode moderator neomašćen kući.
Priča se da je Rade nastupao u Moskvi u zimu 1812 kao podrška braći protiv Napoleona,Rusi se toliko ponapijaše jer Rada ne mogaše ispratiti da su Moskvu zapalili u šuntavilu.Ispostavilo se da su zbog toga i pobedili
DECXACI PWNOVAO VAS JE ĐOVAK!
Мало је познато, будући да је Раде ГОСПОДИН и ЧОВЕКЧИНА, да је он лично одговоран за пораз немачке ратне машинерије при опсади Москве четреспрве.
Раде, Русофил како доличи једној Србенди и православцу, узео да пева на разглас поред руских оклопних јединица. Тенковима до пада Берлина није било потребно гориво.
Jeste da je offtopik al verovatno je malo kome poznato da je Radetu koji je odrastavo bez roditelja staratelj bio Jova radovanovic i njegova zena, u 7godini je izgubio roditelje, a u 11oj je prešao da živi kod Radovanovića, valjda je jovina žena bila dobra prijateljica sa radetovom majkom pa su ga zato uzelikod sebe, al Jovi se to nije sviđalo i nikad nije bio prijateljski nastrojen prema Radu, i navodno je često znao kad se napije da ga maltretira i ne toliko fizički da ga povređuje al ga je zato dosta psihički maltretirao, nabijao mu komplekse niže vrednosti itd, zato je ovaj valjda i prebegao u deučland vrlo mlad.
Gledao sam to još davno na biserima kad je gost bila Radova sestra, koja je već bila punoletna il je bila stariji maloletnik kad su izgubili roditelje.
http://s.dsimg.com/image/A-150-789507-1182280052.jpeg
Чекај, озбиљно?
to je nemoguće iz prostog razloga, Rade je sam sebi bio staratelj!
Ali RADE je svo vreme Jovu vukao za nos DECXKO!
Petre!
http://www.mopo.ca/uploaded_images/pics-791430.jpg
Rade je jedini u osnovnoj na času muzičkog stvarno radio muzičko, a ne matematiku ko što je učiteljica davala drugoj deci.
Људи, отишао ја малочас да бацим ђубре, јебга, почело гадно да воња, кад оно на улици, крв ти јебем. На оном ленд спидеру из ратова звезда седи Раде са Меган Фокс и Џ.К. Роулинг и пита ме "У ком је правцу Бифе Бановац?"
Ја у шоку, еј, величина над величинама се мени обратила. Види он то, и насмеја се, рече ми да се уозбиљим, и да ако узмогнем свратим на ракију у Бифе.
Ал мени би жао да му кажем, јебига, Бифе Бановац затворили пре годину дана. Али ко ће њему прећутати, и кажем му.
Он се насмеши, и рече да зна, но тестира млађарију да ли зна за права места. Крене он да турира, а мени радозналост не да мира и питам ја њега: Раде, ајде Меган, расна је то пичетина, али шта ћеш који курац са разглављеном Роулинговом?
А он ће на то да Потерку води у Звечанску да чита рава деци Харија на српском. Човек ти је то, каквог нема.
http://vukajlija.com/var/products/posters/201107/196650/tri-droge.jpg?1311890125
ahahahaha, Vito :)
Pjere, dobar poster...ali Rade ga ne bi odobrio :)
Дајте овај Пјеров у одабране, заиграо ми дукат од среће кад сам га видео!
Jebote, ladno Dankan :)
EDIT: Pjer, pvt.
da i ja sam danas skontao da je dankanu istekao ben :D
Bijo je banovan?
jednom sam se kartao sa nekim alijom iz jugozapadne azije tamo negde 1983 ja mislim da je bilo....
bila napeta partija, on puko sve pare, vuče me za rukav gleda gde krijem kameru, šta radim jebote kako mu gledam karte.... izvadi on tako oružje na sto i kaže :"mali dosta je bilo zajebavanja" i tako ga pustim ja nekoliko za redom čisto radi reda....
ja nastavim da dobijam, on pizdi kaže sad će da me probuši, iljade talibana nam bleji ispred šteka za kartanje, nuklearne rakete na stolu samo ostale, spiskao sve... uzeo sam mu čak i neke avione i sav opijum. i tako ide priča, kad napolju se čuje neki žamor i pucnjava... Ja provirim kad tamo ameri jebote... viču nam :"predajte bin ladena! znamo da je dole"... i ja šta ću jebiga, malo sam se kolebao, ali na kraju skupim muda i odvedem ga na zadnja vrata...ne sme niko partnera za karte da mi dira!
Trčimo ja i on kroz šumarak, ja čujem lavež nekih kerova...pustili dušmani nemačke ovčare na nas jebote... SWAT nadleće helikopterima... ništa mi šta ćemo jebiga kako je -tako je počnemo da trčimo kroz šumu, ali ovaj put unazad da bi zavarali tragove, i meni sine odjedared... A što ne bi otišli do kuće mog starog poznanika, tu je odma preko potoka....
Pređemo potoče, zamalo da nas spaze heliši i u tom trenutku, pojavi se mala drvena udžerica i otvara vrata Rade Lacković i kaže tom bradatom aliji:" Ajde mali pružiću ti ja azil, neće ni pisnuti bar 25 godina ma šta god uradio ti ili po tvojoj naredbi..." a meni dao svoj ogrtač nevidljivosti i ja se prošunjao do kuće...