Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Тражио сам ја узалудно, морам се ангажовати још јаче следећи пут. И онај ко буде писао чланак нека не претерује иначе ће нам обрисати.
Pa to i ja kažem, neka napiše svako po nešto, okačimo ovde, i od toga odaberemo šta ćemo da stavimo u tekst.
PREVOD Он је одржао концерт у Љубљани у ноћи Нове године 2001-2002 за које је добио 20.000 немачких марака, валута наредног дана, 1. јануара, 2002 није био валидан.
RADE DECXKO SXTO SI FEJLOVO SA MARKAMA?
Vita, sjajno, tebra...
Rade L je tolko dobar čovek da žvaće u prazno, jer mu se ne mili da povredi bilo koju žvakaću Orbit, plus kad buši zidove u stanu odvrne svoju ziku do daske da bi komšije slušale njegovo pojanje, a ne buku.
Ajd neko dudri liturgiju svetonedeljnu, pokušao sam, al nemam inspiracije.
Pazite kako sam smilsijo, napisaću ja osnovni članak, relativno objektivan, pa onda svi malo po malo da dodajemo dok ne postane ono pravo!
On,kao kvalitetan pjevač koji je dugu u svom poslu,bori se protiv novokomponovanog kiča kojeg je sve više.U jednom intervjuu je izjavio:''Državi Srbiji treba kvalitet i ljudi koji će taj kvalitet dati svom narodu!Treba se boriti protiv loših pesama i pevača koji novcem hoće do uspeha!''
Који жанр да турим?
ЕДИТ: Мислим, који жанр музике Раде пева.
Power folk
Ajde grofe, ne znam baš onako crkveno kao ti, ali ću da probam da nastavim ono tvoje, ako dozvoljavaš, a ako i ne dozvoljavaš ja ću ipak da napišem. :)
Radetova poslanica Brazilijancima.
Rade čuše za taj blagodetni napitak zvani kahva, i rešaše da ode u daleku zemlju Brazilijansku da ga pronađe i da vidi kako ljudi rabote i da im prenese svoje besede. On sretaše mnoge ljude a i međ njima jednom mlađanog dečaka, upita ga kako se zove, a on mu reče "Ja sam Kaka", Rade mu reče "Nisi sinko, reci mi nešto o životu tvome", na šta mu mlađano momče odgovori "Mudri čoveče, kod nas u Brazilu možeš da biraš, ili ćeš da bereš kafu, ili ćeš da igraš fudbal, ili ćeš da igraš sambu. Ja sambu da igram ne znam, a kafu da berem neću". Rade se nasmeja, i produži dalje, na svakom koraku video je da je mali Kenjo, pardon Kaka bio u pravu, ili se bere kafa, ili se igra fudbal, ili se igra samba. Stade Rade na vreli pesak Kopakabanski i glasno uzviknu "Braćo Brazilijanci, vi ste vredni narod pun ljubavi i razumjevanja, no vidim da patite, podelite svoj dar sa svetom, pružite blagodeti tog napitka kahve cijelome svetu, ja ga malopre probah i mnogo mi se dopade. Vidim mlade momke, mršave i ružne, igraše onu igru zvanu spičošut, pokažite ostalom svetu kako se ona igra i svijet će vam biti zahvalan. Videh lijepih đevojaka kako igraju zanosne igre, ja onakijeh đevojaka ne vidjeh ni u Njemačku, dovedite ljude da ih vide, da uživaju u njinoj ljepoti i strasti za igrom". Na vrelom pesku Kopakabanskome okupi se naroda više neg na koncertu Feta Boja Slima, i svi sa oduševljenijem prihvatiše Radetove reči. Rade ostavi i Petkoviću Dejana Ramba da bude njegov izaslanik u toj zemlji Brazilijanskoj. Isus je portugalska reč za Rade te Brazilijanci podignuše statuu Isusa u čast Radetovu.
Psalmi Mileta Ignjatovića, šesta knjiga
КОБЈАСНИО!
http://www.youtube.com/watch?v=OzTxMJcZLgY
Фак, људи, је л' он уопште Србин?
ау, брате... могуће да није...
Pa završio sam neku osnovnu verziju članka, ja sam bio u tripu da je iz Šapca, i onda vidim da mu se album zove "Jedini liJek", pa sad ne znam šta da mislim.
Ono, jeste to popularno da pevaš ijekavicu, ali ne bih da se zajebem u ovoj ranoj fazi.
Odlično Džoni, baš mi se sviđa ovo za Ramba Petkovića :)
Super, baš je lepo dodato, sledeće neđelje ćemo da pišemo o Urugvajđanima i kako su osvojili svetska prvenstva uz pomoć Radetovu......napisao bi i ja, ali sam nešto ekstra nervozan večeras, ne pada mi ništa na pamet...Radejacijom ću se okrepiti.
Power folk FTW
Mislim da je iz republike srpske, ali je srbin sigurno :D
Bio Rade jednom prilikom u Portugaliji, i naiđe na malog klinca u crveno-plavom dresu koji plače. Pita ga Gospodin: Sine, zašto plačeš? A klinac kroz suze: Ne sviđa mi se ovaj dres , a ćale je štedeo kako bi ga kupio ! I tu se VELIČINA sažali i kaže mu: Sine, ti skini ovaj dres i spali ga u ponoć. Kaži ćaletu da ti je Rade rekao da ćeš jednog dana imati milione upravo zbog toga što ćeš crveno-plave dresove natopiti suzama nevernika! Mali se razvedri, uradi kako mu rečeno, i nastavi sa životom. Četrdeset godina kasnije, taj mali je poznat kao Žoze Murinjo.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B5_%D0%9B%D0%B0%D1%86%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B
Evo ga članak, da mu je'em mater!
Još uvek ne mogu da dodajem slike jer mi je nov akaunt, ali čim budem mogao dodajem ovo
Ja sam platio
Rade je porodici preminulog Luisa uputio saučešnje dva dana pre nego je poznati pevač nastradao.
ajde da kopiramo sve ove priče tamo :D da doprinesemo njegovoj veličini
FUCK YEAH!