Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. РАДОВ ореол заслепљује невернике следбенике стефанове

2. Još jedna pobeda!!! Nek odradi neko Lullaby kao trojeručicu :)

3. HAHAHAHAHAHAHAH DEJSE LEGENDO!!!!!!

4. Ово ми иде уз Лули :Д Нећемо икону :Д

http://i1236.photobucket.com/albums/ff449/taurus0405/lula.jpg

5. hahhahahahahahahahaha DEJSE svaka ti dala za ovo, a ti jos i mogo

6. AMAN! ubiće me stefan!

a da, ne može, obješenjak nijedan :))

7. ' I nasta u zimu progon radeista od strane bezradnog moderatora Kostića Stevana, sluge Barnija gejčine. I mrz veliki obuze Stevana jer ne posćaše uz jagnje i špricer nego uz genetski modifikovanu hranu i veliko ludilo obuze njega te se on okomi na sluge Radove i reši da ih satre. Ali prebivaše na sajtu već davni rab Radov Vlajko Od Jug, na koga davno Rade već posla Mashinu da ga na pravi put izvede te zaštiti Vlajko nebranjene. I videše ostali moderatori da je moć Radova velika i počeše prilaziti jedan po jedan, i Luli otkri ljubav prema Radu već prvim slušanjem 'Čarobne žene' i odmah se pričesti uz pragnje i Jagodinsku ružicu. I reče Rade: 'priđite pijanci moji, jer ovo što pijete je vino iz moga vinograda a ovo što jedete je pragnje tora moga.'

Poslanica Marinka Rokvića moderatorima

8. Liturđiju vidim odrađujete...ahahahaha

9. Хахахах Дејсе царе!

10. iju, uvrštena sam i u radosnu vijest :)
    hahaha

11. Kad stanu pored Rada, starijim maloletnicama se suknje same dižu dok luče vlagu!

12. И с муком пловећи поред обале приспјесмо у неко мјесто које се зове чокешина, близу којега бјеше град РАДОВ.
    Па како прође доста времена и већ пловљење не бјеше без опасности, јер и пост већ бјеше прошао, савјетоваше БОРА КРСТИТЕЉ
    Говорећи им: Људи, видим да ће пловљење бити с муком и великом штетом, не само за прагњад и хектолитре вина, него и за животе наше.
    Али капетан више вјерова бобану пироману, неголи БОРИНИМ ријечима.
    А пошто чокешина не бјеше згодно за зимовник, савјетоваху многи да се одвезу оданде, не би ли како могли доћи до Раутова, да зимују у том месту српском које гледа према југозападу и сјеверозападу.
    И кад дуну југ, мишљаху да им се жеља испуни, па подигнувши котву пловљаху покрај Мораве.
    Али не задуго по том дуну насупрот њему буран вјетар који се зове РАДОисточњак
    И кад захвати лађу и она се не могаше вјетру противити, препустисмо се валовима да нас носе.

А кад прођосмо мимо једног острва које се зове Бербатово, једва могосмо уздржати чамац,
    Који извукавши, употријебише помоћна средства и подвезаше лађу, па бојећи се да не ударе на РАДОВ ПАЛАМАР, спустише једра и тако даље пловљаху.
    А кад нам веома досађиваше бура, сутрадан избациваху товаре.
    И трећег дана својим рукама избацисмо прагњетину и хектолитре вина
    А кад се ни сунце ни звјезде за много дана не појавише, и бура не мала навали, бијаше најзад изгубљена свака нада да ћемо се спасти.

Бора у животу РАДОВОМЕ, први том списи галилејски

13. HAhahahahahah fck, a šta bi dalje? :)

14. вероватно су лађари појили ПАЛАМАР РАДОВ хетколитрима вина, нисам сигуран, БОРО БЕШЕ прецртао тај део.

15. Još jedna potvrda, ovo je bolje nego ikad :D
    Ja ne smem da postujem ovde, da se sramotim pored ovih gore majstora :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.