Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Пошто је Данкан нашао вамбрачног сина Радета Лацковића, који се бави тенисом

http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/La/L/Lukas-Lacko.aspx

Ја сам се потрудио и открио још један Радетов сперматозоид који је завршио као успешан тенисер...

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81/964898/+%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%B8%D0%BB%D0%B0+%D0%A2%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BE.html

Додуше успешнија је и славнија од свог брата по оцу... Настала је после једне бурне ноћи у Кракову када је Раде после наступа отишао у најбољи хотел, а рецепционарка је одмах скочила на пулт и рекла: "Оплоди ме!"

http://www.tennis.com/players/player_info.aspx?player_name=Agnieszka+Radwanska

2. Раде у спорту - Део трећи, уједно и завршни:

Олимпијско село је првобитно било Радетово родно село у којем се пре и после сваке Олимпијаде организује концерт за 3 милијарде људи, окрећу се бикови, точи се ракија и вино, топе се чварци. Наравно све трошкове плаћа Раде.Раде је на једном такмичењу у скоковима у воду скочио из воде на скаконицу. Наравно, победио је.

Добио је оцену 11 у дисциплини коња са хватаљкама. Наравно, он је то радио са правим коњем!У стрељаштву једино је њему дозвољено да користи бојеву муницију.

Био Раде једном на куглању за друштвом. Дошли они тамо, кажу ови као Бинго је на 300 срушених чуњева заредом. Раде их погледа па рече: "Зашто лажете?", узме једну куглу и сруши 301 чуњ.Раде у кошарци може направити кош-фаул без фаула и коша.

Учио је Жуниња како се изводе слободни ударци.Раде се једном нашалио са судијом па је симулирао једанаестерац. На крају је судија добио жути картон.

Може направити офсајд замку противничком штоперу.Радетов триатлон се састоји од: Певања у води, певања на бициклу и певања док трчи.

Раде је једном бацао диск на Олимпијским играма. Дисквалификован је јер је пребацио стадион и усмртио краву на ливади. Да би се одужио, власнику краве је купио читаво стадо.На сваком такмичењу поред Вајлд карте постоји и Радетова карта. То значи да је учешће омогућемо ономе кога Он позове.

Кад Раде игра утакмицу Лиге шампиона, пушта се српска химна.Раде је једном украо Олимпијску бакљу да би запалио цигару и потпалио ватру због печења прасета.

3. "Skupstina republike Kolumbije razmatra da promeni ime glavnog grada u Bogotac, u njegovu cast!" Juan Manuel Santos, Predsednik Republike Kolumbija

4. UŽIVO SA KONCERTA RADETA LACKOVIĆA U HERLINGERU, ŠVAJCARSKA:

Gomile ljudi u talasima pokušavaju da se popnu na binu i dotaknu Radeta. Obezbeđenje za sada uspešno zadržava, iako su to ogromne količine ljudstva. Plan obezbeđenja je da zadrži ljude dok Rade otpeva sve svoje hitove, pa još jednom unazad, pa onda bis svega toga...ali, šta je ovo? Rade viče nešto, o bože, Rade razbacuje obezbeđenje i silazi u narod da peva sa njima!!! Pevaju "Da sam srećan ne bih pio". Razularena masa se dočepala Radetovog mikrofona, o gospode šta se dešava... Pocepali su mu glanc novu belu fred peri košulju...

MUK!

Rade nešto govori na mikrofon, ali se ništa ne čuje, a da, evo sad je bacio mikrofon i prenosimo njegovu zapovest obezbeđenju:

-Donesite mi one pakete Fred Peri košulja iz kola.
    -One..
    -Da one što su sašili samo za mene, da podelim ljudima da ima svako po nešto da ponese kući.
    -Gazda, a šta sa ovom masom ljudi?
    -Ovi što hoće da se slikaju nek stanu u red, posle ću im se i potpisati.
    -Samo to?
    -I još nešto, da... Ko hoće posle nastupa na pragnjetinu i špricer u kafanu niz ulicu kod onog Bosanca nek me sačeka ispred, ja častim (kao i uvek)!

A onda je sve to rekao na svim poznatim jezicima za goste sa svih strana sveta.

-Molim sada sve da se vrate na svoja mesta da se nastavi koncert i da..

iz mase neko dobacuje:

-RADE BOGOTAC!!!!1

-Hvala, hvala... Konobar, donesi svima po piće i po flašu belog vina i kisele na svaki sto!

Vraćamo se u program, situacija se postepeno smiruje, ovde je stvarno sjajno, Rade peva "Rekli su mi da si plakala", milina za uši. Recite kolegama u studiju i direkciji da se nećemo vraćati do sledećeg petka, Rade je tako reka. Sve najbolje. Zorane vraćamo se tebi. Za sve televizije Srbije i sveta, Trpković Aleksa iz Herlingera.

5. Za vreme bombardovanja, jadna sirotinja se poskrivala po podrumima, a Rade ko Rade ne može zbog tih prcvoljaka sa neba odgađati popodnevnu šetnju. Ide ti on nekim poljem, kad neki klinac plačnim glasom dotrča do Rada i pokazamu mu slomljeno praćku.
    -Šta ti je to- upita ga Rade.
    -Pa ja bih da oteram ove što me plaše sa neba, a sada nemam sa čim.
    Rade se šeretski nasmeja, iščupa dve bukve, između nji stavi brus veličine padobrana, što mu je ostao od nekih Brazilki koje je plodio, ubaci kamenčugu i zafrljači na nebo.
    -E sine moj, idi ti sad kući, a uveče posčišaj vesti- reče mu Bogotac Rade.
    Mali otrči, kad uveče udarna vest:

http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/slike/2011/01/25/budjanovci-bombardovanje-f117-nevidljivi_500x300.jpg

6. Rade više ne ide na Liceknjigu jer ne stiže da prihvati sve zahteve za prijateljstvo na svih stotinak profila kojom brzinom mu stižu.

7. Ali Kolumbija, antilope i helikopter :)))))))))

Momci, sad pročitah zadnje tri strane, odlično!

Umjesto liturđije:

Rade je danas održao koncert iako je Dačić zabranio sva okupljanja.
    Rade je na razgovoru za posao PEVAO.
    Popisivač je kod Radeta našo 68000000000000 jaganjaca i prasića koje deli deci širom sveta.

8. došla mi sekta popisara na gajbu, keva sad kafeniše sa njom... Kad me pitala za veroispovest ja ni pet ni šes neg odma: Radeista... A ona koma.

Ja sam svoju dužnost obavio prema Radetu. <3

9. Slavi Rada i ne boj se smaka sveta, to je za nevernike, ti ćeš na taj dan biti prebačen u malo selo kod šapca, koje je zaštićeno radovim oreolom... tu ćeš jesti prasad i jaganjce i na liturđiji slušati njegove pesme.

10. Pre par sati, došao mi popisar u stan. Ja ga u duhu Radeizma primio kako treba, poslužio prvo kafu, pa onda malo meze uz rakiju... Kad smo prešli na pitanja, ja krenuo da iznosim roštilj, pragnjetinu, špricer i pivo na sto. Zapisuje on tamo u onaj papir ime, prezime, mesto rođenja itd... I kad stigo do veroispovest reče:

-Prijatelju, vidim da si dobar domaćin i fin čovek pre svega, a to je odlika retkih, tako da ti moraš biti jedan od nas.
    -Jedan od vas? Zar i vi...
    -Da, da... I ja sam baš kao i vi...
    -Brat Radeista?!?!
    -Brat Radeista!

Kada to čuh, naredih da se bace na ražanj još po jedno prase i jagnje i donesu još pet bokala špricera. On je evo još uvek kod mene, slušamo hitove Radove, pijemo, jedemo i nameravamo da tako provedemo bar još nekoliko dana. Znao je Rade ko je njemu odan pa je poslao njemu bliskog čoveka.

11. Lolololo
    Sa verom u radeta večeras u boj protiv nevernika sosa, ako pobedim, vodim u čokešinu na jagodinski ružicu!

12. Radujem se tvojoj pobedi!

13. Da zahvalim Radetu jer sam posle 5 izlazaka položio FIZIKU! OPAAAAAAAAAAA

Pustio ja sad, naduo da cela ulica čuje:
    http://www.youtube.com/watch?v=lRaGqiPKeok

Dođoše komšije, okrenusmo jagnje, špricer se toči iz bureta!

Hvala ti RADE!

U IME OCA RADOVA; MLADA SINA RADOVA, SVETOGA DUHA RADOVA, RAMIN!

14. Dušan silini je prekršio tradiciju Nemanjića, nije 'teo da nauči sve Radove stihove napamet, i za to je trojako kažnjen: 1) Umro mlad
    2)Napravio sina idiota
    3)nije proglašen za sveca

15. Rade proterao Huju kroz prvo kolo Vukajlija kupa, pa vi vi'te...

I ja sam prošao uprkos tome što je nem0 bila favorit... Samo zahvaljujući Radu!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.