Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovih dana sam odsutan od kuce tako da ne znam kad budu dosli popisivaci kako ce me prijaviti keva i sestra. Ako budu rekli da sam pravoslavac, slomicu kevi sve po kuci, a sestri cu slomiti vilicu.
Ziveo pobratime. ZiVEO RADEIZAM
nemoj biti agresivan prema bližnjima, niti bilo kome drugom jer tako je Rade rekao...
Prosti oče silare zaludjenom momku. Razumi, ogorcen sam na ugnjetavanja radeisticke populacije što na internetu, što na ulici. (radim 3x451 ruskih zgibova)
Rade poslao teme za KUP!
U ime Oca Radova, Mlada Sina Radova, Svjata Duha Radova, RAMIN!
NEEEEEE!
Nisam u prvoj polovnini kupa, tako da verovatno nemam Radeta.
Pazite sad šta vam kažem: Kup osvaja neko sa kvalifikacija, koji je imao tu sreću da tumači Radove reči.
NEEEEEE!
Nisam u prvoj polovnini kupa, tako da verovatno nemam Radeta.
Pazite sad šta vam kažem: Kup osvaja neko sa kvalifikacija, koji je imao tu sreću da tumači Radove reči.
лоллоло, децхко, ти се надаш да ћеш да ме прођеш лагано? :Д
Trenutno se molim Radu da ti isporuči toliko Rubina na gajbu da nemoš' da pišeš defke, al' zaboravio sam na to da si naš.
Inače, mislim da će biti zajebana borba. Dajem sebi nekih 30% šanse da te dobijem.
'ајде, да не спемујемо овде и не љутимо свемоћног Рада, о томе можемо на оној теми.
одох ја, дао вам Раде среће, и здравља.
Braćo upisan sam kao Radeista! A po nacionalnosti moćni rendžer al to sad nije bitno... Važno je da nas bude što više da nas zapaze i prihvaete Radeta u sebi. Ramin!
http://img847.imageshack.us/img847/3092/radecarina.jpg
Evo jedna slika iz Radovog albuma vrste lična, dokaz da je Rade veliki dže, jer je platjo piće ovim momcima, inače oni su popisivači i šire Radeizam.
http://tekstovi-pesama.com/g_img/1/10127/rade%2520lackovic-8.jpg
Прича се да се у Новом Саду окупљала либерално-демонкратска омладина која је хтела да заувек свргне прелепу фолк музику са трона. Окупљали су се у једном замку. Комшије около замка, у очајању, позваше Рада, јер само их је он могао спасти од надолазеће пошасти која се ширила панонском равницом као срдобоља.
Раде, иновативан човек (помогао је Тесли тако што је својим гласом призвао муњу за Теслину паклену машину), досети се те откиде лескову грану, запева у њу, а грана тако сназно резонаторски одјекну да су суварци попримили снагу метака, те изрешетали демонкратску омладину. Затим је Раде ту исту грану убацио у замак изговарајући мантру: ''И нека ово место на век не служи никоме, но само добрим мишевима који ће демонкратску омладину да изеду.''
Догодило се то у дворцу Еђшег.
http://vukajlija.com/grgec/471155#comment_1544560
jer je to prirodno kao natur šnicla
To se daje plusirati jer je to Radetov ljubimac.
Čisto da se zna, Rade Lacković je jednom prilikom posetio Bečku filharmoniju, ali kako se niko od izvođača nije pojavio, a publika je čekala, Rade je izašao na binu, svirao svih 120 instrumenata u isto vreme, a i dirigovao celom orkestru. čisto da se zna...
RADE JE POMOGAO TRIŠI DA SE IZVUČE!
Što ne trejdmarkuješ lepo ovo 'čisto da se zna'? :)
Zato što sam ga ja prvi iskoristio, a on ga je popularizovao. Čisto da se zna.
Elem, juče sam imao kontrolni iz psihologije. Knjigu nisam pipnuo, te, usled uzročnoposledičnog odnosa, nisam ništa ni znao. Potajno sam stavio slušalicu na uši, odvrnuo Radeta na desetku(od pet), i istog trena zaspao. Kada sam se probduio, predavao sam popunjen kontrolni. Kada sam došao kući, čekala me je jagodinska ružica u posebnom pakovanju od dva ipo litra, i papirić an kome je pisao "Rade misli na one verne mu."
pokušao sam da trejdmarkujem u nicku ali je predugo :( Rade produži limit za nick!
IJAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RADETOV NAJNOVIJI SPOT!
http://www.youtube.com/watch?v=LHo_O29EVzk&feature=related