Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. kaizen je Radetov dupli...

2. pa zato je seka i uspela...ali u pogrešnom smeru

3. Jednom Dzankee i ja pukli sve pare na kladžu i za poslednjih 30din mozgamo da sastavimo neki tiket za vađenje u jednoj kladionici u Kruševcu. Utom ulazi čovek, naočit, galantan, prepoznah ja odmah Radeta. Vide Rade da je nama zapelo, pogleda ovaj naš mučenički tiket, nasmeši se, zgužva ga i baci. Stavi Rade ruku u buđelar i izvadi dve po 100 jevreja i dade Džanksu i meni i samo sa osmehom reče reče 'Lids iz 1-2', namignu i ode svojom mečkom Dizeldorfskih tabli. Dok smo mi uplatili tiket, sednemo nas dvojica za onaj isti sto kad na njemu oval roštilja, špricer i posveta na salveti na kojoj je pisalo 'Samo napred Vukajlijaši moji, vi ste mi sve. R.L.'.

4. Rade dolazi na svako okupljanje Vukajlijaša i plaća karte za noćni bus.

5. Svi avioni idu preko Frankfurta zato sto je tamo nekada Rade ziveo. To je zato da bi on mogao lakse da se vrati kuci sa belosvetskih pijanki.

Na jednoj od pijanki se sa Radetom nasao i Majk Tajson. Rade ga je pozvao na Rakijadu u Pranjanima da se zarakijaju k'o ljudi. Tajson se olesio kao budala pa je na kraju imao 7,5 ‰ alkohola u krvi. Rade je imao 19,6 promila ali nije bio pijan, neko je ipak morao da vozi pijanog boksera. Majk Tajson se probudio mamuran u svom apartmanu u Menhetnu u dresu FK Dusko iz Klenja. Kada je ugledao tetovazu na licu, zamalo nije pao u nesvest. Kasnije je Tajsonu stigla poruka na ves masini od Radeta. RL mu je objasnio da mu je to on uradio dok je bio pijan tako sto mu je zalepio deciju tetovazu iz "Paracinka" zvaki. Takodje je u sopstvenom WC-u pronasao Lickog Medjeda! Po ovom dogadjaju snimljena su dva filma.
    http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/581807-272422.jpg

6. ahahaha, Hangover 3 Pranjani...

7. A ja mislim da je Rade jebeno' otkinuo Seku, šutnuo je i od tada se ona pretvorila u krmaču sa kompleksima.

8. Седим ја онако на кеју и држим књигу у руци. Још један испит ми остао за услов, а последњи рок. Ништа нисам учио, већ сам се помирио са чињеницом да ћу да рмбам цео живот на мешалици на 40 степени јер ћале ће вероватно да ме се одрекне. Седим ја тако замишљен, гледам у реку, сјебан скроз, разочаран у живот, кад одједном чујем како се неки кораци приближавају мојој клупи. Поред мене сео неки лик са црним плаштом и неким тамним цвиџама. Ухвати ме нека језа, као да је Бог сео поред мене, тако сам се осећао. Човек скину наочаре, и нисам могао да верујем шта сам видео...тај анђеоски поглед сањам сваке ноћи....РАДЕ јбт...

"Шта те мучи дечко, због чега такав тужан израз лица?", упита ме чика РАДЕ.
    "Ма, ма, ма, ма имам испит сутра, нисам ништа учио, ово ми је задњи рок", одговорих му муцајући јер нисам веровао да ми се РАДЕ обратио.
    "Дај ми ту књигу", одговори он.

Узе РАДЕ књигу и прелиста 700 страна за неких 5 секунди. Рече ми "Дечко гледај ме у очи" . Гледам ја Радета у очи, и одједном осетим неку енергију како испуњава моје тело. Затвори очи устаде и рече "Не брини мали, биће све у реду, изађи сутра на испит" и оде. Седим онако збуњен и одлучим да изађем на испит.

Одем на испит, прозове ме професор, пита ме прво питање. Гледам човека, не знам одговор јбг, прво што помислих то је лопата и цемент. Кад одједном деси се нешто у мојој глави. Свака реч из књиге створила се пред мојим очима. Гледам у професора а видим странице на којима је одговор на постављено питање. Издекламујем ја све то профи, исто урадих и за друго и треће питање, разбијем и подпитања и добијем 10. Излазим из амфитеатра и чујем глас у мојој глави : Ко је пијаааааан заспао за столооооом... насмејем се и одем у кафану !

9. Hahahahahaha, Shomy jebo si mu Kebu!

10. Раде је преусмерио фреквенције Радио Крајине на фреквенције НАСЕ, тако да НАСА кад год 'оће да контактира Аполо, укључи им се Радио Крајина са песмом ''Док ја спавам у расклопљен кревет, а мој Миле у Аполо 9''. А Аполо је преспојио са терористима са Блиског истока, тако да терористи могу да се најебу кеве капиталистичким америчким свињама у свемиру. Хвала Раде!

11. Ај погодите шта су одлучили, по коме ће онај нови мост да назову? А? А?

12. Па јасно је да би сви желели да тај мост понесе име великог Радета, али исто тако се зна колико је он скроман човек, тешко да ће прихватити то...

13. Ај погодите шта су одлучили, по коме ће онај нови мост да назову? А? А?

ahahahaha

''Док ја спавам у расклопљен кревет, а мој Миле у Аполо 9''.

+ Rade

odlični tekstovi, ljudi.

Rade je bio toliko ljubazan da je pevao Čoli prateće vokale samo da bi Čola izvukao boju glasa koja bi mu dozvolila da jebe.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.