Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Braćo Radetovci, upravo sam saznao da je naš brat po Radetu Pjer88 banovan od strane nevernika! Ne dozvolite da nas to zaplaši jer će osveta Radetova biti surova!!!

2. Мене су тако ти нечасници бановали на пет дана, али сам све јуначки издржао са вером у Радета који ми је помогао.

3. Rade da mu dušu prosti...

4. Ne dozvolimo da junačka pogibija našeg brata Pjera88 za Radetove ideale bude uzaludna, nastavimo da širimo učenje Radetovo u inat dušmanima koji na sve načine hoće da nas zatru! Pa šta mislite, zašto reč 'raj' počinje sa 'ra'- zato što Radetove sledbenike čeka 40 čarobnih žena, meze praseće i jagnjeće, piće, kafanske tuče i šatori sve blagodeti koje Rade propoveda!

5. Тако је! Пјер издржи муке јуначке к'о што сам ја некад. ЛАУС РАДЕ!

6. http://www.facebook.com/?sk=lf#!/profile.php?id=100000956359614

Pravi Radetov profil, ne mogu da mu pošaljem zahtev jer već ima previše zahteva, ali ozbiljno razmišljam da kontaktiram nekog od ovih koje je naveo da su mu familija...

EDIT: Upravo se dopisujem sa nekom Radetovom rođakom

7. Ako se budes cuo sa Radetom pricaj mu o njegovim vernim sledbenicima. Reci mu da nas progone dusmani kao Jehovine svedoke.

8. Pravi Radetov profil, ne mogu da mu pošaljem zahtev jer već ima previše zahteva,

Pogledajte mu zid, ko šta radi Rade prihvata zahteve za prijateljstvo.

9. Pa probaj da mu pošalješ zahtev...

10. Jednom je rade išao na pecanje. Peca on tako, i sa deset crva ulovi dvadeset šarana i trideset grgeča. Ostane njemu tako samo još jedan crv, i Rade radi sreće poljubi crva (da zaokruži na sto riba),zakači ga za udicu, i zamane, crv nije ni pošteno proleteo kroz vazduh kad mu izrastoše krila i ode nebrigom zmaj od noćaja. Ali otad svake godine Rade dobija crve koji mirišu na čvabalo dalaj lame.

11. E ovako momci, ovo nije bila rođaka već kako ona tvrdi Radetova prijateljica iz Francuske, upoznala je Rada pre par godina u Švajcarskoj, i rekla mi je da je baš opušten lik i zajebant, ali i da ga boli kurac šta se piše o njemu i da to uopšte ne čita, ja sam joj objasnio o čemu se radi i rekao joj par fora sa sajta, ali onih malo umerenijih. Takođe, od nje sam dobio i informaciju ko je Radetov sin, jer zna i njega, a i on je njen prijatelj na fejsu, poslao sam mu zahtev i sad čekam odgovor. Takođe mi je rekla da će videti Rada tek u oktobru jer tada dolazi u Švajcarsku u to mesto u kom su se i upoznali (ona živi blizu švajcarske granice). Rekao sam joj da ga puno pozdravi od nas vukajlijaša.

E sad, opet tu postoji i mogućnost da me neko zajebava, mada sumnjam jer je riba u početku bila ubeđena da je muvam, a i nije nešto naročito rečita što se da videti iz primera, tako da ne verujem da je baš toliko inteligentna da bi me zajebavala

covek je superrrrrr duse,nije neki da se pravi vazan
    mozes da pricas s njim kao s drugom tako reci
    videcu ako budem mogla da izstampam ovo pa da mu dam nek procita hehe

Iskreno čisto sumnjam da će to doći do Rada, ali pokušaću da stupim u kontakt s tim njegovim sinom. Ako ništa drugo bar sam pokušao :)

12. Pozdrav drugovi radetovci. Slušajući neku bezveznu rendom turbo folk muziku naleteo sam na Radeta i u tom trenutku mi se otvoriše oči i dostigoh nirvanu. Odmah sam znao to je to to... to je taj glas... to je taj covek ... Počeo sam da tragam i pronašao sam ovo Radetovo svetilište.
    Pre nekoliko godina iso ja u Dizeldorf da kupim auto pa da uvozim u Srbiju. Posto sam pazario par komada spakujem ih na kamion, a ja čekam voz u Dizeldorfu pa ću vozom. Ja na stanici, kad zaboli me zub, šta cu-kud ću, ne mogu kod doktora. Voz samo što nije krenuo, a mene boli pa rastura. Sedim na peronu i prilazi mi čovek gospodin i reče nije to nista, to je samo obična neuralgija. Ja zgranut pogledah u čoveka a on meni: "i mene je tako promaja opalila kad sam luftiro lakat auto putem kroz Njemačku" Dade mi brufen i nestade. Kako sam ga popio, ko da je bol rukom odneo. Sve do sad nisam znao ko je taj svetac. A onda se pojavio na ju tjubu jaci nego lemi kitić.

13. Javice se on.. Ljudina je to! Cuo sam pricu da ga je Ruška Jakic zamolila da udje u grupnjak sa njom i Isidorom Bjelicom. Rade je cuo carsijske price da se one nisu jebale godinama zato sto ih niko nece tako ruzne. Rade se sazalio na dva gabora i pristao je na ponudu. Upocetku nije hteo, ali posle je razmislio i rekao " Kad sam mogao da jebem Seku Aleksic, Kim Kardasijan, Adrijanu Limu i Kraljicu Elizabetu, zasto ne bih mogao i njih dve". Rade je svaki put zabijao plitko palamuru da ne bi dozivele tetraorgazam od koga moze da se umre i koji moze da se dozivi samo pri sexu sa Radom. Posle kratkog seksa od 7 casova(prica se da RL moze 40 dana i 40 noci) Rade je odlucio da jednu jebe a da mu druga pusi. Posle ovog dogadjaja, Bjelica je pocela da pise knjige o sexu, a Ruška dobila posao voditelja u emisiji " Lepota i zdravlje".

http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/avatars/cb/cbe9407ef9de85f16717dce6b6ca9827a9a4c945_full.jpg

14. Braćo Radetovci, upravo sam saznao da je naš brat po Radetu Pjer88 banovan od strane nevernika!

Oprosti im Rade, ne znaju šta čine...

ali pokušaću da stupim u kontakt s tim njegovim sinom.

Au, sad će mo da imamo i Božjeg sina :) Džoni,a što ti rekla duše (mož je msilila dušo :) ) to li imamo i Svetog Duha sad? :) Ili mu ti dođeš ko Džoni krstitelj jer ga uvodiš pravu veru, mislim sina? :)

Kad sam mogao da jebem Seku Aleksic, Kim Kardasijan, Adrijanu Limu i Kraljicu Elizabetu, zasto ne bih mogao i njih dve".

Rade je odlucio da jednu jebe a da mu druga pusi.

ahahahaha...dobro i ono sa zubom, Rade iscelitelj...

15. Pjer je mučenik vjere,kao što su prvi hrišćani bili proganjani i terorisani...
    "Oni koji me slušaju i kad su obespravljeni,dobiće sve blagodeti carstva nebeskoga"
    Reč je Radova...

16. Ne dozvolimo da junačka pogibija našeg brata Pjera88 za Radetove ideale bude uzaludna, nastavimo da širimo učenje Radetovo u inat dušmanima koji na sve načine hoće da nas zatru! Pa šta mislite, zašto reč 'raj' počinje sa 'ra'- zato što Radetove sledbenike čeka 40 čarobnih žena, meze praseće i jagnjeće, piće, kafanske tuče i šatori sve blagodeti koje Rade propoveda!

Takoe, Pjer je sada na nekom boljem mestu. Dok mi govorimo, on verovatno masti prste njusvi mezeom, uteruje radetovo znanje u alkose pesnajama i defloriše četrdeset čarobnih devica na nekoj nebeskoj kobasicijadi.

Iskreno čisto sumnjam da će to doći do Rada, ali pokušaću da stupim u kontakt s tim njegovim sinom. Ako ništa drugo bar sam pokušao :)

Hahah, koji ste vi carevi:))) Pitam se el čovek zna kakvo božanstvo predstavlja medju vukajlijašima.

17. Svetoneđeljna liturđija...

Kasijaše drumovima paranjanskim niko drugiji do Rade naš. Bejaše junak go do pojasa. Odozdo pa nagore. Tako stignuše Rade u sela urugvajđanska i zemlju urugvajđansku noseći sa sobom vedri duh. Urugvajđanci bejahu ratoborno pleme kome je ponestajalo municije i džebane za nova poduhvatanija. Seđašu tako od dosade ratoborni Urugvajđani i gađajaše se praznom đuladiju. Jedna prazna đulad ode i pogodi junaka koji tu prolazaše u muda njegovija. Muda Radetova izdržijaše mučki napad i vratijaše đulad između dvije akacijeje.
    Radetovo je srce veliko i oprosti on njima napad na mudinjenije i podari im večni dar loptanjenija jerbo mudeinjenija njegovija ličijaše na loptanjenije. Od tadenjija Urugvajđani se okaniše ratova i dosade koja je najveći neprijateljenijej čovekoostvareniju! I pobeđuvaše Urugvajđani dugo u loptanjeniju...

Iz Poslanice Urugvajđanima, Tropar po Bobanu Zdravkoviću o Radu Svemogućem.

18. Bilo bi kul kad bi napravili i neki crkveni kalendar sa praznicima :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.