25.08.2011
Sudnji dan je došao, da li će se srpski timovi plasirati u evropska takmičenja ili će ponovo razočarati svoje navijače?Stručni štab Crvene Zvezde je video da nakon gubitka na domaćem terenu nema šanse da pobede u gostima, dok je uprava Partizna videla da je Tole go kurac u Evropi.Njihova poslednja nada je osoba koja je od njih napravila dva najveća fudbalska kluba u Srbiji, Rade Lacković.
25.08.2011
12:00h
Rade u svom studiju miksuje najnoviju pesmu "Prosvetjenje" kada je u jednom trenutku melodju nove pesme prekinula jedna stara pesma "Čarobna žena", bio je to Radetov telefon.
Prosinečki:Dobro jutro da li je tu gospodin Lacković?
Rade:Molim, Robi.
Prosinečki:Rade kako si znao da sam to ja?
Rade:Glas drukare dugo se pamti.
Prosinečki:Rade nisam te ja izdrukao kod Crnog veruj mi!
Rade:Znam da si ti.Nakon što sam premlatio Crnog i njegov bend, on mi je priznao da si me odrukao i pobegao sa njegovim parama.Ali ja nisam tražio osvetu zato što nisam takva osoba.Reci mi šta želiš od mene?
Prosinečki:Rade brate kao što znaš gostujemo kod onih Francuza i dobro bi nam došla pomoć.
Rade:Dobro znaš, da od incidenta u Dortmundu više ne "pružam pomoć" fudbalskim klubovima.
Prosinečki:Znam Rade zato mi je teško pao ovaj poziv, ako ne za mene uradi to za Srbiju!
Rade:Jak si mi ti patriota!Ajde videću šta mogu da uradim.
25.08.2011
12:10
Radeta opet prekidaju u miksovanju, ovaj put to je bio Tole.
Tole:Desi Rade tebra!
Rade:Da pogađam Tole.Zoveš zbog utakmice?
Tole:Jao, Rade oduvek si umeo da mi čitaš misli.Dobro bi nam došla tvoja pomoć pošto si ti veliki uticaj u Evropi i učio si me nameštanju.Si video kako sam skinuo suspenziju Partizanu?
Rade:Sve vidim i sve čujem.Ja više nisam u tom poslu ne mogu ti pomoći.
Tole:Znam Rade zato mi je teško pao ovaj poziv, ako ne za mene uradi to za Srbiju!
Rade:Jak si mi ti patriota, ajde videću šta mogu da uradim.
25.08.2011
12:20h
Pošto je Radeta smorilo da ga prekidaju u toku miksovanja rešio je da zovne Platinija i obavi posao.
Rade:Mišel ti li si?
Platini:Ja sam brate Rade šta ti treba?
Rade:Proguraj Crvenu Zvezdu i Partizan u ligu Evrope.Veruj mi isplatiće ti se.
Platini:Rade brate veruj mi uradio bi ja to, al su me pritegli ovi oće da me oteraju.Samo jedan klub mogu da uguram pa ti odluči.
Rade:Okej, hvala brate.
Pošto je Rade živeo sa braćom i sestrama zna kako je kada nešto treba da se deli.Tako da svoju ''kartu'' nije poklonio nit Zvezdi nit Partizanu.Obe ekipe izgubiše i trenutno prolaze kroz pakao ali Rade zna da će i oni imati svoj ''Hepi end''.
Če Gevarina ćerka: Moj otac je zbog Radeta vodio revoluciju!
http://vukajlija.com/radoholik/441203
25.08.2011
Sudnji dan je došao, da li će se srpski timovi plasirati u evropska takmičenja ili će ponovo razočarati svoje navijače?Stručni štab Crvene Zvezde je video da nakon gubitka na domaćem terenu nema šanse da pobede u gostima, dok je uprava Partizna videla da je Tole go kurac u Evropi.Njihova poslednja nada je osoba koja je od njih napravila dva najveća fudbalska kluba u Srbiji, Rade Lacković.
25.08.2011
12:00h
Rade u svom studiju miksuje najnoviju pesmu "Prosvetjenje" kada je u jednom trenutku melodju nove pesme prekinula jedna stara pesma "Čarobna žena", bio je to Radetov telefon.
Prosinečki:Dobro jutro da li je tu gospodin Lacković?
Rade:Molim, Robi.
Prosinečki:Rade kako si znao da sam to ja?
Rade:Glas drukare dugo se pamti.
Prosinečki:Rade nisam te ja izdrukao kod Crnog veruj mi!
Rade:Znam da si ti.Nakon što sam premlatio Crnog i njegov bend, on mi je priznao da si me odrukao i pobegao sa njegovim parama.Ali ja nisam tražio osvetu zato što nisam takva osoba.Reci mi šta želiš od mene?
Prosinečki:Rade brate kao što znaš gostujemo kod onih Francuza i dobro bi nam došla pomoć.
Rade:Dobro znaš, da od incidenta u Dortmundu više ne "pružam pomoć" fudbalskim klubovima.
Prosinečki:Znam Rade zato mi je teško pao ovaj poziv, ako ne za mene uradi to za Srbiju!
Rade:Jak si mi ti patriota!Ajde videću šta mogu da uradim.
25.08.2011
12:10
Radeta opet prekidaju u miksovanju, ovaj put to je bio Tole.
Tole:Desi Rade tebra!
Rade:Da pogađam Tole.Zoveš zbog utakmice?
Tole:Jao, Rade oduvek si umeo da mi čitaš misli.Dobro bi nam došla tvoja pomoć pošto si ti veliki uticaj u Evropi i učio si me nameštanju.Si video kako sam skinuo suspenziju Partizanu?
Rade:Sve vidim i sve čujem.Ja više nisam u tom poslu ne mogu ti pomoći.
Tole:Znam Rade zato mi je teško pao ovaj poziv, ako ne za mene uradi to za Srbiju!
Rade:Jak si mi ti patriota, ajde videću šta mogu da uradim.
25.08.2011
12:20h
Pošto je Radeta smorilo da ga prekidaju u toku miksovanja rešio je da zovne Platinija i obavi posao.
Rade:Mišel ti li si?
Platini:Ja sam brate Rade šta ti treba?
Rade:Proguraj Crvenu Zvezdu i Partizan u ligu Evrope.Veruj mi isplatiće ti se.
Platini:Rade brate veruj mi uradio bi ja to, al su me pritegli ovi oće da me oteraju.Samo jedan klub mogu da uguram pa ti odluči.
Rade:Okej, hvala brate.
Pošto je Rade živeo sa braćom i sestrama zna kako je kada nešto treba da se deli.Tako da svoju ''kartu'' nije poklonio nit Zvezdi nit Partizanu.Obe ekipe izgubiše i trenutno prolaze kroz pakao ali Rade zna da će i oni imati svoj ''Hepi end''.
Jel prvi maj Radetov praznik? Ipak je prvi maj dan RADA.
rade bogotac
"Нисам хтео да умрем пре него што упознам Радета Лацковића, ту величину од човека, зато сам живео преко деветсто година"
-Метузалем.
"Ако је Радетова музика дрога, ја сам онда наркоман"
-Бутрос Бутрос Гали.
Zasto se Bog zove Bog...
Zato sto ime Rade Lackovic vec postoji!
Каква би тишина настала кад би сви људи певали као ја - Раде Лацковић
Хтео сам да покажем како у врло различитим епохама постоји непокретна константа. Свеприсутност моја и моје музике - Раде Лацковић
Ave Rade, morituri te salutant! - Здраво Раде, поздрављају те они који ће умрети.
SVI KOD MENE ODMAH, OTVORIO SAM BURE RAKIJE!
http://www.youtube.com/watch?v=Xtb1V4GLdZk
čim budemo u blizini jagodine...
http://www.pulsonline.rs/data/images/2011-08-22/11883_galerija-muskarci-domaci-6_gallery.jpg
Crni bilduje svaki dan jer je iskompleksiran zbog toga što je Rade veći jebač.
Ne vredi Crni, kreatin, proteini i steroidi ti neće vratiti kosu!
"Video sam ga"
Saša Matić
ahahahahahahahaha
децхаци ближи се попис, како ћемо се изјаснити у погледу вероисповести?. хД
radetovac.... Ali ozbiljno.
nijedna religija ne zaslužuje moj glas na popisu osim radeizma i Džedajizma... Ali Rade je pre Džedaja tako da...
ако урадимо то биће хит када изађе статистика. хД
Crni humor je dobio ime po Crnom. Jer je pevač Crni, humor u poređenju sa Radom.
Kad bude popis, Radeista :D
tako mora biti.Neka Rade bude uz nas!
čekajte da se dogovorimo, Radetovac ili Radeista?