Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Rade brije malje sa tela mačetom i onda donira dlake da se prave perike za decu sa leukemijom. I to radi nekoliko puta dnevno jer umesto posečene dlake izrastaju nove 2!
Od onih priča o Radetu pre šurnaest strana, gde se spominje pragnjetina, špricer i sve to, ja sam ogladneo :D
Rade kad razdeviči časnu sestru, ona se ne buni jer je , na kraju krajeva, Radetu i zaveštala pičku, u nadi da će doći po nju.
čestitam svim kolegama, prešli smo 1000 komentara :D
Кад Раде лупи паламаром о бандеру, седам села вечера у мраку.
Inače, nisam bio ovde 10 dana, i nisam širio veru u Rada, sad po petnaesti put ispiram greh pesmom Čarobna ženo, ni to neće biti dovoljno, ali je Rade milosrdan, i oprostiće mi, još ću dobiti ražanj sa njegovim potpisom!
http://vukajlija.com/var/products/posters/201108/209321/rade-lackovic.jpg?1312762623
:i dalje čeka odgovor Radetovog sina:
Sedi Rade uveče ispred prodavnice i pije jagodinsko pivo s prijateljima, tek začu iz obližnje diskoteke neku muziku, čulo se "I ajmo, i ajmo cela diskoteka", ustaje Rade sa pivom u ruci i odlazi bez reči u pravcu diskoteke, dolazi on tamo i vidi plakat Dj Shone i Cvija. Ulazi unutra kad ono tamo 1000 maloletnica, doterane, nafurane, sevaju guze, štrče sisići, sve po JUS-u, došle da gledaju Cviju, ali samo da gledaju jer ko normalan to može da sluša. Završava Cvija pesmu i iz mase razdera se Rade "Je li mali, jel bi mogo ja nešto ovako čovečanski da te pitam, šta sereš, kakav Beč, kakav Cirih, kakav Kopenhagen, jesi bio ti nekada tamo? Ovo ti zoveš pesmom, ovo je čisto sranje", zalete se tu Cvija na Rada, nego sva sreća zadrža ga Šone i reče mu "Jesi ti lud bre, to je Rade Lacković", smiri se malo on okrenu se ka Radu i reče mu "Ma pali matori, tvoje vreme je prošlo, ovo je tuc-tuc muzika a to nije za tebe", Rade se nasmeja upita Šoneta "Je li Šone, jel imaš onu moju?", "Kako nemam čika Rade, pa ta pesma mi bila tema za diplomski kada sam polagao za di džeja" odgovori Šone. Pope se Rade na binu, Šone pusti "Seksi seku" i klinke poludeše, tražile su Šonetu da pušta tu pesmu tokom cele večeri. Epilog: Sledećeg dana sve klinke zameniše svoja "Swatka mawa" imena i upisaše "Sexy seka" .
pa biće greo'ota od Rada ako ON ovo ne bude pročitao xD xD xD
Rade je krajem prošlog veka jeo pasulj i cirkao špricer posle tezge u Čokešini, i domaćinski se isprdeo. Po zvuku Radovog prdeža je nastao dabstep.
Брат по Радету, Роки Балбоа је банован на 5 дана...опрости им Раде, не знају шта раде !
nema veze, brat roki je otišao na isposništvo u manastir Radov!
Roki decxko, drži se! Neka je Rade uz tebe!
Ovo je mnogo više od Čak Norisa,nemojte da počne priča da je ovo naš Čak Noris,nije!
kada su inteligenti roboti pretili uništenjem čovečanstva, pojavili su se i dobri transformersi... Omega Prajm, Bamblbi, i ekipa... Počeo je rat koji je danas poznat pod imenom "Pustinjska oluja"... Vodila se opaka borba... Transformersi su bili nadjačani brojno i oružano i gubili su borbu. Na scenu stupa Rade Lacković koji je doleteo iz Iđoša sa tezge. Staje pred celu diviziju robota i kaže:
-U redu gomilo pokvarenih tostera, ko je prvi?
Čuo se žamor iz redova robota i grohotan smeh. Tad uleće žuti fićo između Radeta i robota i kaže:
-Gospodaru ja ću vas braniti.
-Odjebi Bamblbi, reče on i jednim zamahom ruke ga je teleportovao u Boston, Masačusets.
Krenuli roboti u napad, a Radetu to pade ko šaka na oko, složi ih ko metar drva i olupa ko gajbu i posla sve na reciklažu. Kasnije je od njih napravio žičane krevete za sve stanovnike Južne Afrike i sve fudbalske reprezentacije koje su učestvovale na SP 2010.
НИКО НЕМА ШТО РАДЕ ИМАДЕ, РАДЕ ИМА МУДА КАО ГАЈДЕ !
RADE IMA KURAC ŠESTOPERAC PA GA MRZI I ENGLEZ I NEMAC!
Само Раде може спасити српски фудбал !
Sreo sam još dva Radetovca (ustvari Radetovkinje!!!1)! Sedim u 95 u zadnjem što ide iz borče ka bloku, neke pijane klinke sede iza mene. Ja se zabuljio u prozor i stiže mi poruka i zasvira "Čarobna ženo" sa svojom prepoznatljivom melodijom. Dok sam izvadio telefon iz džepa ceo bus je čuo pesmu... Samo iza mene čujem: Ovaj lik ladno sluša Radeta Lackovića, koji kralj...
Siguran sam da je ceo bus prepoznao pesmu samo ih sramota da se otrkiju svetu...
Rade je Boban nad Bobanima, Kralj svih Bobana!
Ona fora sa Maradonom, i Silarov poster su otkinuli ...FTW.