Prijava

Колико често оставите коментар када дате минус, и како обично гласи тај коментар?

ако га има смисла дати увек

moj najčešće glasi "TRŠ!" ili "PLJUS" ili "sranje je" ili "loše je"

takođe umem da nahvalim definciiju i onda joj dam minus, čisto da ne budu i jare i pare. ne može i dobra ocena i pohvala :D

češće ostavljam komentar na te kojima dajem negativne ocene iz prostog razloga što pozitivne NIKADA ne dajem :D
šalim se, naravno.

Defku uglavnom tršnem kada je uvredljiva i kada joj ne ostane ništa ako joj oduzmeš hejt. Komentare uz minus ostavljam u "afektu", kada me iznervira bezočnost autora i kad ne mogu da verujem da je tako nešto napisao, ali ću početi češće da komentarišem minuse, zato što bih volela da i moji minusi budu prokomentarisani.

Ovo može da bude veoma konstruktivna i korisna stvar, s tim što će većina na takve komentare da započne svađu zato što im sujeta ne dozvoljava da prihvate kritiku. To je verovatno razlog zašto ima mnogo manje komentara uz minus. I ono najbitnije - ovi komentari ne bi trebalo da budu puni mržnje, psovki i šta ti ja znam, nego da autoru skrenu pažnju na eventualne propuste. E sad, koliko to uspeva u praksi, ne znam.

Ја увек дам до знања шта сам дала, уколико остављам коментар.

u poslednje vreme su definicije toliko loše da kad staviš minus nema potrebe ni da se objašnjava zašto.ali iznenađuje me što stvarno neke loše defke dobijaju pluseve na račun autora.zato predlažem, kad se postavi nova verzija da se ne vidi ko je autor.
primećujem da pojedini članovi čašćavaju druge plusevima samo zato što se simpatišu, to je bezveze.jer tako loše defke imaju pozitivne poene i novi članovi misle da je to ono što se traži.i da tako treba da pišu.
komentar uz minus je dobar ako ne vodi svađi a i uopšte sam minus je dovoljan da autor menja stil.npr kad neko napiše neki vic i dobije par minusa u startu, bez obrazloženja, autoru treba da bude jasno da ih više ne piše ili ako je već neko dao komentar i obrazložio zašto je dao minus zašto bi ja to isto radila i svi ostali što misle isto.takođe važi i za pluseve