Nezavisnost Vojvodine?
  • Burzija

Koji bi procenat bio za i kako biste vi glasali kad bi bio neki referendum?

• Vita

ЗА! Београдски пашалук Београђанима!

• бури

Za... boli me kurac za Vojvodinom i ovakvim pitanjima, kao da bi referendum nešto promijenio kad bi postojala mogućnost da se oni odcjepe...

• P

Komunjara secesionista!

• Pepe González

Nikad! Ko je za nezavisnost Vojvodine, taj za Srpstvo nije! Samo je šteta što je na vlasti pička od čojeka, kako bih ja rasterao i te koji su za nezavisnost Vojvodine i Sandžaka, policiju i vojsku, pa udri pendrecima, ne pitaj ni za ime ni za godine. Srpske zemlje treba da su ujedinjene! Zajedno smo jači! Republika Srpska + Srbija + Crna Gora.

• Burzija

Ja sam protiv nezavisnosti!

• bvdlga

Slobodno mozemo da preimenujemo sebe iz "Srbi" u "Glupi k'o kurac"....

• Давид

Тај ко је за проклет да је и он и сви његови

• Š

Republika Srpska + Srbija + Crna Gora=Srbija u prirodnim granicama :)
    Protiv secesije,naturlich...

• Burzija

@Luksdoc
    Leci svoju verbalnu dijareju negde drugde!

• Chavez

Ko god želi takvu nezavisnost je jebena kretenčina, toliko.

• Ox

Announ, šta oćeš ti ovde od nas? Kakav referendum? Znaš kad će biti referendum o otcepljenju Vojvodine? Nikad.

• Moćni Ming

Bolje da se otcepi nego da Mišković pokupuje vojvođanske oranice, što će se uskoro desiti. Jebali smo čvorka, cena hleba će biti 150 din...

• P

Lepo je rekla neka Ruskinja , sledeći zahtevi Amera su priznanje Kosova, pa nezavisnost Vojvodine ,Snadzaka i na kraju pravljenje pokrajine na jugu Srbije.

• Butt

Komunjara secesionista!

lol

• Burzija

@Oks
    Lepo sam rekao kad bi bio!

• Butt

pa udri pendrecima

Lol, zaboravio si vodene topove. mislim da bi jedan pozarevljanin bio ponosan.

• Цар

Чуј, да се отцепи покрајина са 67 посто српског живља. Мене чуди што је уопште аутономна.

• Vučica21

Otcepi se Vojvodina, otcepi se jug pa svi ostali okruzi i na kraju ostane Šumadija koja bi dobila ime Srbija. Jbm ti ja državu u kojoj bi pola Srbije želelo da se otcepi. Umesto da se držimo zajedno, mi bi da se koljemo i da osnivamo zasebne države. A to zapad želi. Protiv otcepljena!!!

• Butt

Чуј, да се отцепи покрајина са 67 посто српског живља.

Mene ne bi nimalo čudilo.