Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Ne slažem se sa ovom izjavom :PPP

Nećeš u revoluciju? :(

2. Ja ću vičem "Dole pranje sudova"!!!!! :)

3. Ja ću da vičem "Dole brisanje podova, živeo tepih!" :))

4. zasto gubite vrednosti koje "krase" prave domacice..?

5. Što manje "vrednosti",to lepši život,Pajko :))

6. He heh sad će gogo pajko da ti poruči da bez kurca nema sreće ;)

7. a reci auroro ...eto ja priznajem da bez vase rupe nisam srecan

8. Za ženu modernog doba je moto: "Što jednostavnije to je lakše". Ja ću da stavim tepih i u kupatilo. Lakše je usisati. :)))

9. K'o i mi, zato smo zajedno skladni i srećni :*

10. Ja ću vičem "Dole pranje sudova"!!!!! :)

Gogi, a ja volem da perem sudove. xD Ali mrzim da usisavam, smeta mi buka. Tako da od mene ondak DOLE USISAVANJE! :)

11. Gogi, a ja volem da perem sudove. xD Ali mrzim da usisavam, smeta mi buka. Tako da od mene ondak DOLE USISAVANJE! :)

Takođe!
    Edit: Buka i prašina...

12. Edit: Buka i prašina...

Da, i to drugo! :) Ali prašinu možeš brisati i uz muziku, ali usisavanje nikako... Usisivač kad bi samo bio mutav...

13. smorena rodiš klince i pustiš ih da pasu po kući sve što ima, znam neke ;)

14. ma to kazes deco slobdno lizite parket koliko god hocete samo nemojte griZti da ne ostetite lak...

15. smorena rodiš klince i pustiš ih da pasu po kući sve što ima, znam neke ;)

Haha, nadam se minimum dvoma, može i troma. :) A ako budu na mene, znam da će uvek biti čisto i bez ostataka od ručka. Svinjski metabolizam, sve se jede. :D

ma to kazes deco slobdno lizite parket koliko god hocete samo nemojte griZti da ne ostetite lak...

Ma, kolega, neka jedu napolju sa psom. Problem sa mrvama solved. ;)

16. Šta sa njom?Da ne dam dozvolu ljudima da ćaskaju sa mnom? :))

17. Gde ti,crni sine,izrovariš ove linkove...c,c,c ! :))

18. revoltiran ponasanjem zenskog dela foruma prema muskom polnom organu i izrazavanju ne potrebe za istim resio sam da Vam pomognem!

tj ako nemogu da vas pobedim pridruzujem vam se!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.