Oh, koliko mrzim ženske probleme. I što moji nokti izgledaju osakaćeni, kad ih više ne grickam, i sklanjam zanoktice! Pomozite drage, nemam vremena da idem kod manikira i pedikira, moram da nolajferišem.
Hvala, a što bademovo ulje? Lep recept. Nokti su mi purpurni, nekad bordo. Crvene ne mogu, previše mi odvlače pažnju. Da, moji nokti mi odvlače pažnju.
U svim preparatima za negu zanoktica i jačanje noktiju je to ulje, pa kontam ako bi odmah konkretno njega natrpala, brže bi delovalo. A crvena bi odvukla pažnju i sa zanoktica, ali dobro, nađi neku drugu, lepšu boju. Nije problem. Ja je volim, pa zato. :)
Ja zanoktice guram, pa sečem. Dobra mimetoda, samo treba da se izveštiš.
Sa crvenom sam ko bik, samo gledam u nokte. Naručito dok pišem. Crvena je baš dojajna na noktima :)
htele sinoć da je oživimo vučica i ja...pa mi ona priznala da mi pojela auroru, pa sam plakala...
Вратиће се Аурора, не брини, у Црвенкапи се врате бака и унука :Р Мораће вучица је врати :Р
šta ima kod tebe? de ti enemy?
Није код куће, вероватно шета неку девојчицу :РРР
Ја пијем кафицу и слушам неке песмице...а тиии?
A crvena bi odvukla pažnju i sa zanoktica, ali dobro, nađi neku drugu, lepšu boju. Nije problem. Ja je volim, pa zato. :)
И ја волим ту боју! Како сам престала да грицкам нокте, почела сам стално да лакирам, обожавам црвену, плаву, зелену, не волим розе, не волим оне неутралне.... :)
E, ali u ovim zimskim danima meni najbolje pomogne kvasac razmućen u toploj vodi sa medom. To je dobro za kožu i nokte, B vitamin. Potrošila sam dve kreme za ruke dok to nisam počela da pijem. Ako deluje gadno, nije. :)
Crveno, ljubičasto i crno, ali crvena sada, za zimu. Zeleno za proleće. :))
držim ti palčeve...
Hvala. Bole me oči. Moram da ležem. Baš mi se spava.
aj laku noć...
Good night my dear. Sleep well.
Девојчицееееееееееееее!
e majo čoveče...kaži?
Умире нам тема, па ми криво....покушавам да је вратим, ал нешто тешко иде...
htele sinoć da je oživimo vučica i ja...pa mi ona priznala da mi pojela auroru, pa sam plakala...
posle vučica jurila da pojede i mene i saleta tamo na " moram nekom da se izjaham ", imala neko sekirče i tako mi bežali, pravili se mrtvi...
šta ima kod tebe? de ti enemy?
Oh, koliko mrzim ženske probleme. I što moji nokti izgledaju osakaćeni, kad ih više ne grickam, i sklanjam zanoktice! Pomozite drage, nemam vremena da idem kod manikira i pedikira, moram da nolajferišem.
Maži bademovim uljem i farbaj u crveno. Nokte. Baš kul.
Hvala, a što bademovo ulje? Lep recept. Nokti su mi purpurni, nekad bordo. Crvene ne mogu, previše mi odvlače pažnju. Da, moji nokti mi odvlače pažnju.
Upravo sam našla bademovo ulje u neseseru, divno miriše! Hvala, opet.
U svim preparatima za negu zanoktica i jačanje noktiju je to ulje, pa kontam ako bi odmah konkretno njega natrpala, brže bi delovalo. A crvena bi odvukla pažnju i sa zanoktica, ali dobro, nađi neku drugu, lepšu boju. Nije problem. Ja je volim, pa zato. :)
Ja zanoktice guram, pa sečem. Dobra mimetoda, samo treba da se izveštiš.
Sa crvenom sam ko bik, samo gledam u nokte. Naručito dok pišem. Crvena je baš dojajna na noktima :)
Вратиће се Аурора, не брини, у Црвенкапи се врате бака и унука :Р Мораће вучица је врати :Р
Није код куће, вероватно шета неку девојчицу :РРР
Ја пијем кафицу и слушам неке песмице...а тиии?
И ја волим ту боју! Како сам престала да грицкам нокте, почела сам стално да лакирам, обожавам црвену, плаву, зелену, не волим розе, не волим оне неутралне.... :)
Moje boje. Ova mi je omiljena:
http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2011/08/Maybelline_Mini_Colorama_Urban_Turquoise_parokeets.jpg
E, ali u ovim zimskim danima meni najbolje pomogne kvasac razmućen u toploj vodi sa medom. To je dobro za kožu i nokte, B vitamin. Potrošila sam dve kreme za ruke dok to nisam počela da pijem. Ako deluje gadno, nije. :)
Crveno, ljubičasto i crno, ali crvena sada, za zimu. Zeleno za proleće. :))
Meni to gadno. Ja pijem Smorkin bućkuriš, jebe koliko je dobar. Ljubičastu isto volim, a po ljubičastoj crtam crnom. To mi je jedna od kombinacija.
A bolje pivo. Nego sam prešla na žestinu pa ga ne pijem više. Samo kvasac ili rakija, a ona je isto dobra. I nokti budu lepi, sve bude lepo. :)
Ti si sva lepa ondak. :)