Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. čekamo četkaonicu da se otvori, ono ništa

2. Питање за Вучицу, пошто видим да се разуме: Како да направим слане палачинке?

3. Nafiluj ih slanim filom-krem sirom ili ajvarom :)

4. Хвала ти свакако, али имам осећај да би ми Вучица много бољи рецепт дала.

5. No problemo, Gambi :)

6. 'De ste, žene! Ova tema ne sme da zamre :)

Nego, treba mi jedan savet... Koža mi je mnogo suva, znam da je do zime, ali nije mi pre bilo ovako... Ruke mažem svaki čas, ali i dalje su ispucale, a ako nešto mrzim, to je da mi koža ruku bude takva :( I lice isto... Inače imam malo masniju kožu i ne znam koji joj je đavo sad. Imate li vi neki savet, čime da je negujem, a da nisu klasične kreme? Ima li neki prirodni melem, tako nešto...?

7. fmn, uzmi glicerinsku kremu, to valjda pomaze...
    Elem, Lemi je izbacio novi spot na pesmu o zenskim pravima, a ovde niko ne komentarise. Da li smatrate ovog prirodnog gospodina i ljudinu za arhi-zastitnika zenskog roda u majcici Srbiji?
    http://www.youtube.com/watch?v=vyiftpiCs9o
    Bez zajebancije, verujem da je ovo prva pesma koja se zalaze za zenska prava u Srbiji. Sta vi, zene, mislite o tome?

8. ugasi nam se ova tema skroz?

9. Drage moje, de mi ćušnite neke klipove sa vežbicama za trbušnjake, mrzi me opako sad da rijem po netu.Al' da nisu neki -milion goredole, pa dva minuta odmora ,pa zilion uvrtanja.Samo d'vidim da li sam karakter :)

10. e gogo, ja samo da se javim...ja nisam karakter, nemam vežbice i imam stomačić...šta ima kod tebe?

11. Kosmo, lutko moja! :))
    Ništa specijalno nema, zaželela sam se nekih vas, pas' vrnula ovde malo..
    Otišle mi kile dole, ne "širim veš", trčim oko jezera skoro svake večeri sa sinom, vegetarijanišem sve više i više..postala frik :)
    Al' i dalje sam ona blentava i "ljupka" Goga :))
    Oću još bolji sixpack na trbi! :)

12. ja odustala od toga...neozbiljna sam za te stvari...a što kažeš za vegetarijanu, nisi blesava...ja počela slučajno, mic po mic i baš mi prija...

13. Ma naravno, nisam totalni-ipak moram da kuvam i ovim mojim muškim primercima, ali ja sam više "pasožder". I stvarno prija onoliko!
    Sad sam ko puštena s lanca, nemam više časova, pa mogu da rasporedim dan kako mi se hoće! Jupiii !
    Kosmo, da ti kaže Goga koja je najbolja vedžba za one koji "nisu karakter"? (mig, mig)-znaš i sama :))
    Ne moraš u teretanu, ne treba ti dres,trenerka etc, a gubiš kile :))))

14. jes vala, kalorije samo pršte na sve strane...ma ide leto, meni samo paprike da stignu, žive ih jedem...jebe me samo što se teško odričem mleka i kefira, a nije da mi ne smetaju...

15. E, a meni paradajz!! Onda ništa drugo nije važno! Mužu sam daaavno rekla-bolje mi donesi kilo paradajza, nego buket cveća (a cveće mi ionako ne donosi :)) više ću das' obradujem :)
    A i ajvar...nemam svoje JA ispred domaćeg ajvara!
    Ja normalno mlečne proizvode koristim, ne mogu sad u vegane da pređem.Al' ionako ih nisam nešto baššš jela, tako da nije strašno. Mene začini kolju,a i so...

16. ma meni je sve mlečno teško, al šta ću kad vooooliiiimmmmm...pržene paprike i mlad sir...pa zar ima išta bolje.

17. Ej, kosmo, ja sad glaaadna, a ne dam sebi (kad uspem) da jedem posle šes'..
    a voda mi pošla na usta od te kombinacijeee!! :)
    I znaš šta? Volim i onaj stari ovčiji sir, smrdi kao crknut pacov, slan kao otrov, ali ga ja voooliiim, što kažeš-a mastan kao čvarak!
    Uf, bre, ne smem više o jelu! :)

18. ne smem ni ja...al od naše priče ja malopre našla neku pitu s jabukama, kucam, a lepljivi mi prsti...toliko o trbušnjacima.

19. E, muka naša.. :))
    Idem kosmo, moram da se uljudim, pa sutra rano opet međ' prašinu i knjige :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.