Može ta musaka, jes da ja više volim običnu. Pohovane tikvice, isto jebu koliko su dobre. Bešamel sos, važno da nije previše rijedak, a biće drugi put za maslac. Samo vi nastavite, gurman vas prati :D
EDIT: Napravi pitu sa tikvicama, a možeš i da ih skuvaš, kao krompir, i napraviš neku čorbicu. Niije loše, ja jeo neki dan :D
Meni su pohovane tikvice bljak jer su masne, fuj, ali obožavam kad ih ispečem na samo blago nauljenom teflonu, onako bez išta, pa budu kao sa roštilja. Pospem ih posle svežom mirođijom i posolim. Prste da poližeš. Uz sir i paradajz ti ništa više ne treba...možda samo malo patlidžana isto tako spremljenog.
e natnat, nešto konjak-crvenkasto, samo bez ljubavnika, nešto mi došlo...ma vratiću se ja u plavo, uvek sam se vraćala...dešavalo se i pre, davno, da kad sam nezadovoljna nešto u životu, kad ne mogu nešto da rešim-ja promenim boju kose...ma, znate, sve to radimo...posle kad se smiri frka, ja se vratim u plavo...
joooj, juče sam promašila temu, sada brkam imena. gledam u tebe a mislim na kosmo :D
daklem, kosmopolito, računaj da je tebi upućeno ovo što sam rekla! :DD
Pa, to, pretpostavila sam :)
Znam, Kosmo, i ja menjam boje kad se desi neka promena. Nedavno sam vratila prirodnu (smedju) i baš mi je lepo. Za sada :D
Banini, može slobodno. Pravila sam ja musaku sa tikvicama. Osveži. Sve isto stavljaš.
Može ta musaka, jes da ja više volim običnu. Pohovane tikvice, isto jebu koliko su dobre. Bešamel sos, važno da nije previše rijedak, a biće drugi put za maslac. Samo vi nastavite, gurman vas prati :D
EDIT: Napravi pitu sa tikvicama, a možeš i da ih skuvaš, kao krompir, i napraviš neku čorbicu. Niije loše, ja jeo neki dan :D
hvala dube :-) pohovane obožavam, kao i ove rendane, al reko' malo da promenim...
elem, pisala sam na par strana unazad recept za domaće njoke, čas se sprema a vrh su :-)
ja imam problem, tikvice jedem samo ja, deca i muž nećeju nikako...pogotovo ne pohovane...
koja god je pomenula putina polugolog, već sam ga okačila tamo negde s početka teme.
Pusti im neki Ozanin klip i deca će početi da jedu pohane tikvice kad vide da je to kul!
Meni su pohovane tikvice bljak jer su masne, fuj, ali obožavam kad ih ispečem na samo blago nauljenom teflonu, onako bez išta, pa budu kao sa roštilja. Pospem ih posle svežom mirođijom i posolim. Prste da poližeš. Uz sir i paradajz ti ništa više ne treba...možda samo malo patlidžana isto tako spremljenog.
to zvuči odlično, natnat...
ofarbala se ja danas i promenila boju kose posle 10 godina...nisam više plava.
Jao, koja boja je sada u pitanju?
Sigurno si crvena? Priznaj, našla si ljubavnika! :))
:uzima šoljicu kafe i pretvara se u uvo:
soul, ispadaš iz kluba plavuša vukajlije! biće ti žao.. :D
Otkud ti znaš koje boje mi je kosa ? :D
e natnat, nešto konjak-crvenkasto, samo bez ljubavnika, nešto mi došlo...ma vratiću se ja u plavo, uvek sam se vraćala...dešavalo se i pre, davno, da kad sam nezadovoljna nešto u životu, kad ne mogu nešto da rešim-ja promenim boju kose...ma, znate, sve to radimo...posle kad se smiri frka, ja se vratim u plavo...
joooj, juče sam promašila temu, sada brkam imena. gledam u tebe a mislim na kosmo :D
daklem, kosmopolito, računaj da je tebi upućeno ovo što sam rekla! :DD
lepo kažem: ne brinite, vratiću se...
Pa, to, pretpostavila sam :)
Znam, Kosmo, i ja menjam boje kad se desi neka promena. Nedavno sam vratila prirodnu (smedju) i baš mi je lepo. Za sada :D
Totalno. Baš mi se dojmi konjak-crvenkasto.
ja sam plava ceo svoj život :)
ako izuzmemo kratak kiks 'de sam bila fuj crvena -.-
tulume, slatkišu, ladno si me izdresirao da iza ovog tvog posta očekujem neko skriveno značenje...
soul., mene godinama nagovaraju na ovu konjak boju zbog tena i očiju, a ja nekako sebi najbolje odgovaram plava, nemam pojma zašto...