Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Baš sam bio jednosmislen, ako me razumeš.
ma sve ja razumem...jel bio neki pvt, jel pljuštale ponude neke, ništa mi ne pričaš?
Mislila sam da će biti nekih pikanterija...
ma joook, za pikanterije ima tema...kad bude onda idem tamo 'de treba da se pohvalim...
Ma, bitno je šta se tebi sviđa i kako sebi lepše izgledaš. Ja sam bila skoro plava, imala i crvene pramenove i svakakve, namučila kosu, vratila prirodnu, mada vidim da neće to dugo da traje :)
ma i ja sve tako, soul...
aj, devojke, laku noć...
http://www.telekom.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2011/05/06/cavic_420x0.jpg
Nije. Slagala si me. A ponadao sam se. :(
e jebi ga...biće bolje, ne daj se....
Hahaha, lepu laku noć nam želiš :) Laku noć :)
Devojke, da li ste srećne? Ali STVARNO srećne?
natnat, nedelja je, leto je, raspust je. imala sam savršeni ručak sa roditeljima, gledam omiljenu seriju, jedem omiljenu čokoladu, čitala sam omiljenog filozofa.. da. biće da zapravo jesam, i to stvarno :)))
Hmm, da li je to trenutno zadovoljstvo ili sreća Kris?
ali, ništa mi ne kvari to zadovoljstvo već duže vreme.. sve mi je strava. tako da, zašto to ne bi mogla biti sreća?
Bože, pa trenutno zadovljostvo ili sreća, isto je. Sreća traje u trenucima, nekad dužim, nekad kraćim. Naravno, svako ima drugačije viđenje svoje sreće, tako da tvoje pitanje Natnat nije tako jednostavno.
Бибопе, не заноси се, ово је женски кутак. Женама су за срећу потребне баналне ствари.
Kako sam bio slep.
BeboP, a jesi li ti devojka?
Naravno da nije jednostavno....zato i pitam. Stvar je samo u tome kako doživljavate sve ono što vam se dešava i da li možete sve lepe i ružne stvari u globalu da svedete na pozitivan skor i budete zadovoljni onime što ste postigli. Da li želite uvek više...i gde je granica? Šta je Hepines maksimus?
Tako nešto ne postoji.
latiniše, zamoliću te da ne lupetaš...stvari koje usrećuju muškarce nisu ništa manje banalne...
ja sam zadovoljna, natnat, jer trenutke u kojima sam srećna prepoznam, i prilično su česti...
dvoje zdrave dece, normalan životni saputnik, dobri prijatelji...da, mogla bih da kažem da sam srećna.
E, kosmo, to volim da čujem :)))
Latiniše, ti si baš lupio...
Pa sreća se i sastoji iz malih banalnih stvari koje spojene u jednu celinu čine naš život potpunim.
Kako ne postoji Hepines maksimus? Itekako postoji, samo ti još to ne znaš.