dobro bre, beboP, opusti se...ne znam ni ja da li će sutra da me ubije tramvaj ako se zamislim dok prelazim preko šina, pa ništa...
danas mi je mnogo dobro i tako i treba da bude ...sutra? nemam pojma da li ću biti srećna i zadovoljna...možda će neko da me nervira, možda će neko da me obraduje...
meni svi kažu da sam neozbiljna i nepopravljiva...i nikako ne razumem odakle tebi , kurd, da sam ja lišena bezobraznih aluzija, majka mu stara...
da nisu beli miševi, auroro? i ružičasti slonovi...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
dobro bre, beboP, opusti se...ne znam ni ja da li će sutra da me ubije tramvaj ako se zamislim dok prelazim preko šina, pa ništa...
danas mi je mnogo dobro i tako i treba da bude ...sutra? nemam pojma da li ću biti srećna i zadovoljna...možda će neko da me nervira, možda će neko da me obraduje...
Volieo bih da mogu da se opustim, ali imam srce ratnika u sebi. No, da ne bih dalje uzurpirao temu, stavljam tačku na moje dalje komentarisanje.
jeste i MRŠTE IZ ŽENSKOG KUTKA, MUŠKARCI!
imate vi svoj kutak...
Budale, naš kutak je pored vas.
Osećaj za sadašnjost je ekvivalentan osećaju za sreću. A sreća je osećaj. Umanjila bih sreću kada bih razmišljala šta mi treba za nju.
BeboPe kako si samo ovo lepo rekao..... <3
da, bre, dođe ti da ga uzmeš u naručje i stvoriš za njega kutak...
U kutak kod srećnih žena :)))
http://30.media.tumblr.com/tumblr_limdgoA18C1qdfrm1o1_500.jpg
jao nato, bome bi i ja u barsu ovako sa njim...makar se gurali...zbog Miše :-)))))
jooooj što lepaaaaa slikaaaa....
kako bih se ja pogurala tu, uh...
Viš ti šta je sreća moja ti?
da, i to uopšte nije nešto mnogo...koliko da se poguraš i ništa više...
I vas dve ste mi ovde kao neki ozbiljni članovi koji su lišeni adolescentskih ispada i bezobraznih aluzija... SramotA! :-))
Ozbiljne žene :-))
Ja nikada nisam rekla da sam ozbiljna.... :)))
:zvižduće i priziva miševe po kući:
Pa, ulovi li tog miša?
meni svi kažu da sam neozbiljna i nepopravljiva...i nikako ne razumem odakle tebi , kurd, da sam ja lišena bezobraznih aluzija, majka mu stara...
da nisu beli miševi, auroro? i ružičasti slonovi...
dobro veče, devojke, šta se radi...
http://www.livno-online.com/resize.php?src=images/stories6/penis_girl.jpg&h=200&w=240&zc=1&q=100
Kosmo, dobro jutro.
Trebali bi da se radi...no, ima prečih stvari!!