Ima smisla ovo što Milica kaže... Jednoj mojoj drugarici se bila uvećala neka žlezda ispod pazuha i lekari joj rekli da je zbog dezodoransa i da prestane da ih koristi...
Pa naravno da ima smisla,zato i oću da čujem vaše mišljenje i savete.
Dok sam bila mlaaada mama,nisam koristila dezodoranse i stikove,da bi moj sin osetio miris mame,a ne cvetne leje.
Tada sam koristila blagi rastvor sode bikarbone u vodi,al tad hormoni rade ko blesavi,pa je slabo delovalo..
Moraću i to da pronađem.
Vidim samo da piše da se "bori" protiv mirisa znoja,da je svež (traje) dve godine ,a da traje (dejstvo) do 24h.
Samo još sastav da pronađem-pročešljaću to na guglu.
Fala na savetu,mylyce. :)
http://uzkafu.rs/2011/02/violet-color-sampon-za-plavu-kosu/ ovo. čula sam da je kul.
ja koristim samo garnierov šampon za plavu kosu, onaj sa kamilicom. ali samo zato što lepo miriše. mislim da bih ga koristila i da sam brineta :D
inače, ne primećujem da mi je kosa svetlija ili žuĆa ili jebem li ga.. ali ono, rekoh, miris mu je baš lep.
Jok,FMN,ali koristim samo "Biomelem" šampon(onaj sa crvenim poklopcem) i moj omiiiljeni regenerator (može i maska) "Elseve",ali samo i samo roza pakovanje.Ne masti kosu (a meni se baš masti,perem je svakog drugog dana),i kosa je baš blistava,a ne kao seno-mat.
Koristim ga godinama i svima preporučujem.
Probaću i da stavim i čaj od kamilice,kažu da je to super za plavu kosu.
Meni je kosa neke med boje,nisam ni ja skandinavska plavojka :)
Edit: Hvala vam obema :)) I ja je perem svaki drugi dan, jer se masti brzo, ali je problem što su mi krajevi suvi, a koren kose nije... I onda masku stavljam samo na krajeve. Ma, nisam ni ja ona skroz plava plavuša, teško da bih izvukla takvu boju bez blajhanja, a to ne želim da radim... :)
biomelem sa medom je preeedobar šampon.
a što se tiče fensi robnih marki, ne gotivim ih, tačnije.. ne gotivi ih moja kosa. ali mi je zato najbolji regenerator za moju prirodno suvu i pride oštećenu feniranjem kosu, balea professional za regeneraciju ili šta već, do jaja je.
Mis'im,kosa mi je bila najkulja i najblistavija kad sam bila turbo srećna i zadovoljna,al' za to treba da otvorimo podforum " Psihosomatsko delovanje na žensku lepotu" :)))
inače.. ne znam koliko je ovo dobro za kosu, ali mi pričaše ljudi da šljaka..
iscediš limun i namažeš na pramenove ili staviš u neku flašicu sa pumpicom pa naprskaš na kosu, i onda izađeš da se sunčaš i kosa ti bude vidno prosvetljena :)
Probaj ovaj regenerator FMN,i slobodno ga stavi celom dužinom kose.I meni su krajevi takvi,ali kad se farbaš,farbaj samo koren kose,ne diraj krajeve-tako meni reče moj fLizer :)
Chris,ta nema sumnje da si lepotica bre! :)))
Ima ršum da opra'iš tamo na faksu! :)))
Kako se to vabi,mylyce?
"Kristal stik","Kristal dezodorans"?
""Kristal za da ne smrdim ispod miške"? :))
Ima smisla ovo što Milica kaže... Jednoj mojoj drugarici se bila uvećala neka žlezda ispod pazuha i lekari joj rekli da je zbog dezodoransa i da prestane da ih koristi...
http://shop3.unas.hu/shop_ordered/5588/shop_pic/unas_547168.jpg
бекра минерал мош наћи код нас у апотекама, ал мислим да се јако слабо увози, не знам зашто.
можеш тражити део кристал или кристални камен...
Pa naravno da ima smisla,zato i oću da čujem vaše mišljenje i savete.
Dok sam bila mlaaada mama,nisam koristila dezodoranse i stikove,da bi moj sin osetio miris mame,a ne cvetne leje.
Tada sam koristila blagi rastvor sode bikarbone u vodi,al tad hormoni rade ko blesavi,pa je slabo delovalo..
Ne znam, ja koristim stik, kao što ti kažeš, Gogo, posle tuširanja i uglavnom je to to... I taj jedan mi dugo traje, jer se ne mackam svaki čas...
Moraću i to da pronađem.
Vidim samo da piše da se "bori" protiv mirisa znoja,da je svež (traje) dve godine ,a da traje (dejstvo) do 24h.
Samo još sastav da pronađem-pročešljaću to na guglu.
Fala na savetu,mylyce. :)
Gogo, reci mi je l' koristiš možda neke specijalne preparate za plavu kosu? Neke maske i sl?
forget, ja imam recepis za to.. ček da nađem, al' ga ne koristim jer nisam gandalf plava no nešto prirodno :D
http://uzkafu.rs/2011/02/violet-color-sampon-za-plavu-kosu/ ovo. čula sam da je kul.
ja koristim samo garnierov šampon za plavu kosu, onaj sa kamilicom. ali samo zato što lepo miriše. mislim da bih ga koristila i da sam brineta :D
inače, ne primećujem da mi je kosa svetlija ili žuĆa ili jebem li ga.. ali ono, rekoh, miris mu je baš lep.
Jok,FMN,ali koristim samo "Biomelem" šampon(onaj sa crvenim poklopcem) i moj omiiiljeni regenerator (može i maska) "Elseve",ali samo i samo roza pakovanje.Ne masti kosu (a meni se baš masti,perem je svakog drugog dana),i kosa je baš blistava,a ne kao seno-mat.
Koristim ga godinama i svima preporučujem.
Probaću i da stavim i čaj od kamilice,kažu da je to super za plavu kosu.
Meni je kosa neke med boje,nisam ni ja skandinavska plavojka :)
Ako te ne mrzi, Kris... Hvala :)
Edit: Hvala vam obema :)) I ja je perem svaki drugi dan, jer se masti brzo, ali je problem što su mi krajevi suvi, a koren kose nije... I onda masku stavljam samo na krajeve. Ma, nisam ni ja ona skroz plava plavuša, teško da bih izvukla takvu boju bez blajhanja, a to ne želim da radim... :)
E,koristim "Biomelem" jer jača koren kose,ali posle pranja kosa je sva "škripava",tako da regenerator MORA da se stavi posle toga.
biomelem sa medom je preeedobar šampon.
a što se tiče fensi robnih marki, ne gotivim ih, tačnije.. ne gotivi ih moja kosa. ali mi je zato najbolji regenerator za moju prirodno suvu i pride oštećenu feniranjem kosu, balea professional za regeneraciju ili šta već, do jaja je.
forget, eto, okačih link.. daklem, samo staviš to ljubičasto u šampon :D
Mis'im,kosa mi je bila najkulja i najblistavija kad sam bila turbo srećna i zadovoljna,al' za to treba da otvorimo podforum " Psihosomatsko delovanje na žensku lepotu" :)))
ma ja sam sva lepakad sam srećna & zadovoljna.. a šteta pa nisam često.lokne su mi do jaja, ten mi nije vampirski, podočnjaci su manji..
Editovala sam post :) Možda i kupim to, Kris, ono... da probam :)
Gogo, slažem se da to ima neke veze, kad si srećna i ispunjena, to se vidi spolja i svakako utiče na lepotu kože, kose, tela... :)
ma, plavuše rulaju :P
inače.. ne znam koliko je ovo dobro za kosu, ali mi pričaše ljudi da šljaka..
iscediš limun i namažeš na pramenove ili staviš u neku flašicu sa pumpicom pa naprskaš na kosu, i onda izađeš da se sunčaš i kosa ti bude vidno prosvetljena :)
Probaj ovaj regenerator FMN,i slobodno ga stavi celom dužinom kose.I meni su krajevi takvi,ali kad se farbaš,farbaj samo koren kose,ne diraj krajeve-tako meni reče moj fLizer :)
Chris,ta nema sumnje da si lepotica bre! :)))
Ima ršum da opra'iš tamo na faksu! :)))
meni se kosa slabo masti i perem je jer mi se razruše lokne, tako da tu ne mogu pomoći.
gogo, :trep trep:
inače.. zna se kakve su devojke na filozofskom, jbga :D