Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Kovrdžava kosa se inače ne masti mnogo, za razliku od prave...

Znači, Gogo, Elseve i to roze pakovanje, ok... I da, farbam samo koren, tako kažu svi frizeri da treba :) Da se ne isušuju krajevi bzvz...

2. Коврџава коса се не масти уопште :))))

3. Taj rad,Kris :))

E,da:još jedan savet koji je meni dala poznanica i pokazao se kao ok:

Na jezeru/moru/bazenu,uvek posle izlaska iz vode stavite na krajeve kose malo regeneratora.Radi! :)

4. hahaha upravo, uopšte.. suva koža glave n' suvi krajevi :)

inače, forget.. ako želiš da je prosvetliš i masna ti je.. limun pa na sunce :D

5. Samo da ne pozeleni kad stavim sve to na kosu :)))

Inače, kad pričamo o plavoj kosi, pisala sam neki esej na temu Blondes are more attractive than brunettes - more than a myth? i našla sam dosta zanimljivih činjenica vezanih za plavu kosu i plavuše, tipa da su pre više hiljada godina plavuše lakše nalazile muževe jer su se više isticale na prvi pogled :) Tad su muškarci išli u lov i desi se da se ne vrate, tako da ih je bilo manje i onda su se žene borile na sve načine da ''ulove'' muža, a jedan od njih je bio da posvetle kosu :) Ima tu još interesantnih podataka...

6. forget, nisam ja to probala, jer mi je kosa previše suva.. ali mi rekoše da je kul :D

i, je l' je na kraju ispalo da je to mit ili jok? :P

7. Ehehehehe,pametnica si ti FMN :)))Alal vera za temu! :))

Kad me je preneražena drugarica pitala :"Sad si STVARNO plavuša?" (ne živimo u istoj državi,a nismo se dugo videle),ja sam joj rekla:
    "Plavuša sam tek toliko da ne očekuju previše od mene ". :)))

Ima nešto suludo u toj "plavoći",sad se osećam sto puta bolje nego kao brineta.A na ruku mi ide što imam svetao ten i svetlije oči-pa se sve ukompletiralo :))

8. Mogu ti reći da više činjenica pokazuje da nije mit :)) Posebno su privlačne prirodne plavuše koje imaju više estrogena, ženskog hormona, pa izgledaju ženstvenije i mlađe, samim tim muškarcima privlačnije :)

9. Da li ja smem da pišem ovde, pošto na ovoj Vukajliji niko ne zna da sam žensko? :D

10. Hvala, Gogo! :) Bila je slobodna tema, a meni pala na pamet, jer sam videla neku sliku Merilin Monro na netu i pomislila ''To je to, pisaću o plavušama'' :)) A profesorka je brineta i kad je videla naslov, samo se osmehnula i rekla ''Oh, this sounds interesting'' :))

11. ја мислим да је ово добар женски кутак, за модерну еманциповану жену, која зна шта хоће.
    http://image.made-in-china.com/4f0j00kvITWprasHcK/European-Style-Modern-Kitchen-Cabinets-Cadillac-.jpg

12. Šomi da nije izlizana fora, možda bi i bilo smešno.

13. Ježonjo,ja znam da si curica! :))) Dobro došla :))

Šomi,kad si već u kuhinji,daj vamo kafu jaču i pitaj cure šta piju.I zategni tu kecelju,nemoj da si tako neuredan! :)

ED: FMN,to je bilo hrabro od tebe (s obzirom na boju kose tvoje profesorice) :))

14. forget, i ti l' si engleskinja?
    jezonjo, aj, izbaci se s' neki savet za negu tela :DD
    šomi, meni jedno pivo, 'ladno. ako nema idi pa mi kupi, š' čuo?

15. Verovatno jeste :)) Ona je Amerikanka inače i stvarno je kul, tako da sam znala da neće biti problema :)

Ježonjo, naravno da možeš! :)

16. hahahah VanGoga sredila si ga :D Šomi ja neću ništa osim ako ne nađeš nešto lepo za jelo..devojke delite ljubavne savete? :)

17. Zatvorite oko na čije trepavice stavljate maskaru, tako se trepavice izviju. :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.