Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Kris,srećnice! :)))

2. Nema na čemu :)

Jao, Džejmi... Gledala sam jednu emisiju kad je pravio nešto sa piletinom i hlebom koji se izdrobi i pomeša sa još nekim stvarčicama i on je to sve zbrčk'o prstima, ništa kašika, ništa viljuška :))

3. Ne mogu da verujem da se prica o kuvanju...ako postoji jos neka devojka sa 20 godina koja zna skoro sve da kuva nek se javi da vidim dal sam psihicki u redu. :D

4. teorijozavere, je l' se računamo i mi što imamo manje od 20? :)

frenki, aj begaj si.

5. Ja bih dupe dao da sam kao Džejmi, imao bih bolji prolaz kod ženskinja nego kamiondžije.

6. E,da je car-car je.A najviše mi se sviđa što je "demistifikovao" kulinarstvo kao neku od tajanstvenih veština sa Hogvortsa!
    Sve jednostavno,nema kod njega "uvijanja". :)

7. Manje od 20?Pa dobro ja punim 20 tek u septembru,tako da ...Ali ne ozbiljno,stvarno mi je drago sto nas ima... :D

8. Frenki,zenska koza je prirodno tanja i meksa od koze muskaraca tako da...

9. Kuku,opet o godinama pričamo... :/

Frenki,ne igramo fudbal :)))

10. ja znam da skuvam sve na cemu pise uputstvo xD

11. Ako imaš manje od 20 ili si tu negde-bra'o za tebe!Ja ni to nisam umela u svojim dvadesetim! :))

12. hahaha ja sam ispod 20 :) jedno 4 godine :D al dobro..i s tim se jedva snalazim..kuvam samo kad moram..decko moje sestre zna da kuva a ja obozavam kad je on tu :D

13. de ste bre devojkeeeeee, superiška vam tema...

14. Kosmooooo!!!
    Aj' vamooo :))))
    Konačno utočište na Vuki! :)
    Kad se muški pojave,mi ih lepo otpudimo napolje,da se igraju. :)

JJ,alal ti vera!Ja sam sa 16 napravila picu,a testo ko beton!Moj dečko morao da sipa mleko u tanjir da se testo omekša ("ja baš tako volim da jedem...") :)))

15. Ja se, iskreno, slabo snalazim, jer još uvek nema potrebe da znam sve da kuvam, sve nešto mislim, kad bude trebalo, naučiću :)

Ćao, Kosmo :)

16. hahahahaha joj odlicna si :D kakva pica bre meni su palacinke problem xD Kosmo drago nam je sto si tu :D ja nemam decka da mi pohvali ono sto mi neuspe xD

17. Bolje naučite muževe/dečke da vam kuvaju,nego da se same bakćete oko toga :)))

18. Joj, kad pomenu te palačinke... Što meni to ne ide da napravim kako treba, čudo jedno :) Jednom sam se zatvorila u kuhinju i počela da plačem, jer ona smesa ni na šta nije ličila...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.