Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Jesam, Kris, glavom i bradom :))

2. Mi smo ovde izgleda,multipraktik savetodavke :)))
    Al' što se tiče ljubavnih saveta-ja se izmičem :)))Matora sam za to! :))

Kuvan krompir izmuljajte u rukama i namažite ruke njim(al' da nije vreo!).Sačekate 5 minuta,operete mlakom vodom,pa kremu na njih.Budu kao bebina guza nežne!
    Valjda je to do skroba iz krompira-ali je super! :)

3. Jedino što je gluplje od davanje saveta, jeste davanje ljubavnih saveta. :D

4. Zato mi ovde samo razmenjujemo iskustva i mišljenja,eda ne bismo upale u tu zamku i bile proglašene za površne ženskice :))

5. :подчињава се алфа женкама и стоји им на услузи:
    http://thelatest.co.uk/7/files/2010/03/Butlers-in-the-Buff.jpg

6. E,tako te volimo,Šomi.
    Sad si u milosti :)

7. Meni je majka rekla da posle sečenja luka operem džezvu i šoljice za kafu, jer valjda kafa najbolje neutrališe onaj miris luka :)

8. Da li bi mogao neko ovde da mi kaze koji je proizvod proveren za ostecenu kosu?

9. teorijozavere, isečeš je. to jedino istinski pomaže :D
    ali meni je, već sam napisala, kolekcija za oštećenu kosu balea professional ubedljivo najbolja.

10. Znam za sisanje,sto jes' jes'...Nego, probacu ovo drugo :D Hvala

11. A zavisi i od čega je oštećena.
    Probaj sa onim frizerskim pakovanjima (kažu i da običan majonez može da zameni masku za kosu).
    Ako to ne pomogne-što kaže Kris - krati.

12. Pa imam meku kosu,a JEDNOM sam je presovala,iako je prava...Bice na kraju makaze :(

13. Meni je majka rekla da posle sečenja luka operem džezvu i šoljice za kafu, jer valjda kafa najbolje neutrališe onaj miris luka :)

Kad ga sečem,stavim naočare za sunce i ne "plačem" (to je provalio moj sin,ljubi ga keva) :))

14. Najbolje onda da skratiš to što je oštećeno i posle probaš ovo što je Kris rekla... I ako ti je već prava i meka, nema potrebe da je presuješ, peglaš ili šta već, to mnogo šteti kosi...

15. :)) Pametan dečko :) Je l' mi veruješ da ja plačem u dnevnoj sobi ako ga majka seče u kuhinji, a vrata budu otvorena? :))

16. Ja bih mu dala da mi pomaže u kuhinji :)))

17. E pa hvala vam svima bas,probacu sve :) Suvise volim svoju kosu...

18. gb, ja bi' dušu dala za dečka kakvog imam sad jer kuva bolja no džejmi, aha! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.