Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Kris,srećnice! :)))

2. Nema na čemu :)

Jao, Džejmi... Gledala sam jednu emisiju kad je pravio nešto sa piletinom i hlebom koji se izdrobi i pomeša sa još nekim stvarčicama i on je to sve zbrčk'o prstima, ništa kašika, ništa viljuška :))

3. Ne mogu da verujem da se prica o kuvanju...ako postoji jos neka devojka sa 20 godina koja zna skoro sve da kuva nek se javi da vidim dal sam psihicki u redu. :D

4. teorijozavere, je l' se računamo i mi što imamo manje od 20? :)

frenki, aj begaj si.

5. Ja bih dupe dao da sam kao Džejmi, imao bih bolji prolaz kod ženskinja nego kamiondžije.

6. E,da je car-car je.A najviše mi se sviđa što je "demistifikovao" kulinarstvo kao neku od tajanstvenih veština sa Hogvortsa!
    Sve jednostavno,nema kod njega "uvijanja". :)

7. Manje od 20?Pa dobro ja punim 20 tek u septembru,tako da ...Ali ne ozbiljno,stvarno mi je drago sto nas ima... :D

8. Frenki,zenska koza je prirodno tanja i meksa od koze muskaraca tako da...

9. Kuku,opet o godinama pričamo... :/

Frenki,ne igramo fudbal :)))

10. ja znam da skuvam sve na cemu pise uputstvo xD

11. Ako imaš manje od 20 ili si tu negde-bra'o za tebe!Ja ni to nisam umela u svojim dvadesetim! :))

12. hahaha ja sam ispod 20 :) jedno 4 godine :D al dobro..i s tim se jedva snalazim..kuvam samo kad moram..decko moje sestre zna da kuva a ja obozavam kad je on tu :D

13. de ste bre devojkeeeeee, superiška vam tema...

14. Kosmooooo!!!
    Aj' vamooo :))))
    Konačno utočište na Vuki! :)
    Kad se muški pojave,mi ih lepo otpudimo napolje,da se igraju. :)

JJ,alal ti vera!Ja sam sa 16 napravila picu,a testo ko beton!Moj dečko morao da sipa mleko u tanjir da se testo omekša ("ja baš tako volim da jedem...") :)))

15. Ja se, iskreno, slabo snalazim, jer još uvek nema potrebe da znam sve da kuvam, sve nešto mislim, kad bude trebalo, naučiću :)

Ćao, Kosmo :)

16. hahahahaha joj odlicna si :D kakva pica bre meni su palacinke problem xD Kosmo drago nam je sto si tu :D ja nemam decka da mi pohvali ono sto mi neuspe xD

17. Bolje naučite muževe/dečke da vam kuvaju,nego da se same bakćete oko toga :)))

18. Joj, kad pomenu te palačinke... Što meni to ne ide da napravim kako treba, čudo jedno :) Jednom sam se zatvorila u kuhinju i počela da plačem, jer ona smesa ni na šta nije ličila...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.