Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. čekamo četkaonicu da se otvori, ono ništa

2. Питање за Вучицу, пошто видим да се разуме: Како да направим слане палачинке?

3. Nafiluj ih slanim filom-krem sirom ili ajvarom :)

4. Хвала ти свакако, али имам осећај да би ми Вучица много бољи рецепт дала.

5. No problemo, Gambi :)

6. 'De ste, žene! Ova tema ne sme da zamre :)

Nego, treba mi jedan savet... Koža mi je mnogo suva, znam da je do zime, ali nije mi pre bilo ovako... Ruke mažem svaki čas, ali i dalje su ispucale, a ako nešto mrzim, to je da mi koža ruku bude takva :( I lice isto... Inače imam malo masniju kožu i ne znam koji joj je đavo sad. Imate li vi neki savet, čime da je negujem, a da nisu klasične kreme? Ima li neki prirodni melem, tako nešto...?

7. fmn, uzmi glicerinsku kremu, to valjda pomaze...
    Elem, Lemi je izbacio novi spot na pesmu o zenskim pravima, a ovde niko ne komentarise. Da li smatrate ovog prirodnog gospodina i ljudinu za arhi-zastitnika zenskog roda u majcici Srbiji?
    http://www.youtube.com/watch?v=vyiftpiCs9o
    Bez zajebancije, verujem da je ovo prva pesma koja se zalaze za zenska prava u Srbiji. Sta vi, zene, mislite o tome?

8. ugasi nam se ova tema skroz?

9. Drage moje, de mi ćušnite neke klipove sa vežbicama za trbušnjake, mrzi me opako sad da rijem po netu.Al' da nisu neki -milion goredole, pa dva minuta odmora ,pa zilion uvrtanja.Samo d'vidim da li sam karakter :)

10. e gogo, ja samo da se javim...ja nisam karakter, nemam vežbice i imam stomačić...šta ima kod tebe?

11. Kosmo, lutko moja! :))
    Ništa specijalno nema, zaželela sam se nekih vas, pas' vrnula ovde malo..
    Otišle mi kile dole, ne "širim veš", trčim oko jezera skoro svake večeri sa sinom, vegetarijanišem sve više i više..postala frik :)
    Al' i dalje sam ona blentava i "ljupka" Goga :))
    Oću još bolji sixpack na trbi! :)

12. ja odustala od toga...neozbiljna sam za te stvari...a što kažeš za vegetarijanu, nisi blesava...ja počela slučajno, mic po mic i baš mi prija...

13. Ma naravno, nisam totalni-ipak moram da kuvam i ovim mojim muškim primercima, ali ja sam više "pasožder". I stvarno prija onoliko!
    Sad sam ko puštena s lanca, nemam više časova, pa mogu da rasporedim dan kako mi se hoće! Jupiii !
    Kosmo, da ti kaže Goga koja je najbolja vedžba za one koji "nisu karakter"? (mig, mig)-znaš i sama :))
    Ne moraš u teretanu, ne treba ti dres,trenerka etc, a gubiš kile :))))

14. jes vala, kalorije samo pršte na sve strane...ma ide leto, meni samo paprike da stignu, žive ih jedem...jebe me samo što se teško odričem mleka i kefira, a nije da mi ne smetaju...

15. E, a meni paradajz!! Onda ništa drugo nije važno! Mužu sam daaavno rekla-bolje mi donesi kilo paradajza, nego buket cveća (a cveće mi ionako ne donosi :)) više ću das' obradujem :)
    A i ajvar...nemam svoje JA ispred domaćeg ajvara!
    Ja normalno mlečne proizvode koristim, ne mogu sad u vegane da pređem.Al' ionako ih nisam nešto baššš jela, tako da nije strašno. Mene začini kolju,a i so...

16. ma meni je sve mlečno teško, al šta ću kad vooooliiiimmmmm...pržene paprike i mlad sir...pa zar ima išta bolje.

17. Ej, kosmo, ja sad glaaadna, a ne dam sebi (kad uspem) da jedem posle šes'..
    a voda mi pošla na usta od te kombinacijeee!! :)
    I znaš šta? Volim i onaj stari ovčiji sir, smrdi kao crknut pacov, slan kao otrov, ali ga ja voooliiim, što kažeš-a mastan kao čvarak!
    Uf, bre, ne smem više o jelu! :)

18. ne smem ni ja...al od naše priče ja malopre našla neku pitu s jabukama, kucam, a lepljivi mi prsti...toliko o trbušnjacima.

19. E, muka naša.. :))
    Idem kosmo, moram da se uljudim, pa sutra rano opet međ' prašinu i knjige :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.