U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
nisam narcis, bre, samo mi rekli tako...mnogi.
nemam ja ništa protiv riba sa dobrim dupetom i slika sisa ovde, samo si mogao neku bolju da nađeš sa jeftinim autom, eto toliko...
odlazi da sanja kosmopolitu i svog starog forda lololo
ahahahahahaa
Eh, ja imam malo veće kukove od proseka, malko uži struk od proseka, a prosečne sise. olololo :(
da, da...meni najviše za dupe daju komplimente, a posle za sise...pa na kraju za intelekt. sve po redu.
Kosmo,sti plavuša? :))
pajko se infiltrirao :)
Huh, meni obično prvo za to treće, pa onda za dupe i kosu. :/
blago tebe, smorena...
jesam, gogo, plava kosa, plave oči...što pitaš, jel i ti prolaziš ko ja, sele? da li znaš moju muku...
Nije baš tako. Imala sam puno frke u srednjoj, valjda su me se bojali... :(
Snežno biće sa vepom guzom. :)
mene se ne boje u početku...mnogi su mi objasnili da na prvi pogled delujem potpuno bezazleno, umiljato i bezopasno...posle se istraumiraju kad pustim otrov valjda...neam pojma.
E, a kod mene je obrnuto. Umem da spustim na zemlju folirante, i onda sam im strašna, a u stvari sam bezopasna. Totalno. Čak mi kažu da previše verujem u ljude i mogućnost da se poprave. :/ Šta ja znam, mrzim svađe i te stvari... Obično sam dobra sa svima, ali eto... Mušli su kukavice. :)
Inače smorena tvoj avatar može u koitus sa mojim, onako pristaju jedno uz drugo !
ma muškarci su pičketine neviđene, ja sam se nagledala kukavica u životu...i sve sam mogla da podnesem, samo ne da ih vidim da plaču...u tom slučaju prekidam svaki kontakt, valjda mi fuj nekako...
Ja sam se,moja kosmo,ofarbala u plavo da ljudi ne očekuju previše od mene,a da se oduševe kad nešto dobro uradim,hahahah :))
Šalim se-obožavam plavo,pa makar i farbano! :))
i ja isto, moja gogo. posle mi smešno kad iznenadim...
Gnusne smo,kosmo >:)))
ma đubrad neopevana...al u tome je čar.
Yeah!! :))
Al nas napljuvaše, pobogu....