Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
posavetuj se sa vukašinom on može i da ti donira...
Ahahahahaha, more... Kad si se tako lepo ponudio, sad ćemo mi da ti uvalimo koju komodu da tegliš. Ajmo dame, brzo, dok se nije predomislio! :D
Gde si ti bio kad smo se selili... Eeee, neke magarce od ormana sam sa ćalom teglila, nema smisla, stvarno. :)
E, priznavam. PobediJo si, kolega. :) Nači, kad mi se pokvari pegla, tebe da zovemo. :)
E, Gogo, naš šta je fora... Koristila sam indijsku kanu i bila mi je super. Ondak su mi rekli da treba još jednom da se farbam da bi se boja onako skroz primila i mama mi je uzela neku mnogo skuplju egipatsku. izgleda da je kosa nije dobro primila, odmah je počela da se peruta, jedva sam je dovela u red, što kažeš od kane zavisi... Ali prva mi je još omekšala kosu, ako je to uopšte moguće. A imam kosurinu, frizerka kaže za izvoz. :)
Odma ti se primilo? Strava. I ja sam jako bleda, ali imam smeđu kosu i oči. Ipak mi se uklapa malo svetlija boja kose.
Narafski,bre-ako imaš tako bujnu kosu i lep,svetao ten-nema da se omaši! :))
Mrzela sam je kad sam bila mala jer me je strašno čupalo kad me baka češljala. :)
Sad ako me mrzi, neću je očešljati, mogu i ja malo da klošarim. ;)
Ahahaha,moja kosa je ravna ko daska,ali je tanka vlas-pa se umrsi neopevano :)
Meni je trauma bila češljanje,čak sam pravila (kao klinka) spisak stvari koje mrzim,a na prvom mestu je bilo -pogađaš,češljanje :)))
Ovo sam onda od tebe nasledila. :DDDD
Brez obzira, kad sam čula da si tako brineta i svetle puti i plavo-zelenkastih očiju... Mora da jako lepo izgleda. I plava boja ti ondak odgovara, mada mislim da zbog okica crvena onako baš daje šmek na tako okean zelenkaste oči. :)
A,sad...:blush: :))
Bilo fino,al' sad mi nekako više odgovara ova plavojka u meni :))
Crvenokosa JA ume da me razjari-pa budem malo nezgodna :)) Na studijama sam bila zift crna-sa onim plavetnim sjajem ,imala onu "Valentina" frizuru (malo longer verzija "Valijanta") -ko iz stripa da sam išetala,hahaha :))
Sve nijanse sam izređala :))
Idem da se nadžonjam,ulovio me virus,pa sam sva njanjava. :))
Aj... U zdravlje. :*
Iz stripa, a? Verujem, crno na bledo, ali ne ono gotik sranje... Kao neka čarobnica, nova Morgana Le Fej. :)
i tako moje zenke 'mesto da rade po kuci da usisavaju triput dnevno nebi li odrzale svoje guzove zategnutim one vise na vukajliji i samo kvasaju u sirinu...
ne lupaj pajko, da nas nema ovde ti i tebi slični bi presvisli...priznaj.
da
evo da se upišem u klub plavuša-farbanih doduše...
ja htela skoro da pređem u crnke, onako baš zift al me nešto strah da ne delujem bledo..šta znam
Pravda za PLAVUŠE!!! Kakvo crno, šta ti pada na pamet????
ma nemam pojma smara me nešto..delujem mnogo nežnkasto..:)irtitira me to
al ne mgu da se prefarba, mnogo volem plavu kosu..:)
ja volim kad onako malo vise
Ja prešla iz riđe u svetlo smeđu i mnogo sam lepaaaa :D
http://www.youtube.com/watch?v=1wKQT3Td7H0&feature=related
Ovako sam ja izgledao danas u kafiću kod škole.
Ja sam se bila zaljubila u crvenu kosu Ksenije Pajcin.
I sad je imam. Istina nije onako duga, al je zadovoljavajuca.:)
@ KAKANA: joj ta boja je prelepa ali užasna za održavanje :( Koju kupuješ?